Досадни аватари, подписи, лични титли

• 77 268
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 930
за феновете, ще го сложа пак Heart Eyes
ама сега, както се вижда от текста в подписа ми, съм в романтична фаза Flutter

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:29 от matakosmata

# 931

подписите си сменям, титлите също, но аватара не. по едно време мислех да му обуя гащи, за да не скандализирам някои съфорумки, които ми писаха на лични, че е вулгарен, ама се отказах.........

Свидетелствам, че е така hahaha, що гащи изплетох, тц, не ги обу!!!!

# 932
А мен дупвето ме кефи!
Дано и на матакосмата е толкова сладко

# 933
Хаххахахаха- наистина ника матакосмата навява асоциации за друго  Grinning На мен аватара на Матакосмата ми говори " Говорете,каквото си искате-пука ми на дупето"  Laughing

# 934
Ушите са тунинг, могат да се ползват като ръкохватки.

# 935
Този подпис цитат от някоя чалга песен ли е? Не злорадствам, просто съм впечатлена! Мисля да си ги щамповам на блуза.  Thinking

# 936
 hahaha
Подписът би си паснал с този ник http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=236207  Whistling

# 937
Хайде и аз да се изкажа, докато не е свършила темата Mr. Green Дразнят е силно казано, не ми харесват:
- скачащи, мигащи, плезещи се, клатещи се...
- лигави от сорта на : мама на съкровище, принцеса, на най-добрич мъж в сърцето, т.н
- тематични: жаба с коледна шапка, жаба с великденски яйца, жаба на море, жаба в офис....
- с кадри от сериали, клипове, новинарски емисии и прогнози за времето
- снимки на известни хора, не виждам смисъл да изтипосам снимка на Моника Белучи, примерно, или на Ангела Меркел  Желанието за внушение и в двата случая е плоско Laughing

Закачливите, концептуални, мистериозни,  с мисъл аватари не ме дразнят. Снимките на деца също  Heart Eyes Flutter

# 938
  • Italia
Този подпис цитат от някоя чалга песен ли е? Не злорадствам, просто съм впечатлена! Мисля да си ги щамповам на блуза.  Thinking

Ако не я направиш музикална тениската, ще изгуби ефекта си )

# 939
Рядко някой аватар ме дразни, но се кефя на закачливите ... За Матакосмата .... супер оригинален и многофункционален задник.  Peace

# 940
Моя дразни ли ви?  Mr. Green
Всеки си слага и пише това което му харесва.
Който е фен на плъхове си слага плъхове, който на вълци, дупета.....Важното е да сме шарени и различни.

# 941
Kaквото и да сложите , с ръка на сърце ще кажа , че ме дразни само един , едничък аватар и писанията на собственичката , даже като се замисля , аватара й не лош , просто не понасям мненията й .
Затова и не  я чета.
Всички останали ми говорят доста за човека.

# 942
И моите може да са дразнещи и натрапчиви,но снимките,които съм сложила,ми напомнят толкова хубави моменти,че.....
Има един аватар,който не ме дразни,а ме плаши и ми носи много неприятни усещания.
Иначе леко ми идват в повече някои лични титли като "не ме дразни докато кърмя" и такива подобни...

# 943
  • София
Да си навестя собствената тема, така да се каже  Mr. Green
И да споделя, че преди десет дни примерно взех да си търся нова картинка за аватар.
Смених поне 5 за два дни, защото накрая установявах, че всички ме дразнят.  Twisted Evil
Накрая собственоръчно си спретнах аватар.

# 944
Да си навестя собствената тема, така да се каже  Mr. Green
И да споделя, че преди десет дни примерно взех да си търся нова картинка за аватар.
Смених поне 5 за два дни, защото накрая установявах, че всички ме дразнят.  Twisted Evil
Накрая собственоръчно си спретнах аватар.

bouquet Това с маслинката, Ред ме кефеше , но има и бременелки....

Общи условия

Активация на акаунт