Досадни аватари, подписи, лични титли

• 77 214
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 75
Не ме разбирайте погрешно-навярно за всеки родител децата им са най-голямото богатство, но ме дразни да разпространяват снимките им в нета! Peace

В този форум пиша, заради детето си.
Слагам снимки на всички, не само негови.
Къде и как ще има снимка едно дете - решават родителите, не детето, както и отговорност носят те, не детето.
Не виждам нищо странно във форум за бебета, да слагаме бебетата си, във форум за секс - разголени девойки/младежи, в такъв за животни - животни, за коли - коли. Има си място за всичко, просто трябва да го открием Peace

# 76
  • In my tropical dream
Някой имаше аватар - бременен корем с отпечатаното краче на бебето вътре - е, лошо ми ставаше от него - буквално!

# 77
Някой имаше аватар - бременен корем с отпечатаното краче на бебето вътре - е, лошо ми ставаше от него - буквално!
То не е един.
Няколко потребителки в бременния период се подвизаваха с него.

# 78
Спрете се де!Форума , освен за злобни клюкарки  е, и за бременни майки Laughing

# 79
Дългите фермани в подписите и титлите ме дразнят. Изобщо не си правя труда да ги чета.
А аватарите на разголени Снежанки са ми направо безумни.

# 80
Май нищо не ме дразни, ако смятам нещо за тъпо, просто не го чета  Rolling Eyes И, да, е , няма как, айде от мен да мине - аман от изтъркани фрази!  #Cussing out

# 81
Неприятни са ми светещите картинки и големите подписи  Sad

# 82
  • София
Освен мигащите нещица, досадни са ми гушнатите котета, мечета, LOVE, червенички сърца.
Както и лентичките с оставащите килограми за сваляне.
Всъщност като съзра подобна, во век и веков започвам да си представям въпросната съфорумка като свръх пухкавка.

# 83
Засега не съм срещала нещо което да ме дразни ,  по скоро съм срещала неща които предизвикват смях.

# 84
мен пък нищо не ме дразни  Mr. Green Whistling

# 85
До сега не се бях замисляла дали нечий аватар или подпис може да ме дразни. Има такива, които ми харесват и такива, които не ми допадат, но за дразнене и дума не може да става.
Но ме подразниха повечето от коментарите в тази тема, показващи за колко по извисени ,интересни и уникални се мислят дразнещите се, било то от мигащи човечета , красиви мацки или лексиконни мисли.

# 86
Точто аватарите и подписите не ме дразнят.
Напротив, по тях се ориентирам доста за това кой е човекът, седящ зад тях.
А и от потребители до потребители в този форум има разлика.
Нормално е тези, които пишат в Майките и Нашите деца да наблягат на лентички за възраст, кърмене, бременност, сваляне на кг. и пр. Там и потребителите като цяло са друг чешит.
Тук в Клюто е страшто гот да си пълна анонимка, да имаш възможно най- авангардния и шик аватар и по никакъв начин да не споменаваш, че имаш дете.

# 87
Чета и си мисля ,че всеки има нещо, което го дразни.Ами мен например нищо не ме дразни, всеки има право да пише  каквото си хареса.Нали затова форумът е толкова шарен, защото сме различни .Не мисля ,че темата е интересна, можеше да се измисли нещо позитивно да се питаме.

# 88
Добре!Явно всичко ви дразни. newsm78

Какъв аватар или подпис НЕ ви дразнят?Какво харесвате?

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 21:33 от chudo

# 89
Добре!Явно всичко ви драни. newsm78

Какъв аватар или подпис НЕ ви дразнят?Какво харесвате?

Mен не ме дразнят, досадни са ми и то много малък процент. Не бих се учудила да има нещо общо и с форумното присъствие на притежателите им.
Подчертавам - до- сад- ни, не дразнещи.

Общи условия

Активация на акаунт