Досадни аватари, подписи, лични титли

• 77 243
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 960
Вълчо, да си "селски" винаги ще бъде хай. Laughing
Да се върнем на аватарите.
Харесвам Нуки, която винаги се променя. Същата лудетина е като мен.
Харесвам обаче и онези, които съсредоточено се придържат към свой аватар и стил. Доня Флор и нейните двама мъже е намерила своя.

# 961
досега не съм срещнала аватар или подпис, които да ме дразнят...но има време де

# 962
Досажда ми кича във всичките му проявления.
Бил той визия, бил той писано слово, а най- вече начин на мислене.

# 963
  • София
Аватара на Sedada е запомнящ се. Харесвам писанията и съответно няма как да ме дразни това, което виждам. Вярвам, че не е социално желателна  и изобщо не се интересува какво се пише за нея. Лично отношение.

Дразня се от подписи на руски.

# 964
 Stop Стига, моля ви! Избягвам да пиша в този подфорум, защото във всяка тема има индивиди, които се вжияват прекалено в ролята си на коректив, или го играят гневни революционери, които са над нещата и искат да променят света, а всъщност зациклят върху дребнотемие. И ме дразнят.
Никой и нищо не може да се коментира извън контекст, просто като нещо летящо в пространството, и повечето от вас го знаят или поне подозират. Всичко и всеки си има предистория, обкръжение, контекст, аналогии. Затова във всяка тема, която зацикли в друга посока се започва: "Ама ние обсъждаме друго", "Не се отнася до това", "Топикът е друг" и т.н Няма изолирани херметически теми, стерилни и еднопосочни. Просто когато се извратят в определена посока, разговорът/дискусията трябва да спрат. Изключително ме изумяват потребители, чиито саркастичен без причина тон  се блъска да изпъкне, с какво, не е ясно. Думите морал и хигиена на поведение май на доста хора не е ясна, и това личи много не само в реалното ежедневие, а и в това на форума. Тези понятия освен всичко друго означават и да не се ровим безпричинно в живота на другите (реален и/или виртуален), без да са ни попитали или помолили. Казвам го в общ смисъл, не зацикляйте пак в същите тунели на мисълта.  Wink

# 965

Въх.. Confused Дали да не си върна моя, премахнат по обективни причини?  newsm78

# 966
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Въх.. Confused Дали да не си върна моя, премахнат по обективни причини?  newsm78

давай  Hug
но и трифида си искам  Blush

не ме дразнят руските, английските, всякаквите езици. смешни са ми тези на незнайно какъв език  Confused или на маймуница  ooooh!

# 967
За някои потребители руският е незнайно какъв език, Гоуди.
Всичко друго, само не и трифидът.

# 968
Пак ме изтриха!
А ти ,Вълчо, ме предизвикваш , с новия си аватар Tired

# 969
Пак ме изтриха!
А ти ,Вълчо, ме предизвикваш , с новия си аватар Tired

Не си единствена, явно истината боли Simple Smile

# 970
Преди известно време открих, че с честата смяна на аватари, дразня някои хора.
Честито на печелившите! Laughing

# 971
Мдам , неприятно е. Свикнал си някой да го четеш с дадена картика и....
Докат свикнеш, айде нов , да се питам , кой беше?

ПП На Вълка тоя аватар повече ще му отива един друг форум , за една част от БГ( той си знае)

# 972
Преди известно време открих, че с честата смяна на аватари, дразня някои хора.
Честито на печелившите! Laughing

Смарти, ама ти верно се "пременяш" твърде често. Не мога да те спозная.

# 973
  • София
Аз също доста често обичам да си сменям аватара.Обичам промените.
А да попитам нещо свързано със снимките в подписа.Вчера Вълчо пак ме съсече,както и преди година за размерите.Аз уважавам правилата и ги махам снимките,тъй като не мога да ги намалявам,но нали отскоро сложиха една подвижна вертикална линия,тя не намалява ли снимката,така че да става в допустимите размери?

# 974
Не, не намалява. Системата вече не допуска да се сложи по-голяма снимка в аватар, но и не изхвърла тия, които са от преди нея сложени големи.
Системата все още допуска в подписа по-големи от допустимото, но се появава плъзгач - това, на което ти викаш подвижна вертикална линия.
Ти имаш слабост към изображения от типа .dif  - мърдащи. Аз също не знам как се намаляват такива, но има хора, които знаят. Има една тема "Въпроси всякакви". Дай линк там към това, което беше в подписа ти и помоли някой да ти го намали. Форумът е от отзивчиви и добри потребители, някой ще ти я намали.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 15:48 от Вълкът с дълъг ник

Общи условия

Активация на акаунт