Моето решение за хъркането на мъжа ми

• 45 140
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
спим в отделни спални.
той хърка ужасно силно, тапи за уши не помагат. пуши много и не може да ги спре.

а с отделни спални е супер! всеки си има неговите покои, става, ляга, чете, гледа телевизия без да пречи.

според мен общата спалня се е наложила масово поради липсата на жилищна площ.

# 16
спим в отделни спални.
той хърка ужасно силно
И ние спим в отделни спални, наистина си е супер.
Моят в никакъв случай не би се подложил на хир.интервенции,а и аз не виждам смисъл да се тормози.Спи си като бебе и без да са го оперирали,нищо че хърка като змей Mr. Green.
На авторката-горкото ти момче,само заради едното спане заедно толкова да се мъчи.

# 17
  • Linz
И аз спя най-добре далече от него. Не само хърка, ами и се върти, и гледа телевизия по нощите.

# 18
ние и двамата хъркаме.

още един глас за отделните спални.
не бих се подложила на такъв шум, нито пък бих могла да спя нормално , ако знам че на другия ще му хъркам и няма да може да си почине.

# 19
и аз го съжалих момчето, ами ако не спре хъркането и като му отрежете сливиците, какво ли още ще се наложи да му режете  newsm78  Joy
знам че е неприятно, моя също хърка, но като го сритам няколко пъти се оправя положението  Crazy

според мен общата спалня се е наложила масово поради липсата на жилищна площ.

уважавам решението ви да спите в отделни легла след като ви устройва, но това обобщение ми е направо смешно (извинявай, не се заяждам). общата спалня се е наложила, защото предлага допълнителна близост с човека, който обичаш, топлина и уют (или поне за 90% от хората, явно си от другите 10%). т.е. това е така наречената интимност   Peace  Peace
наясно съм че не всеки може да спи с човек до себе си, и аз познавам такива хора и няма нищо лошо в това, но аз например не мога изобщо да мигна ако не сме заедно, да не говорим че и кошмари сънувам. така че и 60 стаи да имах и 1000кв.м жилищна площ, пак щях да си се гушкам в него  Peace

# 20
Не знам защо се е наложила общата спалня, но в моментите когато хърка ( като пийне повече) за интимност изобщо не може да става дума.  Laughing
Естествено нито бих му забранила пиенето, нито да го подлагам на операции , след като има стая за гости, в която да спи.

# 21
А в къщи аз съм тази , която хърка. Детето доста успешно ме имитира преди сън. до миналата година не вярвах, ама съпругът ми ме записа на камера , да се чуя. Да се смееш ли да плачеш ли , не знам и аз. При мен не толкова запушен нос и хроничен синузит са проблем , колкото наднормено тегло и преумора+ недоспиване
Операция, не бих си направила. не мисля, че там е решението

# 22
  • тук-там
мъжът ми също се подложи на тази интервенция - не е точно операция - с нещо като течен азот или там каквото е се маже малко по малко тази лигавица и тя изгаря. при него беше доста удебелена - махнахме я не заради хъркането - не му се случваше често, а заради вечно запушения нос, който страшно го тормозеше. вечер без олинт не можеше да заспи - зима, лято имаше по едно шише във всяка чанта. добре, че бях аз да го замъкна - верно си беше зор 1 месец - ама се роди - няма вече капки, няма смъркане и запушен нос. лекарят каза, че това удебеляване се получава, при непрекъсната употреба на капки за нос в детска възраст - така , че карайте го на физиологичен разтвор и никакъв ксилометазолин Mr. Green

# 23
  • с/у ОколоМръсТното
отслабна просто...

# 24
  • София
Преди години моят мъж беше слаб,пушеше и хъркаше.Спря цигарите,напълня и пак хърка.Ако съм заспала въобще на го чувам,а ако не съм го сритвам лекинко и заспивам бързо. Laughing

# 25
  • В събота
И моят мъж не хърка, но аз като забременях бях същинска резачка, чак се събуждах от собственото си хъркане. И когато съм настинала също. При мен лепенките действат безотказно, от други "потърпевши" също съм чувала добри отзиви за тях. Не виждам защо трябва да се стига до хирургически намеси, при положение че с тях се решава проблема (а и тапите са изход също).

# 26
Не мога да ви бъда полезен... за сега съм тих...  Whistling

# 27
Господи!!!  Praynig ooooh! Shocked  Жена, съсипала си чужд организъм, за да ти е добре на теб!!!  #Cussing out  Че и тя била решила да се борят докрай - и сливиците ще му маха!!!  #Cussing out

Присъединявам се към съжаляващите горкия ти съпруг.  Confused Sad ooooh!

Радвай се - докато ти спиш спокойно, той се мъчи!!!  ooooh! #Cussing out Sick  И една емотикона, която по принцип не използвам:  #2gunfire

Няма да продължавам, защото изказът ми ще загрубее ТВЪРДЕ МНОГО (НО СПРАВЕДЛИВО В СЛУЧАЯ) ...  #Cussing out

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 00:58 от Pavlina Nikolova

# 28
Съпруга ми хърка,но това ми е проблем само,докато заспя.
Иначе отказа цигарите,но не е престанал да хърка.
Никога не бих се занимавала по-задълбочено с това.Просто се свиква.

# 29
Напьлно разбирам авторката на темата.Понякога просто не може да се издьржа.Моя мьж хьрка ужасно .Вече няколко години спи в хола ,защото иначе буди детето.Направо е страшно ,чувам го през две стаи.Хората ,които живеят над нас казват ,че го чуват и те.

Wild_rabbit ,много си права за ксилометазолина.Аз няколко години си слагах такива капки ,защото не можех да дишам от запушен нос.Нищо друго не ми помагаше ,но се пристрастих и без капките направо се задушавах.Това си е направо като наркомания.Два месеца ми трябваха за да се откажа .Случвало се е да плача вечер като наркоман защото нямам капки.От опит казвам,че е много опасно особено за децата .

Общи условия

Активация на акаунт