ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 26 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Съни, браво успешната консултация......и утре да не се притесняваш Hug

Бела, заповядай Mothercare

# 256
  • offshore & overseas
...бързо оздравяване на болните от...апетит...
Те тия май са безнадеждни. newsm65

Не съм се обадила за ОВ на Шейново. Утре преди обяд.

Ели, стискам и аз, но надали имаш основания за притеснение (освен нормалната "предстартова/сценична" треска).

Мойто кръвно вчера беше или 110/70, или 100/70 (май тая бременност съм го заковала). Това за мен по принцип е високо, но щом за тях е нормално, приема се...

# 257
Добър вечер и от мен Winkаз днес бях на ЖК,бебка си е супер,правиха ни Доплер и лекарката каза че е много хубав,Иначе малката такива ритници ми раздава 4е целия корем ми се мести Laughing

# 258
Даниела Коларова може ли линк на сайта

http://www.mothercare.com/b/42764041/276-8223615-9932633?_encodi … UTF8&mcb=core

ето момичета ,разгледайте и ако си харесате нещо си поръчайте  bouquet

# 259
Не знаех,че в мадъркеър има доставка до бг,а колко струва доставката?

# 260
И аз не знаех, регистрирах се, но не видях колко е доставката до БГ ! Стандартната е £4.95 !

Редактирам се !

# 261
Хайде и аз да се похваля.Поръчах дрешки от няколко англ. сайта и от вис виталис.На мъжа ми ще му стане лошо,като види крайната сметка, а най-лошото е, че не смятам да спирам с поръчките.Има толкова хуабви нещааа....
Дрешките от вис виталис са съвсем обикновенни, но пък доста евтини(ританки-1,20 боди-4,00 камизолка-1,90).Само да пристигнат и ще им направя една фотосесия.

Аз тези дни чисто съм се побъркала,лягам си в 4-часа и ставам в 8-часа,незнам до къде ще я докарам с този 4-часов сън Crazy

# 262
Момичета,как се регистрирахте в мадъркеър,не ми приема телефонният номер.А къде посочвате адрес.Помощ и аз си харесах много неща там,но аз пък не мога да се регистрирам.

# 263
Лелееее, едва ви прочетох  Laughing

Аз да се похваля ,че онзи ден си счупих кутрето на левия крак  Mr. Green ... изритах масата докато гонех малката по ръба на дивана  Whistling  Mr. Green Отказах рентгенова снимка, тя работата е ясна , пък и нямало какво да се направи според док. Shocked но така и не разбрах защо толкова ми мачка и дърпа болното пръстче  #Cussing out
А сега не мога да обуя обувка, а утре трябва да ходя по магазините за пердета  Sad Мисля да гастролирам с един мъжки чехъл  Embarassed
Така съм се пренавила да завърши ремонта,че не мога да заспя  Laughing Утре ще спя по шоурумите Mr. Green

Иначе бях на док. и пак ми казаха,че бебчо вървял доста по-едър Sad, иначе всичко е ок  Laughing

Аз имам толкова много дрешки от роднини и приятели, че не мисля нищо да купувам за сега освен комплект за изписване  newsm78
До скоро  Hug

# 264
Maргаритке,  мойта кума така си счупи кутрето на крака в един стол и също й казаха че няма какво да се направи , зараства си самичко, а пък като й правиха рентгенова снимка се оказа че й липсват ставите на палците - това, сигурно сме били към 18 годишни вече и никой не беше забелязал, даже и тя самата  Laughing
Пък може да ти го е ръчкал за да разбере дали не е само изкълчено и да го намести ако трябва.

На някой ако му се гледа романтична лигня да ви препоръчам "27 Dresses", сори че не мога да дам линк ама нещо замундата не ми се отваря в момента, и една френска комедия гледах ( даже два пъти че  и на сина му хареса) - "Safari".
 Иначе не съм ви чела от 10-та страница някъде и сигурно съм назад с материала, ама какво да се прави... поне си сглобихме най сетне библиотеката, сега остава и да подредя всичко в нея Rolling Eyes
 Пък тук вече сложиха коледните украси (трябва и да ги светнат де),  а на мен ми става все по малко коледно настроението и все повече ме обзема паниката с наближаване на месец януари. Днес се замислих и че ако, не дай боже, изпуснем кучето (сестра ми го е правила с предишното ми, пък днес за малко един красавец лабрадор от съседния вход да я ощастливи ) ще си раждаме съвсем заедно #Crazy На всичкото отгоре мъжа ми не се беше сетил че вече е опасно да я връзва пред магазина   и дано не забрави пак че ще ги изхвърля и двамата, както ми докипява на моменти  #2gunfire

# 265
Roroana разсмя ме с това с кучета дето ще си раждате заедно Grinning.Ама наистина внимавайте,че нещо много бебета ще ти станат.А какво ти е кучето,голямо ли?
Аз успях да се регистрирам в мадъркеър,но пък след регистрацията ми написа че половината неща не може да ми бъдат доставени до БГ.тАКА И НЕ РАЗБРАХ КОЛКО Е ДОСТАВКАТА и се чудя дали да не пробвам пак с посредник,че по-евтино ще излезе.
Харесах си един шезлонг но неясно защо пише,че може за бебета над 6 месеца,та то от 6 месеца ногоре какъв шезлон,той до 6 месеца е най-нужен.Иначе си харесах комплекти за кошче,че тук хем ги няма хем ако ги има са ужасно скъпи.
Съчувствам искренно на счупеното пръстче,дано бързо да мине,че в тоя студ с чехълчето на мъжо ти,не знам и дано скоро да привършите ремонта-ние го привършихме и кефа е невероятен.
Желая ви приятен ден.

# 266
Добро утроооо! Успешно да е за всички! Hug
Честито на Sunny Sky за положителната консултация и не се притеснявай за кръвното, защото аз последния път като бях го изкараха пак така високо и док. ме пита дали се притеснявам? Едно че се притеснявам, няма как, пък и докато стигна до кабинета и вървя по една повирана уличка по едно нагорнище! Всеки път ми излиза въздуха и като отида първата работа е да се кача на кантара и да ми измери кръвното. Така че няма страшно, нормално е!!!
Моя бебчо си ритка, ритка, и даже ме стряска някой път. Ще взема и аз да се поровя в сайтовете, в които сте поръчвали! Но т.к. аз смятах да пазаря за бебето след нова година, може би тогава ще поръчам и предполагам тогава ще има масови намаления!!!
Усмихнат ден на всички!!!  Party

# 267
  • До Балкана
Добро утроо!
Съни, поздравявам те за консултацията, само днес бъди спокойна, вече си видя беболанка, за да не те тъпчат излишно с лекарства! Hug
Роро, дръжте юздите здраво, че мамата си джаса с тез кучки, ако беше родила по-късно не ги изтърпявам и за секунда, честно ти казвам. Ужасно преживяване е! Единствено сладките им муцуни ми стоплят сърцето, но само понякога  ooooh!  Mr. Green. От днес започваме да ги продаваме и ще носим едно, така че стискайте палци да го харесат и да си го вземат, че да намалее пищящия хор с един глас! Praynig Прекрасни са, но не у дома, не и докато съм с корем! #Crazy
Марго, бързо да заздравява кутрето и да си щъкаш без проблем по магазинчета!  bouquet
Иначе, не знам дали си въобразявам, но май бебока вече усеща вкуса на храната, която ям, защото от 2 дена се бухам яко с чесън и онова вътре протестира с всичка сила - голям бой ме бие! Ама от чесъна не се отказвам  Embarassed! Хубав ден на всички ви!

# 268
Аз пък нямам търпение да дойдат коледа и нова година. Вече много искам да го намачкам малкото мишленце!
А вчера нали цял ден ви юрках да ходим да се моткаме, като си мисля, че имам сготвена манджа от предния ден и нямам какво чак толкова да правя в къщи. То никой не ми се върза на акъла, ама аз така и не се прибрах. Пообиколих магазините и като се качих у нас - изненадаааа - отварям хладилника и гледам - манджата я няма. Shocked Пък ние живеем малко като в общежитие с комшиите и нищо чудно някой да се е качил да похапне у нас, както и ние сме им преслушвали хладилника.
А то какво било - мъжо огладнял през нощта, и без да го надуша, опразнил тенджерата. А уж аз съм бременна  newsm78
п.п. Dallcheto, аз ти казах, че бебе се гледа много по-лесно от тайфа малки кучета. Поне направихте генерална репетиция за бебо.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:44 от Venivet

# 269
Добро утро   bouquet
Далче ние с чесъна сме същата история, но няма начин.
Момичета, тези дни съм адски изморена заради грипните състояния на сина ми и мъжа ми, та по нощите чета по малко, но не ми се пише. Искам само да споделя със смелите мадами, че работата изобщо не е толкова безобидна, както си го приказвате. Температурата, характерна за този вирус е над 38 и отива към 39 и отгоре, така че прекаран такъв грип по това време на бременността може да доведе до увреждания на сърдечно-съдовата система на бебето. Призовавам ви да не гледате толкова леко на това - сега не е момента да се правим на герои.
Съпругът ми вече четвърти ден не може да пребори температурата - сваля до 37,9 за 10 мин. и после отново над 38, а се лекува адекватно. За сега е евакуиран при майка си, но ходя да го виждам (с маска) всеки ден за малко. Синът ми се възстанови сравнително по-бързо и сега само кашля. За момента оцелявам между тях двамата и се надявам да продължава да е така. Отдавам го на чист късмет.
Искам да попитам, ако някой е запознат с проблема: какъв е реда за удължаване на болничен с комисия - ТЕЛК, защото до 180-те дни ми остава да ползвам още 11, а те не са достатъчни до 45-те преди раждането. Не ми се иска да прецаквам с отпуск бъдещото си майчинство точно на финала.
Благодаря ви предварително!
Желая ви лек и усмихнат ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт