ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Аз ще раждам в Майчин дом при доктор Гунев. При него си проследих първата бременност и родих съответно при него и сега отново така. Това е най компетентния лекар, на който разчитам напълно и само него слушам. А минах през доста гинеколози за толкова време.
Hug

Много се радвам да чувам такива отзиви за док. Гунев-той наистина е голям човек  на първо място ,после доктор и професионалист.Винаги обяснява толкова подробно какво ще усетиш преди да го усетиш.
Сунита ти в частния му кабинет ходиш на  редовните си прегледи-може да се засечем някой път-аз имам на 16.12 час!
Даниела Коларова аз съм чак на 21.12 за съжаление, но си помислих, 4е сигурно сме се засичали в кабинета му, хихихи. Иначе за този човек само суперлативи мога да пиша до утре. Това за ливадата много ме развесели newsm62 newsm62 newsm62 newsm62,... ама да ти кажа си е вярно.

# 511
  • offshore & overseas
...една бабичка на отсрещния тротоар като се развика като луда, че не трябва и така сега съм си била омотала пъпната връв на детето около врата...
Joy

# 512
Simple Smile) Минахме на ЖК - върви бебокът с една седмица напред, което значи 31 Януари някъде, ама засега си трайкам Heart Eyes
Като тегло - 1, 3 кг, кекерчи се мъничето, мъдра си краката - всичко наред. Остава само 3тата ФМ, за да се реши за секциото окончателно,
но май ще се ляга под ножа Whistling
За подстригването - подстригвам си се, не ми се развява като някой вълкодав из родилното Joy
За Харемчето -Харем стил май така й се казва и салонът, излиза адресът, като се пусне в Гугъл:)) Дано да се появи и тя скоро Praynig
Отивам да си вардя баницата, че умирам от глад, но пък после ще съм цял ден тук и хич няма да уча Twisted Evil

# 513
Съни, разчувствах се от песента!  Hug Уникално силен концерт! Мики, благодаря и на теб! Днес много ме глезите, парчета като по поръчка   bouquet Рожденият ми ден е другата седмица хихи  Joy

velv, браво за прегледа!
Моят беб го гледахме при моя док скоро. Днес само ще са мерки разни.

# 514
  • Варна
Пухи аз предния път не бях се боядисвала и поостригвала 9 месеца, ама на изписването не изглеждах толкова зле, Joy мога и снимки да покажа  Laughing.

Сега се сетих нещо, за това поостригване, нали според суеверията е че ако ще момче ще му отрежеш пишката. Ами аз предния път до последно чаках момче, докато не се роди докторът казваше момче със сигурност, пък то излезе момиче, Joy пък не съм се поостригвала, не знам.  Joy

velv радвам се за добрите новини.  И аз трябва да питам моята доки за 3-та ФМ, кога ще ми я направи, то има още време, но все пак.

# 515
Третата ФМ не е ли 31-ва или 32-ра седмица, поне на мен на предната отдолу пише следваща ФМ 32 Г.С.

# 516
Ха, Ралипо та ние сме почти астрални близначки - аз съм на 22.11 родена Simple Smile Как се радвам Simple Smile

# 517
И аз се подстригвам,ама тя косата ми доста се поизтощи та и аз обмислям радикално скъсяване, ама както ми е мила... Това за кабелите не го бях чувала, ама аз май доста неща не съм чувала, ама по - добре, че не ми се размишлява върху хорската глупост.

# 518
  • София
Аз се подстригах още в началото на бременността. Боядисах се миналата седмица. Косата ми е много побеляла и така ме хвана това червено  ooooh!. Сега в корените съм ярко чревна а краищата ми са тъмни...пука ми де.
След малко отиван на преглед със свеки  Crazy. Ще докладвам после.
Приятен ден и успех на всички.

# 519
Здравейте Simple Smile
Пак ви изпуснах края, едва ви изчетох, но едва ли ще мога да изкоментирам всичко Sad
Да дам отчет...бях на ЖК миналата седмица, бебчо беше 1031 грама и отговаряше на 29 седмица, доки каза, че съм щяла да родя бебе 6,200 кг. и за нас щели да пишат по вестниците  Joy . Иначе всичко ни е наред и на двамата, аз продължавам да качвам с големи темпове, вече ме е срам да напиша колко съм качила  Embarassed
Друго, бях болничка, но нямам идея дали със свински или с телешки грип...факт, обаче е, че успях да заразя нашия татко и тъкмо, когато се пооправих пък той ме зарази, та така цяла седмица си въртим грипчето между нас  Twisted Evil .
Новината при нас е, че ще се бракуваме на 27.11, сватба няма да правим, защото ще чакаме шаферчето да поотрасне и тогава. Поводът ще отбележим само 4-та с кумовете в един арменски ресторант.
Ами това е от мен Simple Smile
Всички болнички да се оправят бързо и се надявам скоро да отмине тази епидемия, за да си направим една хубава среща   bouquet

# 520
Ха, Ралипо та ние сме почти астрални близначки - аз съм на 22.11 родена Simple Smile Как се радвам Simple Smile

Хехе, еми да, гоним се  Hug Ти си на последната дата на скорпитата, супер  Peace.
Аз съм с брат ми астрална близначка, май съм споменавала  Heart Eyes

Гери, супер новини ни носиш!!! Радвам се за предстоящото бракуване   bouquet!
 Joy hahaha Joy Как ме разсмя, ако знаеш за писането по вестниците!

# 521
  • До Балкана
Гери, честита ти дата за бракуване!  bouquet

# 522
Честито Гери-хайде чакаме те в клуба на бракуваните-тук е весело...понякога.. Laughing
Да ви светна с  др бабина деветина-като ви се прияде нещо се хапите за вътрешната част на ръката и я слагате на дупето си...На 1 приятелка майка и и леля и подробно мо го показаха,ако някой срещне затруднения как да го изпълни-свиркайте ще помагам Laughing
По въпроса с постригването понеже чакаме момче а аз се постригах-КАК МОЖАХ?-баща ми се бъзика,че сега ако се роди момиче ще знаем кой е виновника...

# 523
  • София
Ехоооо, привет и от мен  Hug
Сега се прибирам и веднага седнах да ви чета. Урааа, прочетох всчико!!  Laughing
Чудесно е времето днес! И мен слънцето ме съживява!! А и сега слушам песничките, които сте пуснали и ми стоплихте сърцето  newsm51
Рали, ти на коя дата беше?  Hug И аз съм рожденничка другата седмица! Абе, много скорпиони сме се събрали тук  Laughing Heart Eyes
Стар, не бих искала да извършвам подривна дейност, но на тези от ВиК при вас трябва да им забъркаш един пакет, който да пусне малко фоерверки.  #Cussing out Ами това на нищо не прилича. Вие изобщо кога имате вода??  #Crazy
По отношение на боите и подстригването. Аз не съм суеверна. Даже в събота се боядисах  Laughing А за подстригването - не съм, но не защото съм суеверна, а защото косата ми откакто бременея е много здрава. Аз по принцип имам гъста и къдрава коса /която обичам да изправям  Joy/, но сега изобщо не цъфти.
Гери, честита дата за сватбата!!  Hug

Отивам да хапвам, че пак съм гладна  Embarassed И ми се хапва тестенко  Joy
В тази връзка искам да ви подсладя живота:

# 524
  • някъде тук

Здравейте Hug само да дам отчет и почвам да ви чета че съм изпуснала няколко страници Peace
При мен мина и днешният преглед , засега всичко изглежда добре ,е плацентата си е същата
ама какво да я правя Crossing Arms и да плача ида не плача положението е такова вече го приех, малко се развеселих на прегледа док започна да прави доплера за да види кръвотока а това малкото диване като се размърда  петнадесет минути му отне, е аз разбира се бях доволна нали рита и го усещам Simple Smile В понеделник влизам вШейново за терапията за дробчето на бебо ,май три дни не разбрах ,някой ако е правил да каже какво ще ми правят само инжекциили са  newsm78
А забравих по размери пак е напред една седмица  и се е обърнал с главата надолу а миналата седмица беше с дупето .

Общи условия

Активация на акаунт