ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 26 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Лелее много пишете бе, аз немога да сваря да ви 4ета  atwork
А и съм се запалила с тая пуста ферма в facebook 
Давайте филм4ета, 4е с този грип нема излизане, поне филми да зяпаме   Rolling Eyes
Имаше едно филм4е със Скалата и едно детенце, някой да помни как се казва  newsm78 Много хубаво филм4е, да си го дръпна пак  Sunglasses

И Честит празник на тези които празнуват днес baloni
Много здраве, щастие и усмивки  Laughing

# 92
Добро утро! Hug smile3525 Flowers Four Leaf Clover

# 93
  • Бургас
Добро утро !!!
Желая ви един слънчев ден !!!
Аз мисля да се отдам малко на разходки ,че времето ще е топло.....
Мерси на Харемчето и Бръмби за филмите,дръпнах ги ,тия дни ще се гледат,....Иначе снощи гледах по Нова Тв един филм за малко детенце ,болно от аутизъм ,с Брус Уилис..
Пращам много прегръдки на Rangely ,нашия термин  е една и същи и стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо !!!!  Hug
Amica  Hug

# 94
Мили момичета, здравейте  Hug Hug Hug

Съни,  благодаря за страхотната темичка Hug  Hug Hug

Бела, Рангли, милички, както са ви казали и момичетата - не се притеснявайте, щом ви следят всичко юе се нареди както трябва - имайте доверие на лекарите и така   bouquet  bouquet

Стар, мерси за сайта на Анджи, при първа възможност ще гледам и аз да помогна - дано детенцето се оправи, че е невероятна принцеса .

Аз искам да се извиня за отсъствието си тия 2 дни (особено, когато се налага пускане на нова тема  smile3555), но бягахме по задачи с мъжлето. Надявам се не ви разочаровам, когато не успея да ви следя всеки ден (въпреки, че си мисля за вас   love001)

Миличкият ми ходи на изследвания за очите и за щастие всичко е наред  balloon
Успяхме да си запишем и час за сключване на брак  smile3521, така че живот и здраве другият месец се се бракуваме  newsm47

Е, няма да има сватба от мечтите, но пък кой друг ще може да се похвали пред внуците си, че дядо им ми е предложил брак 2 пъти и половина  newsm62
Ух, че си го обичам - най-вече когато ми предлага брак и в банята, сериозно притеснен...докато се докарвам за излизане... newsm76 txtloves newsm76 Така де, не е класически романтичен сценарий, но пък си е моят мъж.... Rolling Eyes

# 95
  • София
Добро утро Simple Smile

Да почерпя с кафе

Тази сутрин сеопитах да направя палачинки и винаги са ставали, но откакто имам нов тиган нищо не става.. ядосала съм се много ..  smile3511  Поне кафето е супер, нали си купихме кафе машина Saeco  Grinning Снощи с мъжа гледахме един филм по стар Аспен скиорски, хубав беше!  Днес си мисля за една хубава разходка, само 4е къде не знам.. Simple Smile

Хубав ден от мен и оздравявайте бързо  Hug Hug

Мемория  Честито, кажи датата, много се радвам за теб  newsm51 newsm44  love001

# 96
Привет!
За йогата - ходя на курса, за които видях, че сте пуснали линк - в близост до Плиска, води го Роси http://www.natalyoga.net/index.html?tab=1&panel=0#TabbedPanels1. Местата вече за запълнени. След упражненията се чувствам чудесно, дори нямах мускулна треска. Чувствам се много по-подвижна, със "смазани" стави (не пукат), дори мога безпроблемно да се затичам след рейс, дете. Иначе като фигура в гръб не приличам на бременна, но имам огрооомен корем (заради диастазата на коремните мускули). Супер съм доволна от курса: упражненията са леки, има релаксация - изключително важен момент и за физиката и за психиката; също става дума и за пренатална психология, връзка на майката с бебето и т.н., което е интересно и полезно за хора, гледащи на живота от малко по-нестандартен ъгъл. Важни са и упражненията на Кегелс - защо не ги правих при първата бременност, а стигнах дотам при кихане да се изпускам леко?

За раждането и овълчилите се за пари докторя - мисля за вариант в Тина Киркова (познатото зло е по-малко зло) във ВИП стая (100 лв) с присъствие на таткото (100 лв), но без избор на екип. Така се надявам да не се натискат да ме обслужват, като не съм си платила за лекар и да ни оставят насаме да се оправяме. Simple Smile Дай Боже така да стане! Хем мъж ми ще следи да не издевателстват върху мен. Ще си нося пак плейър, ароматни свещи, специален чай за пиене. И ще се изтреса в последната минута. Пък и трето раждане - ще стане бързо!

За съветите - може да се включа в консултативния кабинет, ако имам време. По принцип, не обичам да давам съвети, освен ако не са ме попитали. Нагледала съм се по форумите на космически войни между майки застъпнички на даден вид отглеждане на детето. Нали се сещате, че и тук половината ще хранят с АМ, половината ще родят със секцио, в голямата си част по желание... Всеки сам си преценява. Навремето в Септемврийската тема 2007 пишеше Василена Доткова, която написа "Близо до бебето" - еми голямо напрежение се създаде м/ду оформилите се лагери и тя не пише вече там. И за Котката Марта знам нещо подобно. Но който наистина се интересува - може да почерпи инфо от майките с опит, щот в болницата специално за кърменето много не може да научи. Grinning

# 97
Здравейте момичета,
и аз си мисля за разходка от повече от месец,ама нямааа-ремонт има.Поредна събота и неделя ние с мъжо бачкаме, а щерката се зомбира пред тв-то.Но селдващата неделя викам фирма да чисти и живот и здраве след това ще си почиваме и ще се разхождаме на воля-дали???
Хубав ден на всички.

# 98
Добър ден!
Временце тъкмо за разходка, но покрай тоя грип малко ме е шубе.
Иначе моята хубавица пропищя света за щрудел и днес свалих една рецептичка за ябълков такъв. Вече ми потекоха лигите и пращам любимия за продукти в магазина. Това детенце ще ме съсипе!
Утре съм на лекар - стискайте палци. Поне успях за сега да смъкна кръвното,че лошо иначе.

# 99
честито,Мемория-от много гледане на филми са ни изопачили разбиранията за романтика и сантименталност-аз смятам че е много по-приятно да видиш истински развълнуван любимия си ,а не запаметил някоя фраз и действие от филм-много по-емоционално е-дано сте много щастливи... Simple Smile

# 100
Добър Ден ! Честит празник на всички  Hug !  Аз съм от празнуващите, Рая има имен ден днес ! Минавам да почерпя и отиваме на църква  Flutter !

Бъдете здрави ! Приятен ден !

# 101
  • Бургас
О,да днес е Архангеловден .
Стар,честито на Рая ! Да ти е жива и здрава и много да те радва !!!  smile3525
Хубав празник и на всички празнуващи !!!
Мемория,сподели кога е датата ,Честито и на теб !  Hug

# 102
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!   ura

ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕT!!! newsm67  

ЦЕЛУВКИ!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 12:57 от Sunny9

# 103
Здравейте, чета от няколко дни форума, защото  и аз съм една от вас , така да се  каже....!! Но все нямах време да пиша, ето ме, терминът ми е на  12 фев. - момче, първа бременност! Обещавам да пиша вече по- често, и без това  съм болнични! Денят е страхотен за разходки, не се притеснявайте от свинския грип, аз за себе си разбрах че е доста преекспонирана темата от медиите. В началото бях умряла от страхр но сега съм по спокойна! Пазете се, за нас всяка настинка е фатална,  Laughing все пак мислим за двама!!
   Лек и успешен ден на всички!! Party

# 104
Добре дошла, Марго!  bouquet
И поздрав за всички празнуващи днес. Hug

Общи условия

Активация на акаунт