ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 26 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Memoria,
поздравления за прекрасния повод  bouquet
Нашите халки ги взехме оттук:
http://www.esper-bg.com/new/index.php?page=shops
Станаха ни за 2 седмици, ние дадохме наше злато и доплатихме само гравирането( към 30лева мисля,че беше за двете). Гледам, че за Ноември имат намаление за труда, така че можете
да се възполвате. Иначе моделите са им най-различни - имат и класически, имат и по-завързани. По телефона могат да ти обяснят в момента на какви цени работят. 

# 151
Мяу, това със солта и частта с ограничаването и е сериозен проблем  #Crazy Опитвам се да я намаля от има-няма 25 години  Whistling но ще направя още един напън в тая посока, че се чувствам като гадната лелка от Хари Потър - онази, дето я наду в 3-та част, Бог да го поживи... Joy Joy

Велв, мерси, миличка - определено ще проверим там  Hug Hug

# 152
Здравейте, момичета!
Аз като бях на консултация си пуснах урина, то ми се и полагаше де, но няма нищо, а съм отекла. Но не се притеснявам, защото и преди беше така, само че тогава беше лято и си мислех че е нормално към края да се подуя, а сега си е зима и съм се подула 3 месеца по-рано.
Мемория, халките навсякъде са едни и същи по по обикновените златарски магазини. Ако искаш нещо изчанчено Алтънбаш и разни други с диаманти и прочие, има ги но са много по-скъпи, защото не плащаш за грамажа, а за самия модел. Но щом си се подула те съветвам да си вземете или някакви дето се вика тенекиени, или мери на малкото пръстче да е леко по-широка, защото после пръстите ти ще спаднат и халката постоянно ще пада.
За кестените - мъжа ми взел два килограма. Едната част ги сварих, а другата част мисля да изпека, но понеже отдавна не съм се занимавала с кестени още преди да почна прочетох в нета, че ако се печат на фурна се цепват за да не пукат. Laughing Но да изям първо сварените и после ще се боря с печене. Grinning

П.П Аз ям безсолно от както се помня, даже не слагам никаква сол като готвя, всеки ако иска си слага допълнително. Това за солта е златно правило, знам го, но се боя че при нас проблема идва от хормоните и колкото и безсолно да ядем, няма да спаднем отока. Правиха ми и дрениращ масаж в петък, друг път преди цикъл като съм подута това страшно много ме облекчава, сега ниенте. Аз съм се примирила.Sad

# 153
  • Бургас
Привет, момичета!
В Бургас времето е хубаво, слънчице понапича от време на време и е топличко...  Sunglasses

Ходих сутринта да плащам нет-а и гледам на едно кафенце масичките отвън и едно такова хубаво напекло. Чак ми се прииска да седна и да ударя едно кафенце, с няколко цигарки. Много ме тормозят тея цигарки в последно време, що така стана, не знам. Уж ги бях позабравила, а пък напоследък как ми се пушииии....

Днес ми е едно спекло настроението, никакво го няма, пфу. И мъжът ми ме ядоса рано сутрин, та съм му сърдита. И, общо взето, светът ми е крив.  Rolling Eyes

П.П. ЧРД (на патерици) на малкия послушко на Никаbdbaloni Да ви е здравичък и много да ви радва!

Мемория, много хубава новина!  Hug

# 154
Привет момичета  Hug

Нещо не можах да сколаам да се мерна тия дни и гледам пак сте изписали света. Laughing
Набързо ще честитя на всички, които са имали накакъв повод   bouquet
Ние сме си в къщи,че Ванеса кашля здраво.На ЖК принципно съм утре, но ще пропусна.Ще отида другата седмица.
Иначе около мен нищо интересно засега.Бебока рита здраво и така  Laughing

Хубав ден и от мен   bouquet

# 155
Memoria с халките е кофти положението, ние се женихме септември и ни излязаха 450 лв. ,пък си ги правихме при един приятел и той ни направи голямо намаление.
Мога да ти дам тел. и ако искаш да идете да погледнете каталозите Flutter  

# 156
Здравейте!
Стар да ти е жива и здрава именничката!
Плами на теб също честит  имен ден,бъди жива,здрава и много обичана,а февруари едно сладко и здраво бебе!  bouquet
Мемория много хубава новина!Живот и здраве ще чакаме снимки от събитието!
Марго добре дошла,лека и спокойна бременност!
Ние вчера с милото цял ден се разхождахме,ами то в това хубаво време как иначе,знам че трябва да се пазим но не може и в скафандър да живеем.

п.п. И аз съм вече в 7 месец newsm44

# 157
  • Бургас
Пухче,честит ти 7-ми месец ,айде и ние сме след теб !!! Ааа да ти кажа,че гледах албума и много ми харесаха твоя комплект  на Мечо Пух /аз много харесвам Мечо пух /
Мимита,недей се ядосва !!!  Hug
Вабени,пожелавам ти бързо оздравяване на малката.
Мемория,за халките ,можеш да погледнеш в този сайт : http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php?cat=3
Ако си ги поръчате онлайн излизат по-евтинко,но моите пръсти се бяха подули тогава и отидохме по магазините ,че да не рискуваме .Сега пък ми е малко голяма халката,ама се трае,все още свиквам с нея  hahaha
Та че можеш да видиш дали Сара Трейд имат магазини в София и да разгледаш на място,ако и ти не искаш като мен да поръчваш онлайн..
Аз да ви се похваля ,че не ми взеха глоба за закъснението за смяна на личната карта и вече съм си с новата фамилия /Фотева/ ,по живо по здраво...  newsm10
Въпреки,че като я взех и ми казаха да си напиша трите имена и да се подпиша на заявлението,пак си написах старите имена /навик/ ,че после задрасках старата фамилия и писах новата.
Ох,май много се разписах ,отивам да мия чинии и да направя нещо за хапване !
Smiles !!!!

# 158
  • България/Германия
Честито на патерици на именниците, честито и на мамите, влезли в 7-и месец!  Grinning

Мемориа, поздравления за хубвата новина! Ние също така миналата година решихме спонтанно да се вземем официално, около 3 седмици преди събитието и така, "бракувахме" се на 1.12 (понеделник) в най-тесен семеен кръг Grinning Не беше истинска сватба в традиционния смисъл на думата, но беше невероятно мило и романтично, снегът не спря да вали през целия ден и беше като в зимна приказка. Което ме подсеща, че скоро имаме годишнина, пък аз и представа си нямам какво да подаря на милото - много съм зле с подаръците  newsm78 Ако някой има идеи, давайте насам!  Embarassed

Sunny Sky, сега пък и аз се сещам, че още не съм си сменила личната карта, понеже тази година не съм си идвала в България и не ми се мисли колко ще ме одръстят, когато най-накрая успея да го направя  Confused

# 159
Мерси за честитките  Flutter

Аз днес слизах към центъра по работа и осигурих и вечерята - взех за вкъщи в кутии от любимата ми кръчма - готвена храна. Та сега освен една пералня нямам други домакински задължения  bowuu Направо супер! Сега май ще им дойде редът на филмчетата, които препоръчахте онзи ден.  Crazy

# 160
  • Най-зеленият остров
Съни, благодаря за загрижеността. Трябва вече да се оправям, а от вчера и хрема ме настигна  Close . Хем искам да мисля и действам като Мяуче, хем не ми стиска. Много ми харесва нейната философия   Hug

# 161
Аз да ви се похваля ,че не ми взеха глоба за закъснението за смяна на личната карта и вече съм си с новата фамилия /Фотева/ ,Smiles !!!!
Глоба ли има, че аз моята още не съм си я сменила пак вече минаха 2 месеца ? Rolling Eyes
Каква е глобата знаеш ли?

# 162
  • Бургас
Ами Мики,аз закъснях с около месец и уж трябваше да плащам глоба,ама като отидох ми дадоха подписана декларацията без да плащам нищо.......
Иначе мисля че е от 20лв до към 80лв.,но не съм много сигурна,зависи от ситуацията.
Моята кума беше закъсняла с 3 месеца и пак не са и взели глоба,ама тя е от Хасково...
flowerofdreams дано да не е голяма сумата .
И ви пожелавам да имате като моя късмет !  Flowers Four Leaf Clover

# 163
Мерси SuNnY SkY ще гледам да побързам пък ще видим дали ще ме глобят1
 Wink

# 164
  • София
Наспах се. Вярно, че само 3 часа, но все е нещо.  Laughing
Стар, да ти е жива и здрава Рая!
Мимита  Hug
Мемо, за отичането - аз първият път отекох зверски и до края ми бяха забранени голяма част от любимите храни.  Mr. Green Шоколад, кафе, кола, всичко газирано, колбаси, сметана, сол, сини сливи, патладжани и въобще всички сини храни. Изследванията ми до края си бяха супер.
Много се радвам, че имате дата, въобще сватбите са си хубаво нещо.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт