ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 26 646
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
В Бургас времето наистина е страхотно. Даже предлагам да пием кафенце някъде на открито, че май това ще е последният топъл ден.
Тия от НОИ направо ме побъркаха - вчера ходих при тях и ми отговориха точно обратното на майките -счетоводителки. Сега мисля да пусна писмено запитване до НОИ. Няма да се отърват толкова лесно от мене, щото вчера ми се видяха леко колебливи и некомпететни.

Пък за халките - имам един комплект излишни от първия ми опит да се бракувам. Мислех да си правя обеци от тях, ама ако някой ги иска, не ми се скръндзят.
Не помня кой беше споменал, че има проблем с таткото. Въобще не се спичай! Че на кой му е потрябвал някакъв си мъж- нали ще си имаш бебе! Даже на твое място не бих настоявала да го признава. Току виж му хрумнало да предявява някакви претенции след време.
Уф на този етап май не е подходящо да общувате с такива "опитни" като мене.

# 196
  • София
Сашкова,
Честит 1ви месец - още безброй такива да имате  bouquet Какво стана с театъра  Simple Smile

Сега се 4удя дали да ида .. съвсем съм здрава.. взела съм си маска, но от др страна съм от утре 29седмица и не ми се рискува "на финала". дори не ми те4е носа.. сега! Не знам мисля по въпроса.. "Хем боли, хем сърби, хен драги ми е!!"

Как е бургаската мама??? Нищо не знам?? Кажете!!

# 197
Привет, сладурки и от мен
Поизгубих се малко, но какво да се прави много работа; пък инпулсивно решихме и да пътуваме до родния край /за последно преди да родя/[/sub[/size]].....

Честито на всички празнивали рожденни и именни дни  bouquet

На Мемо, честита датичка!!!

На всички болни бързо да оздравяват и да не психясват Hug

Аз съм добре.....бебо рита по-много и почти постоянно......тежи ми.....хормоните са ми в повече и аз като Бръм, май беше, ревЪ за щяло и нещяло..... Хубавото е, че и аз се записах на йога за бременни при Роси /утре ще ми е за първи път/. Та, Кукла, те в ТК не допускат бащата без да си си избрал екип и ВИП зала за раждане  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Флуор не приемам допълнително....зъболекарят ми е на мнение, че няма смисъл. Знам, че в Бургаския регион водата е богата на флуор Peace
Хайде толкова от мен, ако съм пропуснала някого да ме извинява Hug

# 198
  • offshore & overseas
JoyНика, ти ме вдъхнови да си изпия 20-те грама ирландско Виски, дето ми стои за отбиването на Халюша, но то пък в много "подходящо" време я отбих -- аман! Ще стои до отбиването на малката писана (освен ако не го гаврътна на нова година). Ама аз винце пия от време на време и Писана явно изпада в меланхолия (To be or not to be...), щото забравям задълго за нея. Виж, след сутрешното кафе е друга работа. dance

Бременните баби на село са се гърбили на нивата или са шетали из къщата -- време за интернет -- тц, че как -- нали ако някой ги засече в нета, ще ги заклеймят като търтеи и нефелни. Wink Бременните баби в града са си пазели ръцете с гоблени и дантели, те може и да са скучаели наистина, но пък мъжете (и съседките) са им спрятали интриги, няма начин. Twisted Evil

Вчера бях на една удовлетворителна ЖК, даже минах и УЗИ (полуизпросено). "Бебето е момиченце", ми заявиха (сякаш не го знам, значи тия моите дечурлига са доста безсрамни, макар че не вярвам да има бебета, които да се крият -- просто има повече или по-малко добри ехографисти Mr. Green). Малко над 800 грама е лейди (не разбрах колко точно) и си отговаря на седмицата (25-26), тонове 150 (уж добри били, ама нямам база за сравнение), седалищно е разположена засега, което едва ли е от значение, но отбелязвам за протокола...оообаче нещо ми се мръщят за теглото -- колосалните ми 52 кг. били малко (стана ми доста криво, но преглътнах). Коремът ми май и той е малък, по-точно онзи размер от пубисната кост до пъпа, ама няма да се шашкам този път пък! hahaha

Пътувах с градския транспорт и очаквах да видя един истински апокалипсис от кихащи и дерящи се напъплили влечуги, но не -- съвсем нормални хора, без маски и противогази, не кихат и не кашлят, освен чат пат по някое остатъчно прочистване на гърлото. В Шейново в 16 часа беше спокойно, почти нямаше хора, което ме възрадва, но пък бяха надупили отоплителните с-ми на маХ и радиото също дънеше яко, на вс. отгоре са променили входа, та грам въздух не влиза, и с нетърпение чаках да се отвори вратата на ЖК-то, за да ни лъхне малко освежение. Забравих да питам за ОВ, но ще звънна днес, за да не се разкарвам, ако евентуално са решили да го отменят (макар и да не вярвам).

Край на репортажа.

Сега се 4удя дали да ида .. съвсем съм здрава.. взела съм си маска...

Как е бургаската мама??? Нищо не знам?? Кажете!!
П.П. Сашкова, аз бих отишла, но не те подкукуросвам (не ми се влиза в ролята на змията и този път). А ако се разболееш и не си била, няма ли да се спукаш от яд? Laughing За по-сигурно май трябва да си подсигурим противогази, както при биологична бомба, то може и това да е -- врагът е пуснал биологическото оръжие, заредено със ссссссссвински грииип! Animal Pig

Не казвайте за бургаската мама -- няма сми, предполагам, че е умряла.

П.П1.
Та, Кукла, те в ТК не допускат бащата без да си си избрал екип и ВИП зала за раждане  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
И аз това щях да доложа, но не ми е прясна информацията и реших, че кукла е проверила най-последните ваианти...

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 10:54 от Мяуче

# 199
  • София
Мяу, сърчицето е идеално според моя док, който ми каза, че границите са 120-160 удара в минута и винаги очаква горната граница, защото все пак на ЖК малко или много ни е притеснено, а бебетата усещат това и сърчицата им забързват и на тях.
За твоите кг. няма да коментирам, защото ме обзема не много светла завист.  Mr. Green А 800 гр. и отгоре е перфектно просто, този път май и ти ще имаш голямо бебе.  Laughing

# 200
  • offshore & overseas
Мяу, сърчицето е идеално според моя док, който ми каза, че границите са 120-160 удара в минута и винаги очаква горната граница, защото все пак на ЖК малко или много ни е притеснено, а бебетата усещат това и сърчицата им забързват и на тях.
За твоите кг. няма да коментирам, защото ме обзема не много светла завист.  Mr. Green А 800 гр. и отгоре е перфектно просто, този път май и ти ще имаш голямо бебе.  Laughing
Hug Hug Hug Ти ми стопли душата.

# 201
Здравейте и от мен! Peace
Мяуче значи Шейново имат ЖК аз утре съм на консултация!А принципно от Шейново съм доволна досега, бях 3 дни в Патологична бременност преди 2 месеца(лежах заради болничен) и всички бях много готини,чисто е и ремонта вървеше добре,само проблема с тоалетната си остава 1 на етаж ама няма начин
 Wink

# 202
  • offshore & overseas
Да, Мики, отивай на консулт спокойно! Аз вчера сутринта звъннах и ми казаха да заповядам, та не се поколебах. Утре ще ходя на отворени врати от 14 часа ли беше, не помня, но днес ще се обадя за потвърждение, че не са ги отменили (взех да се повтарям).

# 203
  • София
Аз съм на консултация в понеделник и епидемия, пандемия - трябва да ми продължат болничния.  Mr. Green Може и да не ме преглеждат, но болничния ми е важен. Сега проверих - още нямам превод за септември от НОИ.  ooooh! Май ще трябва да се разходя за прословутия ПИК код. Thinking

# 204
Мяуче после ще разкаваш,че аз родилната не съм я виждала ама дочух, че и там голям ремонт е имало(дано)

# 205
  • offshore & overseas
Никич, не могат ли да ти го продължат, пък ти да си го вземеш някой друг път. Или пък да пратиш.... мъжо (аз бих постъпила по втория начин). newsm78 Много е досадно това ежемесечно продължаване, скомина ме хваща направо.

Мики, ще разказвам, ако има какво, защото аз в родилна няма да се изявявам и този път, та дали ще запомня нещо. Но пък заради вас, защо не. Ти също можеш да се запишеш другия месец или по-нататък. Wink

Вени, като те прочетох, ми стана доста забавно -- но си права, де, аман от мухльовци. Mr. Green

# 206
Ника за това са виновни счетоводителите от фирмата ти,а моя септемврииски боничен си го взех на 3 октомври!

# 207
  • София
Здравейте,

Сашкова,честит 1 месец ! Много щастие ви желая.   bouquet
Мемориа,честито и на теб за датата на сватбата !    bouquet Аз ще си се водя самотна майка по документи. Mr. Green
Мяу,браво за прегледа,но как така ще ти се мръщят за кг !?! Аз съм 45/46 все още при ръст 167/8 см ! Вярно,че сме слабички а бременни в 6-ти месец,но чак пък толкова.... Hug Аз сега ще си премеря корема както казваш от пуб.кост до пъпа,че никога не са ми го мерили за 2-та пъти на ж.к. Но се съмнявам да отговаря на седмиците на бебето... Whistling Всеки ми казва,че тепърва ще се окръгля,но ще разберем след 2-3 месеца колко точно. Mr. Green Всъщност доколко теглото на майката оказва влияние на бебето? Говорим ако си се храни нормално и  е здрава.  Thinking

Моят бебок,много мърда,рита и ми мести корема във всички посоки.Много ми харесва да го усещам,че си движи там. Heart Eyes

Да ви кажа не можахте да ме зарибите с нар - манията. Mr. Green Аз си хапвам банани и киви от плодовете.Друго не ми се прияжда.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 208
  • София
Лошото е, че картона остана при мен, а мъжа ми е на работа и засега не иска да отсъства / това последното и аз не знам защо - вкъщи е тооолкова хубаво с мен  Party  Laughing/. Нищо де, то всички са в истерия и няма да има никой пред кабинета, сигурна съм.

# 209
  • София

П.П. Сашкова, аз бих отишла, но не те подкукуросвам (не ми се влиза в ролята на змията и този път). А ако се разболееш и не си била, няма ли да се спукаш от яд? Laughing

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

Ами аз ако знам, 4е ако се разболея и ще мине леко, но гаранция нямам, защо да рискувам.. ами ако се разболея точно там и стане усложнение, после какво?? Остана толкова малко до края.. сега както се и стопли за грипа е рай.. затова не искам ако е януари ще ида, когато е студено и грипа е намалял.. не знам ще помисля. Ако беше на открито щях да ида .. Стига толкова размисли и страсти!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт