ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 26 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Добър ден  Hug !
ВиК Варна, се опитаха да ми помрачат настроението , с липсата на ВОДА, ОТНОВО, но докато мрънках и бучах- взеха , че я пуснаха  Crazy. !

Отивам да ви чета  Flutter!

# 286
Привет мами Hug
Марго,пожелавам бързо оздравяване на пръстчето Hug
Анджи,аз имам същия проблем като теб,преди да ми издадат болничен преди тези 45 дни,ми остават 10 висящи дни за които трябва да си взимам отпуска,а не знам дали това ще бъде благо приятно за нас newsm78
И аз съм на мнение,че особено ние бременните не бива да подценяваме този грип,рискова група сме newsm78
Хубав ден на всички  smile3525

# 287
  • offshore & overseas
Не мога да се свържа с Шейново, но ще отида (освен ако не ме закотвят вкъщи с проблеми). Имам нужда от сериозен релакс, щото така съм му набрала на Лъвю, че преливам вече. newsm29

# 288
Здравейте ,момичета! Браво за хубавите новини на Елидам. Само такива да се чуват.
По въпроса за болничните през ТЕЛК - трябва да сте луди за десет дена да се разтакавате толкова и въобще не е добра идеята, но тя и самата докторка ще ви го каже и счетоводотелката също. Въпроса доколкото си спомням при ТЕЛК-а беше че се води като трудоустрояване и те самите ще откажат за 10 дена да ви издадат такъв. Ако издадат след не знам си какъв период от време трябва да ходите пак на ТЕЛК тоя път да кажат че нищо ви няма и т.н. С предишната ми бременност беше така, пуснах си там колкото дни ми се падаха отпуска и не съм се занимавала с глупости. С нищо не наврежда на майчинството, особено платения.
Аз от сайтовете още нищо не съм поръчала. Решила съм декември да го правя за да хвана коледните намаления ако и където има такива, но то всъщност и аз няма какво чак толкова да купувам, само количка и легло, космонавт и дрехи за изписването. Наточила съм ноктите и само чакам да дойде време и да се впусна в щракане по клавиатурата.
Друго какво... от тази нощ ме боли гърлото нещо. След малко отивам до аптеката да се заредя с илачи и почвам.

# 289
  • София
Анджи, бързо оздравяване на всички около теб и дано теб те подмине най-вече! Praynig Hug Аз също се отнасям отговорно към грипа, не съм боледувала от грип май никога и не знам как ще ми реагират телесата, затова по-добре да се пазя. Кумувете ми и двамата с в болница с пневмония в следствие на грипа, лекувани са при първите симтоми съвсем адекватно /те са изключително отговорни към здравето си хора/.
Маргарет, мъжа ми така си счупи кутрето преди няколко месеца, нищо не се прави наистина, сложиха му лепенка за да го прикрепят към предпоследния пръст и една седмица ходи с джапанки, това беше.
Мяуче, разходи се, щом е толкова мрачно у вас, поне да ти мирне главата.  Hug

Ние се разходихме и след това сготвих. Сега съм в обедна почивка и чакам лелята да дойде да засече водомерите.
Много се радвам, че пощите за близнаци и студентки остават, но не мога да не се разсмея : ...Допусната е техническа грешка в бюджета...... Joy Тези хора за толкова тъпи ли ни имат?

# 290
Анджи, да оздравявате всички бързо  Praynig
Маргарет, дано и при теб бързо да се оправи пръстчето. Все пак не се претоварвай тия дни  Naughty
Мяу, съчувствам ти за разправията с мъжа. Аз самата се чувствам много зле, почвам май да изпадам в депресия.  Tired Вчера се скарах с майка ми. Тя не ми вдигаше телефона след това. Вечерта ми се обади, за да ми се донакрещи, при което аз отново затворих телефона и се чувствам ужасно зле  ooooh! Мисля си и че не искам да я чувам пак, защото разговорът ще продължи, откъдето спря снощи.  Cry И не смятам, че тя съжалява за нещо, което е казала... Надявам се с времето да се уталожи горчилката  Tired

# 291
  • York
Мяуче, и аз съм бясна на мъжа ми. Ще го наказвам да си прави яйца за вечеря. Ако иска. Ако не - да стои гладен. Даже и хляб няма да му купя.   hahaha

# 292
  • София
Абе какво сте ги заяли тези мъже и майки - вие свекърви нямате ли си?  hahaha

# 293
  • Burgas
Joy Joy Joy

# 294
  • offshore & overseas
Абе какво сте ги заяли тези мъже и майки - вие свекърви нямате ли си?  hahaha
Ами, може да се каже, че си нямам аз. Така се случи, че почти не сме в контакт.

Явно няма да се ходи никъде днес -- няма кой да приспива Калина и няма кой да свърши още куп други неща...  ooooh!

Другата седмица, живот и здраве, като тръгне маймунчето на градина, или другия месец, или направо в операционната... Joy

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 13:52 от Мяуче

# 295
  • София
smile3532 Точно ти ли бе Ника , дето ще си двойно свеки... Joy

# 296
  • София
То и с моята свеки контакта ни е нарядко и обикновено протича така -
пристигам -  afwitch -
виждам -  #Shocked -
чувам -  doh -
реагирам -  smile3538
и я изпращам да се възстанови така -  af bishop
после дълго време прилича на -   angel008
 tooth

Ааа, Каро, казала съм отсега - да не ме занимават със снахи и внуци, аз съм до средното образование, после да хващат пътя.

# 297
  • София

Ааа, Каро, казала съм отсега - да не ме занимават със снахи и внуци, аз съм до средното образование, после да хващат пътя.

Ще си говорим пак след има, няма 20-тина годинки... Wink

Мяу, с Лъвю по полекинка нали знаеш... Wink... те са кротки до едно време...почешай го зад ушетата... Laughing ...и веднага ще се размърка...

# 298
  • Burgas
Ника ти май не си качила снимки в албума,интересно ми е да те видя.

# 299
  • София

Ще си говорим пак след има, няма 20-тина годинки... Wink
В Бг-баба ще си пишем.  Laughing
Сега сериозно - семейният ни модел е такъв, засега работи перфектно. Моите деца ще бъдат трето поколение, що насила да развалям такава хубава традиция?

Общи условия

Активация на акаунт