От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Пуснах поръчката, след много умуване поръчах съвсем друго палто. Нека да дойде и ще се похваля. Дано ми стане  Laughing

# 121
  • София
Минимод приемат ли български кредитни карти?

# 122
BebEshOnDeL кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря

# 123
Здравейте! Случайно да сте поръчвали от тези ботички http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/2/13  №7 или №8 . Интересува ме колко см. е стелката и дали са същите на цвят. Благодаря ви предварително   bouquet
Аз съм ги поръчала, 8 номер,  но не са пристигнали още, чакам ги през следващата седмица. И аз не знам какъв цвят точно ще излязат.

Моля те като пристигнат да ми пишеш на ЛС колко см. е стелката и ако може една снимчица. Благодаря   bouquet
Аааа, не на лични... и аз искам размер и снимка, моля:)
Добре, момичета, само стискайте палци да пристигнат по бързо.
Тъкмо и аз да се похваля, че не съм пускала снимчици още никакви, а чакам вече втора поръчка Grinning, новак съм още.

# 124
От кой посредник излиза най-изгодно да поръчам от Маталан?

# 125
  • Варна
може би Алмуз, защото доставката от Маталан е безплатна, и после поемат 25 % от цената на куриера .

# 126
може би Алмуз, защото доставката от Маталан е безплатна, и после поемат 25 % от цената на куриера .

Безплатана, т.е. от това се спестява 3.95 паунда. Но пък комисионната, която си удържат за поръчки под 50паунда, е 15%  newsm78 и това с 25% от цената на куриера не важи за Сф, Пл, Вн, Бс.
И нещата май стават в повече  Wink

# 127
момичета да ви попитам понеже досега не съм поръчвала от чуждестранни сайтове и ми е супер мъгла примерно може ли да ми кажете тази цена за трите неща ли е и чрез коя фирма мога да поръчам и колко ще ми излезе?http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/12/2

# 128
Доставката до тези градове е безплатна и ти ги носят у дома Wink.Аз съм много доволна от тях(една дънкова рокля се беше изчерпала и Яна ми се обади да ми каже ,че ще следят ако се появи да ми я поръчат.Та се появи за един ден и аз пратих емейл,че е налична.След 5 мин.ми се обади да ми каже,че са я поръчали.Вчера ми я доставиха само срещу цената в сайта +15%

# 129
момичета да ви попитам понеже досега не съм поръчвала от чуждестранни сайтове и ми е супер мъгла примерно може ли да ми кажете тази цена за трите неща ли е и чрез коя фирма мога да поръчам и колко ще ми излезе?http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/12/2

Само гащеризончето е. От Некст можеш да поръчаш само с посредник. Техните условия са на първа страница.
Аз лично използвам Римини и ми излиза цената + техният процент (7%) + доставката от англия (смята се на кг) и куриера до вкъщи  Peace

# 130

Оправи си линка,не се отваря.На първа страница  са всички посредници.Можеш да ги разгледаш и да прецениш кой точно да използваш.От некст най-изгодно излиза чрез риминикидц,а и са тоста бързи.Нещата идват за около две седмици. Peace

# 131
  • Варна

Безплатана, т.е. от това се спестява 3.95 паунда. Но пък комисионната, която си удържат за поръчки под 50паунда, е 15%  newsm78 и това с 25% от цената на куриера не важи за Сф, Пл, Вн, Бс.
И нещата май стават в повече  Wink

да, не важи за тези градове, защото там ти ги носят на място  Rolling Eyes
а и виждам че тя не е от посочените 4 града
с алмуз спестява доставката от 3,95 и плаща 15 % под 50 паунда, после плаща и куриера, а с римини (пример) плаща 7 % + доставка + куриер.
всеки си решава естествено, за маталан специално мисля че чрез алмуз е ок

# 132
Вече пуснах чрез Алмуз поръчка, пратих им мейл, да видим... Simple Smile

# 133
Доставката до тези градове е безплатна и ти ги носят у дома Wink.Аз съм много доволна от тях(една дънкова рокля се беше изчерпала и Яна ми се обади да ми каже ,че ще следят ако се появи да ми я поръчат.Та се появи за един ден и аз пратих емейл,че е налична.След 5 мин.ми се обади да ми каже,че са я поръчали.Вчера ми я доставиха само срещу цената в сайта +15%

Аз съм от София и си платих доставката на пратката до офис на Еконт, така че съвсем не е безплатна и не е до дома!

Иначе съм много доволна от комуникацията с Яна!

# 134
Аз доколкото виждам пише това :

"Поръчките се доставят в България до градовете Пловдив, Бургас и Варна. До всички останали населени места поръчките се доставят до офис на куриерска фирма Еконт, като Almuz поема 25% от стойността на куриерската услуга. " Peace

Общи условия

Активация на акаунт