От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 111
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен
Днес взех поръчката си от Алмуз,пуснах я доста по късно сравнение с тази от на TheWin,нея я чакам от 27ми мин.мес...ужас.Вече ще се замислям дали ще ги ползвам.Утре ще кача снимки  Peace
И аз видях,че доста по -късно пуснати поръчки са дошли с други посредници. Казаха ми,че в четвъртък ще пристигнат нещата. И аз не знам дали ще ги ползвам повече,особено с тази минимална сума на поръчката 100 паунда.

# 511
  • Sofia
това яке е уникално красиво на живо,получих го оня ден и страшно му се радвам
http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/10/3?extra=sch&a … mp;exclude=00OA00|00O00&returnurl=%2fshop%2fgattproductaffiliation-girls-cat-coatsjackets-0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGirls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bCoats%20%26amp%3b%20Jackets

# 512
здравейте!скоро получих това якенце но то не е много дебело
http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/10/7
дали някой от вас имат това за да ми каже как е
http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/33/8

# 513
  • В мечтите
Днес взех поръчката си от Алмуз,пуснах я доста по късно сравнение с тази от на TheWin,нея я чакам от 27ми мин.мес...ужас.Вече ще се замислям дали ще ги ползвам.Утре ще кача снимки  Peace
И аз видях,че доста по -късно пуснати поръчки са дошли с други посредници. Казаха ми,че в четвъртък ще пристигнат нещата. И аз не знам дали ще ги ползвам повече,особено с тази минимална сума на поръчката 100 паунда.
да и на мен са ми писали в четвъртък...100паунда ли е станало..беше 50  Shocked

# 514
Здраейте!
Искам да попитам поръ4ката от Алмуз за колмко време долу горе пристига?

Зависи от кой сайт поръчваш, ако всичко е налично и няма отложен срок за доставка на артикула в сайта, до 10,15 дни често нещата вече са тук! Но още ден поне не приемат поръчки, следи на сайта кога ще махнат надписа за това!  Hug
Благодаря много за бързия отговор.Вчера си пуснах поръчката и веднага ми отговориха, че са я приели и най-късно до 20 дни ще е при мен.Само ги питах долу горе колко ще ми излезе като крайна цена и не получих отговор за това, което леко ме издразни.Направила ми е проста сметка само на артикулите, които и аз знам колко са като паунди.Интересуаше ме крайната цена!!! Rolling Eyes

# 515
  • Пловдив
Към кой да се обърна за поръчка на едно яке от Маталан?

# 516
  • Sofia
През Almuz ще ти е най-изгодно, тъй като доставката до английски адрес я поемат те, през другите посредници ще трябва да си я заплатиш, освен ако не се включиш в нечия поръчка.

# 517
Благодаря на отзовалите се относно размерите на PumpkinPatch Peace само за шапките не разбрах с техните S M L Rolling Eyes но живи и здрави ще разбера скоро евентуално-снощи мина плащане с моя карта,чакам да я изпратят..може би.

А къде изчезна Ави?

# 518
  • Sofia
Ави си е вече тук, имаше малко здравословни проблеми, предполагам ще пише скоро.  Hug

# 519
  • Пловдив
През Almuz ще ти е най-изгодно, тъй като доставката до английски адрес я поемат те, през другите посредници ще трябва да си я заплатиш, освен ако не се включиш в нечия поръчка.

Благодаря ти!  bouquet

# 520
Момичета, ето това получих днеска
Не е никак лошо, дечко си играе с него сега, щом мога да пиша на компа. Laughing Crazy

# 521
Момичета, някоя от Вас да е правила поръчка от Кларкс /без значение  чрез кого/ в последно време????
От Римини правят опит от 9.11. да ми направят поръчка и казват, че не става!

# 522
Момичета, някоя от Вас да е правила поръчка от Кларкс /без значение  чрез кого/ в последно време????
Последно от Кларкс поръчвах преди месец,посредник пак беше Римини,но нямах проблем и си получих обувките Peace
Опитай с друг посредник или поне прати запитване дали ще могат да ти я изпълнят Peace

# 523
  • Плевен
Аз, в края на ноември и чакам да дойдат ботушките с нетърпение.

# 524
ето код за безплатна доставка от Дебинъмс
Exclusive Free Delivery on all Orders at Debenhams - SH34  Peace

ето код и за 5 лири отстъпка от Кларк
£5 off Online Shoe Orders at Clarks - BAFF£5 - валиден до 23.11.09

код за намаление от МиМ директ
Exclusive 10% off Orders Over £50 at M and M Direct - VC64 - валиден до 20.11.09

код за 20% отстъпка и безплатна доставка от The Body shop
Exclusive 20% off and Free Delivery on All Orders at The Body Shop - VCXMAS20 - валиден до 23.11.09

код за 12% отстъпка и безплатна доставка от Боден
Exclusive 12% off Orders plus Free Delivery and Returns at Boden - LN1Q - валиден до 10.12.2009

Приятно пазаруване!   bouquet

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:15 от ice

Общи условия

Активация на акаунт