От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 55 735
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • вече в собствен дом

Може ли телефон на Риминикидс, че съм го затрила.
0898690522
Поне този ми изпратиха пред 2 дни с мейла за Коледа.

# 706
Laura B права си, този е номерът. Пак ми звъннаха хората, казаха, че и другият багаж е пристигнал. Още не са го обработвали и утре ще ми се обадят  Hug

Аз съм очарована от отношението   bouquet

# 707
  • Някъде там на юг...
Момичета,

а от кога са ви поръчките от Римини ?

# 708
Моята е от 8.11  Peace

# 709
  • София
Аз съм очарована от отношението
Добрата им комуникация и отношение ме накараха да им стана клиент, винаги са били коректни и са отг на мейл веднага, затова се учудих на поста на Бубе.

# 710
Аз имам само този,който съм дала,но ще си запиша и този даден от Laura B.
Така или иначе,когато и да съм звъняла-отговарят.Дори и в някой момент да не мога да се свържа с тях,с/д това те ми звънят Simple Smile.

Моята поръчка е от 11 ноември.Но имам артикул,който е с по-дълъг срок на доставка.

# 711
Искам да ви питам Риминикидс от Пазарджик ли са  Shocked

# 712
  • София
Искам да ви питам Риминикидс от Пазарджик ли са  Shocked
И пратките идват оттам

# 713
Поръчката ми от Алезар направена преди 10 дни е тук,утре ще ми я изпратят по Еконт-раница на Пума за каката Party
Много готини и бързи-комуникацията е перфектна Peace
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2864141/Trail/s … chtext%3EBAGS.htm ето я Simple Smile

# 714
Да попитам - през Детство мое поръчките бавят ли се и въобще коректни ли са?

# 715
И аз получих имейл от Алезар, че поръчката ми от 16.11 вчера е тръгнала за България.  Simple Smile Много са бързи и комуникацията с тях е перфектна, отговарят светкавично.

# 716
Да уточня и спирам, защото наистина ще звучи вече тенденциозно.  Оплаках се, защото моят случай не е прецедент, но другото момиче не иска да пише и е права за себе си. Самата аз се занимавам с обслужване на клиенти по интернет, но в друга сфера и съм наясно как се работи при такива условия. Не съм доволна и пак ще го кажа. Липсата на конкретна информация, липсата на отговор при запитване и вялите обяснения не вършат работа. Не съм съгласна да се иска от всеки клиент доставка от сайта, а да се събират поръчките и да се поръчва когато съберат достатъчно поръчки. Освен това аз така и не разбрах единият артикул, който е бил наличен от моята поръчка дали изобщо са го поръчали и дали ги е интересувало искам ли да бъде поръчан и да платя доставката. Приключвам. Съжалявам за настроението, което внесох. И една положителна нотка. Благодаря за професионализма на Яна от Алмуз и на Гери от Алезар!

# 717
  • Варна
Ей, Бубе,много неприятно се е получило при теб...Добре е че си споделила, макар да не е "весела" новина.
Не мога да си обясня само, защо посредниците с едни клиенти се държат професионално, а с други-не...Така или иначе, все клиенти, все от тях идват парите им....и вместо да се стараят да ги увеличават, само ги отблъскват.

Чакам си двете поръчки-от Алезар и Алмуз. Алезарската ми е от 11ноември, и на мен Гери ми е писала,че на 21ви тръгва от Англия,но нямам мейл дали е пристигнала, а чета че поръчки от 16ти вече се пътуват...
Дано и двете поръчки дойдат тая седмица, че тръгвам на път и незнам кой ще ангажирам да ми ги прибира....

# 718
Момичета,искам да попитам ASOS имат ли доставка до България,колко струва и дали може да се плати с дебитна карта Виза?Мерси предварително  bouquet

# 719
Да, имат доставка до България. Ето тук ще намериш отговорите на въпросите си http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439827.0  Peace

Общи условия

Активация на акаунт