И аз си мечтая пак да се събираме бременлийската групичка.. много приятно беше.. сигурно чак напролет ще стане, като се позатопли...
Цвети, и на теб добре завърнала се! Твоят опит с бебка и съветите, които даваш ги намирам за много правилни.. я кажи сега твоя опит със захранването, пък то е ясно, че всеки си решава сам и според обстоятелствата..
Да ви кажа, ние с мъжо решихме на баби, лели и т.н роднини за Н Година да им подарим по един календар с голяма снимка на Марти от фотосесията на Калина на всяка страница (тип работен)...
Абе да ви кажа пук на мен какво ми се случи вчера в парка го разхождам Марти в зимния кош и той като си надига главата и едни набирания като прави и не иска да стои легнал.. направо в чудо се видях.. и днес съм сложила летния кош като леко го повдигнах... абе не му ли е много рано да си гледа.. на 3 месеца и половина е...
Аз друго имах предвид тогава, но карай 

та до писъци. И нищо не я успокоява-нито легнала нито на ръце нито по корем -НИЩО. Снощи това продължи до 1 ч ...Направо днес незнам къде ми е главата...
, тук е страхотно време, а аз няма с кой да се разходя. Мразя го тоя Пловдив, да ме извиняват пловдивчанките. Не познавам почти никой тук, а малкото които знам няма как да са все свободни за мен. Момичета има ли някои да живеят под наем? Как се справяте, че мъжлето работи в София и аз искам да си се върна там. Ще трябва да сме на квартира, но предпочитам в Сф на квартира от колкото в Пловдив сама