Архангелова задушница

• 3 547
  • 26
  •   1
Отговори
Днес е денят,в който според православния календар отдаваме почит към паметта на мъртвите. Онези, които ще продължим да носим в сърцата си завинаги и които никога не ще забравим.

Днес, при разговор с майка си, осъзнах, че не знам много за Архангеловата задушница и реших да потърся информация. Първото ,на което попаднах, бе това:
"Той не е Бог на мъртви, а на живи, защото у Него всички са живи" (Лук. 20:38).

За себе си приемам,че неслучайно попаднах първо на това изречение. Че е знак...

Ето и друго:
Архангеловата задушница се основава на вярата ни в безсмъртието на душата и във възкресението на мъртвите. Според думите на Спасителя умрелите не умират в истинския смисъл на думата, а преминават при смъртта си от земния във вечния живот.

Мъчно ми е много за двете ми рожбички, но силно вярвам, че сега са на по-добро място. Тяхното място в сърцето ми винаги ще е специално. Но  знам,че Бог се грижи за тях сега.

за нашите ангелчета, напуснали така рано този свят.

# 1
-за моето ангелче и за татко
Липсвате ми

# 2

Мъчно ми е много за двете ми рожбички, но силно вярвам, че сега са на по-добро място. Тяхното място в сърцето ми винаги ще е специално. Но  знам,че Бог се грижи за тях сега.

за нашите ангелчета, напуснали така рано този свят.

Cry Мама никога няма да ви забрави съкровища мои и в малкото ви братче
всеки ден виждам по нещо и от двама ви.
Обичам ви мили мои синове.

# 3
 Flowers Rose Flowers Rose за моите две непораснали дечица.....
Обичам ви милички и никога не ще ви прежаля , вярвам и се надявам там горе да ви е свтло и топло , да няма болка и мъка , а за мен  , тук на Земята остава надеждата че един ден ще сме пак заедно ,  ще мога да ви прегърна и целуна , ще мога да направя това което не успях да сторя тук..............

# 4
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
ЗА ВСИЧКИ НАШИ НЕПРЕЖАЛИМИ МАЛКИ АНГЕЛЧЕТА!!!
ПОЧИВАЙ В МИР МИЛО АНГЕЛЧЕ, НА МАМА ЕДИНСТВЕНО-БОБИ!

# 5
За всички непораснали дечица, оставили след себе си неизчерпаема любов Cry

# 6
  • Варна
 Flowers Rose  Flowers Rose за всички наши ангелчета. Дано душите им са намерили покой.

# 7

За вас,където и да сте...

# 8
 Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета. Никога няма да ви забравим Sad

# 9

За всички наши ангелчета, дано да са добре там някъде.

# 10
  • София
Единственото, което днес се откъсна от мен е сълзата и пое своя път така безвъзвратно, както си отиде и Тя.... но сълзи много...

http://www.youtube.com/watch?v=tqVnOLiH0FM
It`s easy to remember and so hard to forget

# 11
-за теб мое малко момченце ... CryЛипсваш ми много Жорко!

# 12
  • София
Почивай в мир мое малко неродено момченце. Flowers Rose Flowers Rose
На тази черна за мен дата точно преди четири години разбрах, чи никога няма да видя очите ти,няма да усетя миризмата ти,никога няма да се радвам на усмивката ти, и че живота ми ще мине без теб,но винаги ще присъстваш в сърцето ми. Днес запалих свещичка за теб и се помолих с цялата си душа един ден отново да решиш да се върнеш при нас.Искам да знаеш,че ще те дарим с цялата любов,която пазим за теб-аз ,тати и Ради. Обичаме те много и се надявам там, където си в момента да си дарен с много любов,светлина и щастие. С обич:МАМА

# 13
 Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета,там на небето.... Cry

# 14
  • София
за моите 3 ангелчета,мама много ви обича  Flowers Rose Flowers Rose
за всички ангелчета на небето  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт