"Морално ли е кърменето на обществени места"

• 6 763
  • 155
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
На мен лично не ми пречи ,но има хора на които не им харесва .

# 136
  • Видин
Ето гооооо

# 137
Сега се нахендрих на темата и на записа на предаването. Ох, жива да не бях! Чак цяла дискусия. А Милен защо не го затрупахме с целуфанени имейли, м?
По курортите в чужбина жените масово си кърмят бебетата по масите във ресторанта, какво говорим за плажа. Просто ние сме едно такова ужасно комплексарско общество.

# 138
  • Горна Оряховица
Сега се нахендрих на темата и на записа на предаването. Ох, жива да не бях! Чак цяла дискусия. А Милен защо не го затрупахме с целуфанени имейли, м?
По курортите в чужбина жените масово си кърмят бебетата по масите във ресторанта, какво говорим за плажа. Просто ние сме едно такова ужасно комплексарско общество.

Къде го гледа,че не го открих?

# 139
# 140
  • Горна Оряховица
Много благодаря Peace

# 141
Сега попадам на темата и предаването.

Безмълвна съм.

Досъде сме го докарали, щом кърменето вече е предмет на етиката и морала.  ooooh!

# 142
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не виждам какво общо има между думите "морално" и "кърмене" - и изобщо кой може да каже какво е морално и какво не е? Няма Закон за Морала  ooooh!

Аз лично кърмех абсолютно навсякъде, не ми пука от хорското мнение, особено пък на Непознати, които няма да видя 2-ри път през живота си.

# 143
Хайде хайде!!!!
Ние ожем да дъвчем баница с боза на обществено място или да плюскаме пача, а едно малко бебе не може да си посуче???

Кърмила съм 10 м и на обществени места, никога не съм си развявала циците!
Правило ми е впечатление че с приятелката ми избирахме по закътани места за да ги нахраним, мятахме по един тензух отгоре... и какво ставаше - Всички се извървяваха да видят какво става!

# 144
# 145
Не мога да повярвам, че го казвам, но Милен Цветков ми се издигна десетократно в очите. Браво - единствения с нормална и обоснована позиция. За жените в предаването... нямам думи. Русата асексуална търговка я усещам като жена, с дълбоко насаден комплекс.
 Тъжно е, че неуки, закостеняли в разбиранията си дами имат своите минутки в ефира. Слушаме ги, гледаме ги и си правим извод, какво ни е цялото общество. А според мен, не е съвсем така. В парка не съм забелязвала такова неадекватно отношение, каквото показаха повечето гостенки в предаването. Напротив, забелязвам, че за все повече хора (особено младите) кърменето на бебе e съвсем нормално нещо, както и трябва да бъде.
Жалко много жалко, че един толкова естествен акт като кърменето (където и да е) изобщо стига до обсъждане морален ли е или не. Добре, че съм обградена от нормални интелигентни хора, които не ме гледат осъдително, когато извършвам тези "нехигиенични"и "кравешки" действия. Wink

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 19:27 от Dendri

# 146
Хи хи, хрумна ми нещо забавно. Кравешко е да се дава на бебето да суче от гърда човешко мляко навън, човешко е да се дава на бебето да пие кравешко мляко  Mr. Green

# 147
  • Видин
Култова мисъл  Peace

# 148
Ха ха, Шаманич, може ли да те цитирам в подписа си?  Mr. Green Много готино  Peace

# 149
Е много цитиран автор ще стана бре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт