Какъв е средно дневният ви оборот в магазина?

• 93 704
  • 321
  •   1
Отговори
# 135
Офф не ми се пиши сега/мързиме от жегата Confused/ , само казах че поста ти е полезен. Peace

Благодаря за което   bouquet

# 136
Доста интересна тема, хубаво би било да има повече отговори.
Търся си някой (жена или мъж) с когото евентуално да направиме съвместен магазин (съдружие) или да се включа във такова. Интересувам се от дейност във сферата на сувенири, подаръци, дребна електроника, дрехи втора употреба , но съм отворен и към други предложения.
Имам доста опит и връзки като търговец, опит в електронна търговия.
Моля ако има някой които прояви интерес да ми пише на лични.

# 137
Търся си някой (жена или мъж) с когото евентуално да направиме съвместен магазин (съдружие) или да се включа във такова. Интересувам се от дейност във сферата на сувенири, подаръци, дребна електроника, дрехи втора употреба , но съм отворен и към други предложения.
За съдружието един съвет: Не се захващай! То ако трябваше да има съдружник - Господ щеше да има:) Laughing

# 138
Да и аз съм съгласна, както е казал народа - Орташката работа, кучета я яли!

# 139
Е аз съм далече от мисълта да съм господ и поради тази причина мисля че може да се работи стига хората да са разумни и да не мислят постоянно как да прецакат другия. Ако усилията се съсредоточат в работата ефекта може да е много добър.
Повечето фирми не са еднолична собственост.

# 140

Аз имам кофти опит със съдружие, но може би това не са били подходящите хора. Така че всеки си преценя. Най-важното е всичко да е изяснено от самото начало и всеки да си спазва задълженията и отговорностите.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 10:22 от kremena

# 141
Е и на мен ми се е случвало, но то е нормално.
Едно бебе като се учи да ходи и пада, и какво да каже - абе аз имам кофти опит с ходенето да взема да се откажа че много се пада  Laughing
Винаги може да се отворят пробойни във взаимопотношенията между двама или повече човека, в повечето случаи очакванията се разминават със реалността и това води до проблеми.

# 142
Аз си нямам магазин, но ми е интересно какви са последните Ви наблюдения, започват ли да се покачват оборотите? newsm78 Би било хубаво Peace ,че излизаме от прословутата криза Laughing

# 143
Аз си нямам магазин, но ми е интересно какви са последните Ви наблюдения, започват ли да се покачват оборотите? newsm78 Би било хубаво Peace ,че излизаме от прословутата криза Laughing

Ами според мен идващата зима ще е най-тежка. Ако има раздвиждане ще е след това.

# 144
Стискам палци на всички Peace, написаното ме стряска,но явно ще трябва да се издържи Peace

# 145

Ами според мен идващата зима ще е най-тежка. Ако има раздвиждане ще е след това.
Напълно подкрепм написаното.Изцедиха ни с данъци и такси до дупка ,а работа няма.Но съм оптимистично настроена за следващата год.,вярвам,че тогава нещата ще потръгнат.Засега ще стискаме зъби.

# 146
Момичета, много се радвам, когато виждам хора пълни с оптимизъм, така ме зареждате, че немога да ви опиша.
От все сърце се надявам все по-малко качествени хора да остават безработни Peace

# 147
  • София
За съдружията - аз дълги години имах романтични представи, но лека полека ми се промениха нагласите. И досега си мисля, че двама или трима човека е по-добре от сам, но е много сложно да уцелиш. Това, което наблюдавам напоследък е, че има психодрама или подобни подходи при съдружниците, при която назряващите конфликти се изясняват навреме. И още в началото трябва психолог да направи добра оценка на хората, дали си подхождат и адвокат да направи добър договор, да се направи целеполагане и да се следва.

# 148
Това с психолога ми хареса Joy

# 149
  • София
Е, то и на мен ми е малко смешно, има доста съдружия на съученици или състуденти, т.е. хора, които се познават от години. То даже и аз съм съдружник, но не са ми правили такава оценка Simple Smile

Но познавам 1-2 големи БГ фирми, които си правят такива психодрами и предполагам, че и други го правят. Познавам и психолози, които с това се занимават. И за това си мисля, че може да се пренесе опита и при съдружията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт