Какъв е средно дневният ви оборот в магазина?

• 93 692
  • 321
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък смятам, че е хубаво това с регламентираното работно време. Неделя- задължителна по1ивка, събота- най-много до обяд. А не като в Ориента- без почивен ден, до посред нощ.
И аз съм за ! Peace
И със задължителна обедна /реална/  почивка , а не дремещи и скучаещи продавачки.

# 181
Е,обедната почивка ми идва в повече. Ако ще има дремещи, то ще е от скука, а не от умора. Ако работят на смени по осем часа, няма да се уморяват толкова.

# 182
E , ako e работа на смени е друг въпрос , но цял ден да бачкам без обедна някакси не си го представям.

# 183
Ами редовнАта работна седмица е 40 часа.останалото е over time. Не се съгласявайте да работите повече без да ви го заплащат.

# 184
Е аз си плащам ... Joy

# 185
Ами редовнАта работна седмица е 40 часа.останалото е over time. Не се съгласявайте да работите повече без да ви го заплащат.
ко беше туй over time??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
как се плаща в Дания овъртайма:
"Сигурно има и любопитни колко добре е платен овъртайма в ДК.
За първите 4 часа доплащането е около 37%,след четвъртия час е 75%,неделя и националните празници 100% върху часовата ставка.Например ако работите в събота 8 часа,първите 4 ще ви платят с 37% отгоре,вторите 4 със 75%.Ако пък тази събота се окаже нац.празник,ще ви бъде платено двойно.
Не е зле!"

# 186
След дълги "размисли и страсти" аз реших да прекратя физическата дейност.....не ми се кара пак такава зима Naughty
Много късмет на Всички продължаващи Peace

# 187
За днес това е вторият детски магазин, който чувам,че затваря.

# 188
Какво правите със стоката тези които затваряте магазини?

# 189
За една седмица знам че ще затварят още 4 магазина.
Лично аз, ще разпродавам един месец докато съм в предизвестие....след това връщам по борсите което може...а което остане раздавам на приятели, колеги, клиенти и др.
Нещо се случи от началото на септември???? Thinking Thinking Thinking Thinking
Всички се оплакват, че драстично са паднали оборотите и работата.

# 190
За детските неща - ами случи се новото Джъмбо, пък и първото си е заредено от-до.
При нас нещата започнаха да куцат след Нова година, до тогава се оправяхме както и преди, но сега лятото беше  някакъв ад.
А производителите са вдигнали цени и всичко, какво ще обяснявам на хората - не знам.

# 191
За детските неща - ами случи се новото Джъмбо, пък и първото си е заредено от-до.
При нас нещата започнаха да куцат след Нова година, до тогава се оправяхме както и преди, но сега лятото беше  някакъв ад.
А производителите са вдигнали цени и всичко, какво ще обяснявам на хората - не знам.
Според мене не е само Джъмбо, то не са Кауфланд, Карфур, Била, Метро и др.
По- удобно е да се напазари всичко от едно място отколкото да обикаляш по магазините.
Най-малкото се пести време( отделно се пестят пари, нерви и други знайни и незнайни фактори)
Затова.......само в мрежата......засега там няма "Кауфланд, Карфур, Била, Метро", макар че на запад се усещат и стартират онлайн търговия подобни вериги Simple Smile

# 192
Там няма....какво?

# 193
.......засега там няма "Кауфланд, Карфур, Била, Метро", макар че на запад се усещат и стартират онлайн търговия подобни вериги Smile

# 194
Нещо се случи от началото на септември???? Thinking Thinking Thinking Thinking
Всички се оплакват, че драстично са паднали оборотите и работата.

Хм, потвърждаваш думите на мои познати, които казват, че във Варна е ужасно положението.
При мен засега е добре.
Не се оплаквам, няма и да се хваля.
Но не съм с детски стоки.
Не се ли усети раздвижване около 15-ти септември?

Общи условия

Активация на акаунт