Какъв е средно дневният ви оборот в магазина?

• 93 703
  • 321
  •   1
Отговори
# 270
  • Linz
5000 лв. наеммм , това няма избиване с такива цени на дрехи.Освен ако всеки ден има много мноогооо продажби. newsm78 Shocked

Laughing
А, не, няма продажби Crazy

# 271
Кризата се задълбочава, така е . Но е факт,че през този месец, хората масово пазаруват подаръци и храна. Особено в големите вериги са опашки и пълни колички. Имам ,чувството ,че идва края на света hahaha

Не, заговори се за края на еврозоната.

# 272
Лейди Блу, ти си ми любимка и с Ерин Брокович сте ми пример и много полезни хора, така че нали не мислиш, че не съм изровила всичките ви онлайн присъствия, и не съм ги разгледала отдавна.  Simple Smile

М/у другото ако наистина този сектор е толкова пе4еливш, още малко криза в Италия  и са готови -  с най-голям кеф бих отворила един винтидж шоп , ама искам и аксесоари и.тн по-засукано, само че не знам тия дрехи откъде се взимат Rolling Eyes, а и селекция искам да им правя,  а магазина ми е 50 кв. метра...

# 273
  • Варна
Лейди Блу, ти си ми любимка и с Ерин Брокович сте ми пример и много полезни хора, така че нали не мислиш, че не съм изровила всичките ви онлайн присъствия, и не съм ги разгледала отдавна.  Simple Smile

М/у другото ако наистина този сектор е толкова пе4еливш, още малко криза в Италия  и са готови -  с най-голям кеф бих отворила един винтидж шоп , ама искам и аксесоари и.тн по-засукано, само че не знам тия дрехи откъде се взимат Rolling Eyes, а и селекция искам да им правя,  а магазина ми е 50 кв. метра...

От мене може да взимаш. Даже ще са пак италиански, щото аз само от Италия внасям отдавна. Само че не съм сигурна ретрото върви ли в Италия.

# 274
До колкото разбрах, Лени иска да отвори  в София или бъркам отново ? Embarassed

# 275
не бе, тука. Ако е тлкова печелившо, тука е криза, може да има хляб.
Питах мъжа ми даже, обаче според него тука може само по пазари такова нещо да върви...
А да си купувам италиански 2нд хенд от Бг не знам дали е разумно, сигурно и тук има нещо

# 276
10 c's, чувала съм за пазар за маркови дрехи от миналогодишни колекции някъде около Наполи, но не помня точно къде. Поразпитай! Виждала съм кожено яке от там 5Е.
По темата - не навсякъде вървят дрехите- ако говорим за втората употреба-в нашия град остана само 1, една приятелка в друг малък град едвам крета, във Варна любимата ми верига втора употреба намалиха броя на магазините от 5 на 3.

# 277
  • най-шареното място
Не знам коя ти е любимата верига, но втората ръка са най-крупният сектор във Варна. Може да ги конкурира само една -“дава се под наем“. Непрекъснато има нови откривания на големи улици. Повечето магазини са доста неугледни на вид, но касата непрекуснато има клиент. Същото видях и с магазини дето сме свикнали д аима казваме “левче“.

# 278
Може да ги конкурира само една -“дава се под наем“.
Моля те, разкажи повече за това. Какво се дава под наем? За пръв път чувам за такава верига.

# 279
Може да ги конкурира само една -“дава се под наем“.
Моля те, разкажи повече за това. Какво се дава под наем? За пръв път чувам за такава верига.
Вид бизнес така да се каже .Не е верига , нали така Арт мама ?
 hahaha Joy Joy

# 280
  • най-шареното място
Lady, дават града под наем Simple Smile

Една от най-мощните вериги е - на витрината пише „Дава с епод наем“ През витрина, на всяка витрина на улицата... Зависи от улицата.

# 281

Една от най-мощните вериги е - на витрината пише „Дава с епод наем“ През витрина, на всяка витрина на улицата... Зависи от улицата.

Joy
Русоооо   Joy Joy Joy

# 282

Къде имаш предвид.

# 283
  • най-шареното място
Шипка, Генералите, Цар Борис, Осми Приморски. Много са. А малките улички понякога почти целите.

# 284
Шипка, Генералите, Цар Борис, Осми Приморски. Много са. А малките улички понякога почти целите.
Shocked
Tova ne sym го видяла . Confused

Общи условия

Активация на акаунт