По принцип и на мен ми се ходеше извън София, даже имахме планове извън България, но с това малко дете не става. Трябва да съм наблизо и на разположение.

. Замотах се докато я избера и оттам се забавих с вечерята и стана тя...
. Майка лятото лежа с белодробен абсцес в Терапията та темата ми е позната до болка. Добре, че е малкия дявол.

Ние ще сме в няква хижа до Казанлък била някъде, ама незнам подробности. 
/,но детенце си ги изяде + половин банан после
да искат децата да ходят на училище и да няма как,заради някакъв си тъпунгер, който даже неможа да се оправдае като хората и се чудеше дали Инспектората по образованието да натопи или,че децата били роми
да не си отварям пък устата за тези възпитателки в детската градина ,че ....
. Едва ли е налапала много, ако изобщо е погълнала де, измих я ама да не се натрови все пак 
за темата.

не знам какво е тва чудо.
Миналата неделя беше с температура - 37.5, ама с ч доза панадол я смъкнахме. Обаче в понеделник се появиха едни сополи... Тече вода направо от носа му. Лошото е, че нямам никакъв шанс да се докопам до носа му. Такъв ужас изпитва, само като ме види да посягам. Почва се едно въртене, махане с ръце, бута ме съвсем целенасочено, абе ужас ви казвам. Та нищо не ги правим сополите. Ако успея веднъж на 2 дена да сложа физ. разтвор, пак е постижение. Ходи си сополив като цигане 
Днес видях след като се наспа след обяд първата пъпка на крачето. Утре като се наспи ще бъде интересно. Ето защо снощи душицата се събуждаше на всеки час.
Какво да се прави като са две деца са като скачени съдове.
Ама аз миналата година минах метър, ама тази година май няма да ми се размине. Сигурно ще си вземем баткото с нас и дядо му ще го прибере като му се приспи. А бебчо ще си остане в къщи и ще се наложи да викам пак майка ми, че свеки има страх от бебета Препоръчани теми