Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Туй чувство за собственост го има и при Козирозите/Водолеите.. Добре дошли в клуба!  Mr. Green

Ей, какво стана с Шу?   newsm78 Дано всичко да е наред с тях..

# 586
Туй чувство за собственост го има и при Козирозите/Водолеите.. Добре дошли в клуба!  Mr. Green

Ей, какво стана с Шу?   newsm78 Дано всичко да е наред с тях..
Жива съм, но нямам нерви вече. Не смея да пиша че само кофти неща има около мен. Всъщност единственото положително нещо е че съм 4 кила отдолу.

# 587
Стига де! Недей така.. Стреса сваля много килца, за съжаление.  Confused "Опитала" съм този вид диета в/у себе си и стигнах до 41кг/154см.

Излей душата, може да ти поолекне малко поне. Хубавото е, че имаш мъж и хубави дечица, не си сама. Нали наеш, че винаги може да е по-зле. Мисли за малките неща, които трябва да се научим да ценим. Те ни правят щастливи. Сигурно звуча много банално, но...  Confused На мен ми действаше много добре разходка до плажа и да слушам шума на вълните рано сутрин при изгрев слънце. Няма такова пречистване.

Прегръщаме те и стискаме палци да спреш да хабиш нерви и килограми и всичко да се нареди!  Hug Peace

# 588
Няма как да ви се отвори линк към конкурс,то си го пише на"връзката": prizivite-za-glasuvane-v-konkursi-ne-tuk. Wink

От правила и политика на форумите:

"14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma."

# 589
Мерси мила, но и с изливане не помага. А за вълните, ако можех и аз бих го правила, обожавам морето, но са ми далеч. Тук може само да ме надуха, да ме навали и да науча на изуст кой колко керемиди има и каква мазилка.  А за децата се притеснявам, не знам  дали ще може да купим на баткото подарък за коледа, а малката поне не разбира та... Confused

# 590
Шу,мила, spokoВсичко ще се оправи,няма вечно да е черния период!Ще мине като всичко друго! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig

Глафира,мерси за съвета за спанака! Hug

Тони newsm44Айде скоро при бебка и тати!

Маймунке hahahaПОсмях се и аз на аванта. Joy

Лека нощ и сладки сънища. (а дано!)

# 591
  • София
Много се радвам за Тони!  Hug
Шу, дано и при вас се наредят нещата вече  Praynig Hug Hug
Вицовете много ми харесаха  Mr. Green
Права си, 22, за маниите.  ooooh! Аз обаче минах от ICQ на форума, оттам - ФБ. Другите съм ги прескочила.  Crazy
Бодливка, нещо не мога да те намеря  Rolling Eyes

# 592
Шу, без майтап - пробвай медитация или йога.

А колкото до подаръците - мисля, че и с нещо мъничко можете да ги зарадвате дечицата. Все пак и те са неволни свидетели на всичко, което ви се случва и баткото ще разбере защо тази Коледа подаръка му няма да е такъв, какъвто е очаквал. Аз също съм имала подобни моменти като малка. Много добре си ги спомням даже. Но важното е, че сте заедно, че се обичате. Това е най-съкровеното, най-важното според мен. Децата са най-големият подарък за родителите, а това с какво ще ги зарадвате за празника - все ще намерите нещо, сигурна съм. Материалните неща не са толкова важни. Поговори с детето ако се налага. Според мен вече разсъждава като възрастен и е наясно със всичко. Така, че няма да ти се разсърди, обиди, натъжи или нещо подобно.

Още веднъж стискам палци всичко да се оправи по-бързичко и да се види светлина в тунела!  Hug

Аз се загледах в "Цената на истината", направо ме убиха с някои от коментарите ... Нямам думи просто!

# 593
dyMa,ай де,ще станем съседки,ама как да те търся? hahaha

Утре аз ще ти пратя покана , щото за днес съм ги изчерпала!  Peace Във ФБ съм Диана  Николова дЪ знаеш!

Браво за Тони!  Hug Поздрави!   bouquet

Шу едно голямо гуш!  hug

# 594
Мерси за подкрепата. опитвам  се да мисля по този начин, но .... А колкото до Боян няма как да му обясня че дядо Коледа има финансови проблеми, той знае че ще има по малко подаръци защото дядо Коледа ще остави едните при баба му  в БГ а другите при другите му баба и дядо в Япония, но знае че ако слуша дядо Коледа ще му донесе голям подарък, и детето много се  старае. Онзи ден ми каза че ще разбере дали е слушал по това какъв подарък ще получи.Как да му подаря тогава нещо дребно.

# 595
  • София
 Много се зарадвах на добрите новини за Тони, сега остава само утре да си я пуснат вкъщи при любимите хора.

veselina, честита ти количка. Чакам да се пУФалиш и визуално
 Понеже знам, че си фен на пъзелите ще те подразня с информация за намаления на Clementoni във Fancy

Честито на озъбилите се бебчовци - Тео такива екстри в устата още няма

Да се изкажа и аз за хомеопатичните средства. Повечето от тях и специално тези от серията  ......кинд трябва да се дават половин час преди или след хранене, за да се усвоят добре от организма. Даването им с мляко за мен е неправилно. Ако се дават заедно с други препарати пак не е сигурно дали ще се усвоят добре, защото може някои от съставките им да се неутрализират взаимно.

За усвояването на желязото от зеленчуците и преди писах, че е минимално и за да има по голяма усвояемост е добре да се комбинира с месо. Спанака, а и другите зеленолистни зеленчуци съдържат най-много нитрати и като се готвят е препоръчително да се изхвърли първата вода, в която са заврели, защото голяма част от нитратите са преминали в нея.

Бодливка и аз не я открих, защото има трима потребителки с едно и също име и не знаех коя от трите е нашия човек. Ти ли си завършила 96 СОУ?

Шу, много ми е мъчно, че така ви размотават във Великата Британия Sad. Като знам с какво желание отиде.

А и се присещам и за други мами, като Яница например, защо изобщо не се вясна след като роди, а и за други, но в момента ми изскочиха от главата.
Специално Яница съм виждала, че пише понякога в други теми, а що се отнася до останалите мами, част от тях вероятно въобще не стигат до форума (като rosita например  Wink), а на други може да не им е приятна компанията  Laughing

Браво на Калин за пляскането с ръчички.
 Вие забелязали ли сте децата ви да се радват на новите си умения? Тео като усвои нещо ново и имам чувството, че сам си се радва. Като се научи да пляска и много често го правеше и умираше от кеф милия  Mr. Green От вчера му е любимо да се пльосне на долния плот на холната маса и да му "пърди".

SZA, ние в събота ще ходим в Чайната, защото е последния ден, в който ще има занимавки. Ще се радвам да се видим пак. За да не се чудят останалите за какво говоря - ето Бухалски дни в "Чай във фабриката"

В края на другата седмица пак ще поръчвам от myToys, за да може нещата да дойдат със сигурност до Коледа. Ако има желаещи да се включат, да заповядат.

Бягам да мия чинии докато не се е събудил Тео, че като отида да го приспя обикновено и аз заспивам (по този повод от известно време все ми се разминава повода за почерпка  Grinning)

# 596
Вие забелязали ли сте децата ви да се радват на новите си умения? Тео като усвои нещо ново и имам чувството, че сам си се радва. Като се научи да пляска и много често го правеше и умираше от кеф милия  Mr. Green От вчера му е любимо да се пльосне на долния плот на холната маса и да му "пърди".

Joy hahaha veroniki, можеш ли да покажеш тези умения на снимков материал Mr. Greenмного смешно звучи. Аз днес също исках да споделя за :уменията", като се научи да прави нещо и постоянно го прави моята мома, от няколко дни пляска с ръце и маха за чао, но имам чувство, че по цял ден размахва ръце насам натам. По едно време се забавляваше като от седнало положение рязко ляга назад и се смее, в момента, в който я вдигна се усмихва и пак се хвърля... Днес открих, че мога и да я закача за стабилна опора и тя стои сама, досега си мислех, че изобщо не може...просто от 1-2 седмици всеки ден ме изненадва с нещо ново Heart Eyes

Тони, радвам се, че операцията мина успешно Hug

Шу, всичко ще се оправи Hug след дъжд, идва слънце, вярвай в това Hug

Blushизвинявам се, но някой може ли да ме светне за тези ферми във ФБ, че съм като индианец и незнам какво да правя Whistling

# 597
  • Варна
Браво на Тони!  Зеленко, мерси, че ни информира.
А Тони хич да не се извинява, а направо утре да се включва от дома Simple Smile   След като навакса с гушкането на Рая, естествено Simple Smile
Шу, много тъжно ми стана. Надявам се все някак да се наредят нещата при вас и Боян да си получи поощрението от добрия старец.  Hug

# 598
  • Стара Загора
Добро утро днес кафето е от мен

# 599
  • София
В края на другата седмица пак ще поръчвам от myToys, за да може нещата да дойдат със сигурност до Коледа. Ако има желаещи да се включат, да заповядат.

А може ли линк към онази играчка, дето бях харесала, май Уокър се водеше  newsm78 Да се консултирам с мъжОтО  Embarassed

Слънцето, да не забравиш да кажеш кога да стискаме палци за теб  Hug

Шу, мила, много ми домъчня от постовете ти. Имам две идеи. Едната е да си напишеш адреса и който иска - да прати подаръче за Боян и за Яна. Другата е да се организираме да съберем малко парички и да ви пратим, поне за подаръци ще има. В крайна сметка за това е форумът, да си помагаме, когато някой изпадне в беда! Сериозна съм, помисли над предложението. Сигурна съм, че и други си го мислят!

Общи условия

Активация на акаунт