® E-bay - тема 40

• 29 636
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
първото е шкаф за повиване с ваничка , а второто някакъв шкав явно ама...незнам какъв  Laughing
Според мен, второто е рафтове и маса за детски магазин Thinking
 kaffeetrmker_2
Добри покупки през тази седмица!

# 181
момичета задължително ли е да ходя лично до банката да си взема 4 цифрения код за пейпал може ли през интернет и как става благодаря предварително

# 182
момичета задължително ли е да ходя лично до банката да си взема 4 цифрения код за пейпал може ли през интернет и как става благодаря предварително

Ако имаш интернет-банкиране, ще го видиш срещу транзакцията.
Ако нямаш - отиваш до банката и искаш разпечатка на последните транзакции.

# 183
а немога ли направи да си поискам 4 цифрения код и другия ми проблем е че като искам да платя нещо в ибей постояно ми изпива това We are unable to complete your checkout.

This payment will put you over the ?100.00 EUR sending limit with your PayPal account. To remove this limit, you need to get verified.    плащам с на мъжъ ми картата разбирам че има лимит  но сега искам да добавя мойта карта да плащам с нея обаче пак неще  пробвам с на майка но немога да си сменя фамилията   аз ли не отивам на правилното място отивам на пайпал отам на профил и на добавяне на кредитни и дебетни карти но ето фамилията  не мога да го променя Number of cards active on your account: 1

First Name

Last Namehristova  благодаря за отговора но защо последните транзакции трябва да си зема там ли го пише кода

Card Type

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 09:04 от divya.

# 184
в предната тема едно момиче имаше същата питанка и уж чета наред ама не помня някой да и отговори,сега и аз да питам за същото:имам ескалиран диспут с крайна дата -днес-какво следва оттук нататък,трябва ли аз да предприемам някакви стъпки или кротко да си чакам  Thinking

# 185
  • в мечтите си
Момичета благодаря за отговорите Ви в предната темичка!  Hug
Оправих нещата и сега нямам проблеми ,надявам се само скоро да мога да се похваля с придобивките ми....но все още нямам нищо получено.Лек и успешен ден на всички!
P.P. Не успях да си махна адреса от предната тема,защото незнаех как,да се надявам че проблеми няма да имам  Crazy

# 186
Реших и аз да погледна фърбитата и голям късмет изкарах,оставаха 1,30минути до края а цената беше 0,99 .Накрая го взех на супер цена.Ей така без да съм го търсила.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804167 … ame=STRK:MEWNX:IT
Дано малката му се радва.Благодарение на коментарите ви и ние ще имаме фърби. bouquet
Аз бях наддавала за него. Измъкнала си ми го из под носа. Да ви е честито и малката да му се радва. Харесала съм си още 2-3. Ще трябва да ги покажа в темата, за да не се състезаваме по между си. Да се похвалиш когато пристигне!

# 187
Чудя се какво да купя на малкото за коледа. Все гледа рекламите по Джетикс. Намерих сайта но той е Румънски и няма как да купя нещо от там. Някой ако им е срещал прудуктите на друго място да свирка. Особено болната кукла.  Laughing Laughing
http://www.dinoland.ro/

# 188
а немога ли направи да си поискам 4 цифрения код и другия ми проблем е че като искам да платя нещо в ибей постояно ми изпива това We are unable to complete your checkout.

This payment will put you over the ?100.00 EUR sending limit with your PayPal account. To remove this limit, you need to get verified.    плащам с на мъжъ ми картата разбирам че има лимит  но сега искам да добавя мойта карта да плащам с нея обаче пак неще  пробвам с на майка но немога да си сменя фамилията   аз ли не отивам на правилното място отивам на пайпал отам на профил и на добавяне на кредитни и дебетни карти но ето фамилията  не мога да го променя Number of cards active on your account: 1

First Name

Last Namehristova  благодаря за отговора но защо последните транзакции трябва да си зема там ли го пише кода

Card Type

Имаш лимит от 100 евро, ако не си въвела 4 цифрения код в Пейпал.
Явно парвиш покупка , с която ще надвишиш тези 100 евро и за това не ти дава да довършиш транцакцията.
Трябва ти кода

# 189
А какво е вървежно в момента сред 5-6-годишните момценца. Дайте някакви хубавиколички, писти, ей такива неща. Искам за подарък за Коледа, на едно момиченце, което си играе само с такива неща, нищо женско. Mr. Green
днес писахме писмо на дядо коледа: battle strikers (не зная какво е); "баку тан" (а за това идея нямам), power rangers ....са топ 3 в списъка и според моите разбирания не са момичешки неща за 5годишни  Embarassed
след това следват кукли, понита и други по- известни играчки  Peace

опс, извинете, но съм "видяла", че питаш за момиче Wink
Най-евтиния battle strikers, който успях да открия, е от този продавач http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003624 … ame=STRK:MEWNX:IT
Тук са по 40лв, така че пак си на далавера  Mr. Green Аз преди малко го поръчах, че и при нас е в списъка.

# 190
Аз също имам момченце на 5г. и за сега иска бакугани от дядо Коледа.Всички момчета от неговата група в детската ,отиват с поне 1 бакуган на детска градина.Така че това ще е подаръка за Коледа.

# 191
Момичета, ако поръчам от USA и го пратя към UK, знаете ли дали има мито?

# 192
Момичета, ако поръчам от USA и го пратя към UK, знаете ли дали има мито?

Митническата и валутна политика на Европейския съюз важи с еднаква сила за всички държави-членки на Съюза.
Каквото в България, такова и в Англия.

# 193
Аз също имам момченце на 5г. и за сега иска бакугани от дядо Коледа.Всички момчета от неговата група в детската ,отиват с поне 1 бакуган на детска градина.Така че това ще е подаръка за Коледа.
За всички играчки днес и другия понеделник има 20% намаление в Метро. Има бакугани, батъл страйкъри, трансформери, лего и др.
Ние напазарувахме днес от там бакугани оригинални шестица и други играчки.

# 194
За всички играчки днес и другия понеделник има 20% намаление в Метро. Има бакугани, батъл страйкъри, трансформери, лего и др.
Ние напазарувахме днес от там бакугани оригинални шестица и други играчки.
А видя ли дали има октопода на плейдо?

Общи условия

Активация на акаунт