® E-bay - тема 40

• 29 644
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
как мога да разбера дали даден пръстен е златен или само позлатен
На златар Grinning По рано имаха някакъв знак май житен клас, виждаше се май само с лупа, но не съм убедена че днес има такъв

# 526
  • Варна
Здравейте момичета! Понеже за пръв път ще получавам пратка от Хон Конг и мина по-вече от месец от плащането и нещо почнах да се тревожа. Имам тракинг номер RA..........HK, дайте някой линк за проследяване на пратката. Имам само на Хонконгски въздушни пощи и пам пише ,че е напуснала ХК на 12 ноември и е заминала за дестинация България. От там нататък в кой сайт да проверявам. Някакъв български ли? на бълг пощи не го знам. Дайте линк плииз Praynig

# 527
Здравейте момичета! Понеже за пръв път ще получавам пратка от Хон Конг и мина по-вече от месец от плащането и нещо почнах да се тревожа. Имам тракинг номер RA..........HK, дайте някой линк за проследяване на пратката. Имам само на Хонконгски въздушни пощи и пам пише ,че е напуснала ХК на 12 ноември и е заминала за дестинация България. От там нататък в кой сайт да проверявам. Някакъв български ли? на бълг пощи не го знам. Дайте линк плииз Praynig

Погледни 1-2 страници назад в темата.
Има точно 3 линка.

# 528
  • Варна
   bouquet мерси намерих ги, но само първия линк ми отговаря,че пратката е напуснала Хонконг на 12 ноември и после нищо във втория линк. Имате ли представа за колко време ще пристигне в България при това положение
Алекс какво стана с твоята пратка имаш ли някакво развитие?

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 20:09 от Nell999

# 529
Коя от моите? Че имам доста...  Wink

# 530
  • Варна
как мога да разбера дали даден пръстен е златен или само позлатен
може ли да ми помогнете с превода
THIS IS A BEAUTIFUL 9 INCH 14KT WHITE GOLD BYZANTINE TURKISH BRACELET GB WITH 50 MILS OF GOLD BONDED ON IT WITH A CLEAR FINISH COAT TO KEEP IT SPARKLING AND BREATHTAKING. THIS BYZANTINE BRACELET IS OVER 6MM IN DIAMETER. IT HAS A LIFETIME GUARANTEE. THE PICTURE IS YELLOW GOLD BUT THE AUCTION IS FOR A WHITE GOLD EP NECKLACE.
Това е един красив 9 ИНЧОВ 14KT White Gold ВИЗАНТИЙСКАТА ТУРСКИ ГРИВНА С 50 GB MILS НА ЗЛАТО BONDED на нея с ясни ПОКРИТИЕ Козина за да го пенливи и спираща дъха. ТОЗИ ВИЗАНТИЙСКАТА гривна е над 6MM в диаметър. Разполага с доживотна гаранция. Картината е жълто злато, но Търгът е за Бялото злато на ЕП огърлица.
ето ти линк на онлайн преводача
http://translate.google.com/?hl=en#

# 531
  • Варна
Коя от моите? Че имам доста...  Wink
Ами дето си писала за нея преди 2 страници Хонконгската

# 532
Не съм аз....
Аз чакам една батерия от Хонконг, но има доста време да дойде.

# 533
Е днес никой нищо ли не си е купил? Rolling EyesНяма похвалили се май ,май

# 534
  • Варна
Не съм аз....
Аз чакам една батерия от Хонконг, но има доста време да дойде.
Сори  bouquet Джема била.

# 535
аз
количка хаук
3 броя
и дървено легло за 34 евро ... този път знаех че е истинско, няма да му правя проблем
всъщост сега се сетих да погледна какво още съм спечелил
2 дървени стола за хранене хаук, един чико, една кошница ромер, един стол ромер, пропуснал съм 3 стола ромер (опитвам се да ги взема по 70 евро) пропуснал съм бейби анабел за 38 евро (давал съм 33), още някаква такава кукла, но съм спечелил някаква количка за близнаци за кукла, изпуснал съм глава с много аксесоари и сешоар, не са ми стигнали 32 евро цента, някакво бебе бейби борн и него съм изпуснал, но пък съм спечелил някаква каляска, отнесъл съм една люлка, изпуснал съм 3 щото са станали много скъпи и съм отмъкнал 2 шезлонга фишер прайс. Слаба работа, явно хората са си пред компютрите и играят, вчера улова беше доста по добре

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 21:15 от Durango

# 536
Durango, взе ми акъла  Shocked

# 537
time to play the game ... както се казва в песента Simple Smile
 Joy

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 21:29 от Durango

# 538
Някой може ли да ми каже какво означава това?                                                                        Outward Registered Letter

Destination - Bulgaria
The item (RB085660885HK) was posted on 13-Nov-2009 and is being processed for delivery to the addressee.

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.

Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective destinations. You can connect to the mail tracking website of the destinations below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.

# 539
Проследявам си пратката.Това значи ли че още е Хонконгската поща. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт