® E-bay - тема 40

• 29 608
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Супер сте мили,много ви благодаря.   Всъщност нали тези са всичките обявени Фърбита +наколко и на другата страница?Те новите са много скъпи  newsm78.  ....

# 136
Аха. А където пише  Buy It Now може да се купи на цената която пише + доставката която пише?  Извини ме за невежеството  Embarassed.

Точно така! А иначе преди месец, два бях поръчвала Фърби  за една приятелка. Успях да и го изтъргувам към 7,8 лири. Повечето свършваха на тази цена.

Аха,много ти благодаря.  Дано се навие мацката тогава да участва в търг  Praynig......

Durango да си промениш текста под аватара,защото мноого ми помогна,благодаря Hug.

напротив, дразня те че не можеш да го вземеш за 2 паунда с доставката примерно
 Joy

# 137
Аха. А където пише  Buy It Now може да се купи на цената която пише + доставката която пише?  Извини ме за невежеството  Embarassed.

Точно така! А иначе преди месец, два бях поръчвала Фърби  за една приятелка. Успях да и го изтъргувам към 7,8 лири. Повечето свършваха на тази цена.

Аха,много ти благодаря.  Дано се навие мацката тогава да участва в търг  Praynig......

Durango да си промениш текста под аватара,защото мноого ми помогна,благодаря Hug.

напротив, дразня те че не можеш да го вземеш за 2 паунда с доставката примерно
 Joy

Еееее,за 2 паунда....ти нищо не каза  hahaha  То ако беше за 2 с доставката-тогава дразни ме колкото си искаш...няма да ти обръщам нимание  Mr. Green

# 138
Преди време подписа ми беше друг, но като гледам твоя, реших да не ти го казвам
 Joy

# 139
Защо парфюмите във US ибей не са със безплатна доставка Thinking

# 140
Преди време подписа ми беше друг, но като гледам твоя, реших да не ти го казвам
 Joy

newsm78.....аааа казвай бързо,че разбуни духовете  Mr. Green.
А може ли изцяло да съм нахална ( Embarassed),като помоля някой да пусне линковете само Фърбитата с доставка до нашата мила родина??? Money

# 141
за да ти е гадно
защото са различни продавачи и всеки си има собствена политика

# 142

че те и в UK ибей не са с безплатна доставка. ) То това да не е фрагрантика, ягодка и т.н. )

milisa, ами само при мен ми излизат към 150фърбита, как да седне някой да ги преглежда всичките и да ти пуска само тези с доставка до БГ.

# 143

че те и в UK ибей не са с безплатна доставка. ) То това да не е фрагрантика, ягодка и т.н. )

milisa, ами само при мен ми излизат към 150фърбита, как да седне някой да ги преглежда всичките и да ти пуска само тези с доставка до БГ.

Ауууу,извинявай,незнаех.Аз гледам само тук http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=emoto-tronic+furby&_sacat … &_osacat=0???  и си мисля че са само тези. Може ли линка?

# 144
milisa, това са само ЕМО което ти гледаш....тоест малко по-новите фърбита.
А ето оригиналните фърбита
http://shop.ebay.co.uk/i.html?Pet%2520Option=Original%2520Furbys … sid=p3286.c0.m282

иначе ето ти едно на търг, за момента цената е добра, но не се знае д окрая колко ще стане
http://cgi.ebay.co.uk/BOXED-EMOTO-TRONIC-FURBY-WHITE-BEIGE_W0QQi … em58841d6b8c#shId

# 145
Някъде детайлно пишели я доставката или когато получаваш пратката тогава разбираш колко е доставката.В смисъл можеш ли предварително да я знаеш.

# 146
Някъде детайлно пишели я доставката или когато получаваш пратката тогава разбираш колко е доставката.В смисъл можеш ли предварително да я знаеш.

Ето тук я пише като влезеш в самата обява
Postage:   Read item description or contact seller for details.See more services  See discounts  |  See all details
Estimated delivery time varies for items dispatched from an international location
Кликваш на See all details и излиза дали изобщо има за БГ, или не

# 147

Няма как да я разбереш при получаване. Все пак ти плащаш предварително продукта и таксата и след това ти го изпращат.

# 148
  • София
Добре де, а какво правят тези Фърбита?

# 149
Добре де, а какво правят тези Фърбита?
И на мен ми  е интересно, големи сладури са  Hug Да се похваля, че имам 4-ка от тотото  Mr. Green и да се оплача по темата, че чакам прибори за хранене от 21.10  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт