® E-bay - тема 40

• 29 608
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Без много да настоявам спечелиx това
Ауууууу страОтно е.. Със здраве.. Hug

# 586
  • varna
Момичета, когато изпращат от САЩ с Priority mail винаги ли отива на митница или има шанс да го получа в пощата ?
Питам, защото един продавач, който по принцип не праща извън щатите, не се съгласява да пусне с USPS First-Class Mail  Rolling Eyes
ами няма гаранция къде ще го получиш,по принцип до 2кг се получват в пощенския клон,но пък съм имала много случай в който са долу на митницата нещата.зависи как са ти го пратили,поне това аз съм забелязала,ако са ти го пратили в плик ще е на пощенския клон,ако е в кутийка долу на митницата.ама главно си е на късмет. Peace

# 587
Момичета, когато изпращат от САЩ с Priority mail винаги ли отива на митница или има шанс да го получа в пощата ?
Питам, защото един продавач, който по принцип не праща извън щатите, не се съгласява да пусне с USPS First-Class Mail  Rolling Eyes
Не отива на митница, ако е под 2 кг и не подлежи на обмитяване.

# 588
Тия на митниците са тарикати да ви кажа.Днес отивам в пощата да си получа поредната пратка, и какво се оказва загубената ми пратка, за която на англичанина казали, че е изгубена и не е ясно къде е, а аз знаех,че е върната в митниците, днес се върна при мен, но досега седмица и отгоре не се върна, чак като дойде изпратената повторно явно са се усетили, че е време да не си я държат при тях и са пратили в пощата и двете...

Та според мен те минават през митниците или поне така каза лелката , като някой ги задържат там други ги пращат в пощите.

# 589
  • Варна
Благодаря  tina77, Arizona  Hug
За едно яке става въпрос, но май ще е над 2 кг и ще има мито  Confused

Без много да настоявам спечелиx това

Честито  Peace
А колко ще ти вземат за шипинг, че май не пише да пращат до БГ ?

# 590
  • софия
Да. Не пише за шипинга и аз не бях питала, защото ми харесва, но не ми беше задължително купуването му. Сега чакам да ми каже, но не е проблем дори и да не иска да го прати тук, или сложи висок. Ще го пратя на адрес в Англия.
М/у другото спечелих с този снайпер. Не мога да преценя доколко е надежден. Това, което не ми харесва много е, че "стреля" най-късно 3 мин. преди края Confused Когато няма много желаещи, предполагам е ОК, но пък, ако желаещите са много не съм сигурна, че е достатъчно късно Thinking

# 591
Митото не зависи от килограмите, а от обявената стойност в митническата декларация. Ако е от частно лице до 45 евро не се обмитява от фирма до 150 евро, така че спокойно дори да мине през митница това не означава че слагат мито.

# 592
  • Варна
Митото не зависи от килограмите, а от обявената стойност в митническата декларация. Ако е от частно лице до 45 евро не се обмитява от фирма до 150 евро, така че спокойно дори да мине през митница това не означава че слагат мито.
Hug това ме успокои

Аз съм със снайпера, който е вграден в Мозила и досега нямам пропуск  Peace
могат да се настроят и секундите, но не е добре да са под 3, защото има случаи, когато не успява да се свърже навреме и губиш.

# 593
Аз от съвсем скоро ползвам gixen и съм много доволна-до сега няма грешка.
Между другото се сдобих с 2 роклета- на next   и на  M$S. Нямам търпение да дойдат, въпреки че съвсем не са за този сезон  Mr. Green 
Много завидях на Алекс за онези ботушки от стреч, точно такива ми трябват и на мен  Crossing Arms

# 594
Аз съм със снайпера, който е вграден в Мозила и досега нямам пропуск  Peace
могат да се настроят и секундите, но не е добре да са под 3, защото има случаи, когато не успява да се свърже навреме и губиш.
Кой е този снайпер вграден в Мозила?  Hug

# 595
  • Шумен
Да. Не пише за шипинга и аз не бях питала, защото ми харесва, но не ми беше задължително купуването му. Сега чакам да ми каже, но не е проблем дори и да не иска да го прати тук, или сложи висок. Ще го пратя на адрес в Англия.
М/у другото спечелих с този снайпер. Не мога да преценя доколко е надежден. Това, което не ми харесва много е, че "стреля" най-късно 3 мин. преди края Confused Когато няма много желаещи, предполагам е ОК, но пък, ако желаещите са много не съм сигурна, че е достатъчно късно Thinking

Мисля че са 3 сек.  newsm78. И аз с него спечелих  Peace.

# 596
  • софия
Мисля че са 3 сек.  newsm78. И аз с него спечелих  Peace.
Права си Crazy Сега се зачетох - 3 секунди са Rolling Eyes

# 597
  • varna
така съм отговорила на момичето,защото е от варна,и там нещата отиват на пощенския клон който е на митницата Peace предполагам ,че то ме е разбрало.за другите това не важи.точно затова съм отговорила в цитат за нейния случай.

# 598
  • В света на мечтите
Може ли да помоля отново за съвет  Praynig
Имам НЕ получена стока от Ирландия от 19.10.
ОТ същата продавачка съм купувала и друг път и нещата идват за 2-3 дни.
Да пускам ли диспут или е рано още - по принцип тя отказва да върне парите и казва, че не носи отговорност? Става въпрос за 50 лв  Rolling Eyes
И диспута директно в пей пал ли да го пусна?
Благодаря много!

# 599
  • varna
Може ли да помоля отново за съвет  Praynig
Имам НЕ получена стока от Ирландия от 19.10.
ОТ същата продавачка съм купувала и друг път и нещата идват за 2-3 дни.
Да пускам ли диспут или е рано още - по принцип тя отказва да върне парите и казва, че не носи отговорност? Става въпрос за 50 лв  Rolling Eyes
И диспута директно в пей пал ли да го пусна?
Благодаря много!

как така не носи отговорност!според мен изчакай до 40 ден от плащането и тогава пусни диспут.а това за неносенето на отговорност незнам.знам само че тя не  е защитена ако  е решила да ти прати нещата без да го е упоменала в обявата си,че праща извън англия.

Общи условия

Активация на акаунт