® E-bay - тема 40

• 29 603
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Аз съм със снайпера, който е вграден в Мозила и досега нямам пропуск  Peace
могат да се настроят и секундите, но не е добре да са под 3, защото има случаи, когато не успява да се свърже навреме и губиш.
Кой е този снайпер вграден в Мозила?  Hug

Ето този - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5571  Peace

# 601
  • В света на мечтите
Може ли да помоля отново за съвет  Praynig
Имам НЕ получена стока от Ирландия от 19.10.
ОТ същата продавачка съм купувала и друг път и нещата идват за 2-3 дни.
Да пускам ли диспут или е рано още - по принцип тя отказва да върне парите и казва, че не носи отговорност? Става въпрос за 50 лв  Rolling Eyes
И диспута директно в пей пал ли да го пусна?
Благодаря много!

как така не носи отговорност!според мен изчакай до 40 ден от плащането и тогава пусни диспут.а това за неносенето на отговорност незнам.знам само че тя не  е защитена ако  е решила да ти прати нещата без да го е упоменала в обявата си,че праща извън англия.

Имаше доставка обявена до България. Не съм я навивала да ми прати по изключение. Проста в самата обява е писала, че не връща пари за загубени пратки и че е безсмислено да пускускаме диспути. Струва ми се че просто плаши гаргите  Mr. Green

# 602
  • varna
Може ли да помоля отново за съвет  Praynig
Имам НЕ получена стока от Ирландия от 19.10.
ОТ същата продавачка съм купувала и друг път и нещата идват за 2-3 дни.
Да пускам ли диспут или е рано още - по принцип тя отказва да върне парите и казва, че не носи отговорност? Става въпрос за 50 лв  Rolling Eyes
И диспута директно в пей пал ли да го пусна?
Благодаря много!

как така не носи отговорност!според мен изчакай до 40 ден от плащането и тогава пусни диспут.а това за неносенето на отговорност незнам.знам само че тя не  е защитена ако  е решила да ти прати нещата без да го е упоменала в обявата си,че праща извън англия.

Имаше доставка обявена до България. Не съм я навивала да ми прати по изключение. Проста в самата обява е писала, че не връща пари за загубени пратки и че е безсмислено да пускускаме диспути. Струва ми се че просто плаши гаргите  Mr. Green
да Simple Smile освен това на нея пратката и трябва да е защитена,и пощата да й заплати ако е загубена

# 603
Благодаря, сложих го и го заредих  Peace ......

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 12:51 от ТрендаФила КуКуригова

# 604
  • Бургас/Пз
За колко време идват горе долу нещата от Хонг Конг?  newsm78 Пуснати са на 27 октомври и още ги няма. На същата дата имам пратени от Южна Корея /Сеул/ две неща и дойдоха още в началото на ноември!

# 605
За колко време идват горе долу нещата от Хонг Конг?  newsm78 Пуснати са на 27 октомври и още ги няма.
От същата дата чакам. Peace

# 606
Здравейте, регистрирах се в Еbay за първи път, за да си купя един часовник.Но малко избързах и без да проверя на какви тарифи продавача доставя до България, натиснах Buy it.В следствие на това се оказа че съм направила поръчка.Нищо не съм плащала, дори с триста зора намерих как да откажа покупката, но въпреки това в e-mail-a получих фактура за евентуална покупка.Моля, дайте съвет или примерно писмо с което да се извиня на продавача и да откажа покупката.

# 607
ufff
а аз търся кой ми е изпратил 2 люлки без да съм ги поръчвал и да съм ги плащал ....
писах на 3ма но не си признава никои ...
 Joy
май ебейския дядо Коледа е подранил за мен
 Joy

# 608
За колко време идват горе долу нещата от Хонг Конг?  newsm78 Пуснати са на 27 октомври и още ги няма.
От същата дата чакам. Peace
Аз от 18 октомври чакам Simple Smile

# 609
  • Пловдив
Durango, ти си по тая част, моля дай идея къде мога да намеря изгодно Мак Камиона. Ама трябвало да е голям и да влиза вътре Макуин  Laughing
От две седмици обърнах ибей, 5 търга ми го измъкват под носа, почвам да се отчайвам вече.
Гледах комплекта на Мега Блокс, но не ми се ще да взимам него, че ще трябва нон стоп да лазя да събирам части под дивана.
Нещо такова търся, но на по-добра цена по възможност.
http://cgi.ebay.co.uk/Disney-Pixar-Cars-Mack-Truck-Playset-Brand … tn%3D10%26ps%3D63

# 610
Ами аз имам същия Simple Smile купен преди 2 години от UK
Единственото място което посетих в Кембридж беше магазина на Дисни. Камиона, 1 пижама, шапка и ръкавивици и един пъзел ми струваха 170 лв. Тогава лира беше 2.7
Така че цената е добра, мисля че някъде към 30-40 лири го купих, ама нямаше начин, на наше приятелско семейство им бяха донесли такъв от USA и беше голям рев. В БГ миналата коледа бяха по 60 лв в Джъмбо май

# 611
Да ви питам, тези обувки на Chipmunks подходящи ли са за прохождащи? Тоест за "първи обувки"?

# 612
  • Варна
Beaa, abki, какво стана с диспутите ви?

# 613
Момичета, под всеки търг се рекламират кредитни карти на e-bay.Може ли да се заяви от България и дава ли някакви предимства при пазаруване? Къде и как се покриват вноските?

# 614
Момичета, под всеки търг се рекламират кредитни карти на e-bay.Може ли да се заяви от България и дава ли някакви предимства при пазаруване? Къде и как се покриват вноските?

Не може за България.

Общи условия

Активация на акаунт