® E-bay - тема 40

• 29 585
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
За колко време идват горе долу нещата от Хонг Конг?  newsm78 Пуснати са на 27 октомври и още ги няма. На същата дата имам пратени от Южна Корея /Сеул/ две неща и дойдоха още в началото на ноември!

Аз имам неща платени на 8 октомври и още не съм ги получила. Говорих с продавача и той каза,че ги е изпратил,даде ми и тракинг номер. Интересно ми е обаче, че чак сега като се развиках ми се изписа,че са напуснали Хонконг на 12 ноември и преди малко и в московския сайт ми изписа,че са напуснали Москва в 16ч.
Или нещата се бавят на Хонконгска територия, или продавачите забавят пратките.
При това положение имам питане към по-опитните Ако днес  пратката е напуснала Москва, кога да я очаквам в България, и по-конкретно във Варна

# 616
Имам 3 пакетчета в пощата, но днес нямаше кога да ида  Crazy. Утре ще се хваля.

# 617
Цитат
При това положение имам питане към по-опитните Ако днес  пратката е напуснала Москва, кога да я очаквам в България, и по-конкретно във Варна
До 4-5 дена трябва да е при теб . Peace

# 618
  • Варна
Цитат
До 4-5 дена трябва да е при теб . Peace
  bouquet

# 619
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте, никога не съм пазарувала от чужди сайтове, но ме интересува как може да се поръча това:
http://cgi.ebay.de/50cm-Echthaar-Haarverlaengerung-Clip-in-Remy- … tn%3D11%26ps%3D63
Каква е цената на доставката и наистина ли това е реалната цена на косата?

# 620
jessif това дали наистина е истинска коса??

# 621
  • Popovo, Bulgaria
нямам идея, дъщеря ми ме помоли да попитам тук, тя разглежда сайта и си е харесала тая коса
ето още
http://cgi.ebay.de/50cm-Echthaar-Haarverlaengerung-Clip-in-Remy- … sh=item1c0de7d818

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 21:52 от jessif

# 622
здравейте, имаме пратка от Щатите, пратена на 4.11, в нашите пощи е регистрирана с локално време 7.11 и до там
до колко време трябва да я очакваме и да я очакваме ли въобще

# 623
  • Хасково
Здравейте, никога не съм пазарувала от чужди сайтове, но ме интересува как може да се поръча това:
http://cgi.ebay.de/50cm-Echthaar-Haarverlaengerung-Clip-in-Remy- … tn%3D11%26ps%3D63
Каква е цената на доставката и наистина ли това е реалната цена на косата?

Доставката до България е 9.99 евро , но косата е на търг и сега е 16.99 евро , но може да бъде спечелена на много повече Simple Smile
 Hug

# 624
  • Хасково
здравейте, имаме пратка от Щатите, пратена на 4.11, в нашите пощи е регистрирана с локално време 7.11 и до там

Аз от щатите чаках една пратка 1 месец и 2 седмици  ooooh!

А за Хонг Конг - след като минат 1 месец и и им пиша , и ми връщат парите , доста пратки не съм получила от там Sad

# 625

kaкво значи регистрирана ?
ODM Notification received ли пише ?
Това значи че нашите пощи са уведомени че ще получат пратката
като ти напише ITEM Received тогава
тези германци да не са ми обидени нещо
3ти питам дали случайно не ми е изпратил 2 люлки по погрешка, никакво внимание
ще го приема като знак на благодарност и ще съм 500-600 лв напред

# 626
Цитат
Local Date and Time     Country     Location     Event Type     Extra Information
07.11.2009 г. 06:00:00    UNITED STATES    ISC LOS ANGELES CA (USPS)    Send item abroad (EDI-received)    
ето какво пише  Rolling Eyes

# 627
На 7.11 е напуснала САЩ от Лос Анжелис.
Нищо повече не пише.
Сега чакаш да се появи в сайта на БГ пощи.

# 628
Beaa, abki, какво стана с диспутите ви?

Flash*,ами на 14 са ми пратили писмо с приблизителен текст:
Ние сме в разследване на проблема от ваша скорошна сделка.Това отнема малко по-дълго време, отколкото сме очаквали за да се стигне до решение. Ние активно работим за вашия случай и ще Ви уведомим за следващите стъпки възможно най-скоро.
За най-новата информация за вашия случай, моля влезте в системата и посетете Resolution Center
[/i]. Tired

И като го посетя единствената промяна е, че и продавача и аз сме получили по един и-мейл.

И чакам.Ама какво .... да си затрие продавача профила,от отварянето на диспута не е публикувал нищо друго #Cussing out

# 629
  • Варна
jessif това дали наистина е истинска коса??
Естествена коса е превод от немски Echthaar = истинска/естествена/ коса

Общи условия

Активация на акаунт