® E-bay - тема 40

• 29 559
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ти писа ли им допълнително след като ескалира?...
Питам защото днес моя диспут приключи, пуснах го на 30ти, на 4.11 ескалирах. Вчера ме хванаха лудите и реших да пиша. Докато си скалъпя изреченията обаче сесията изтекла уж, та пратих вместо едно, две еднакви писма. След час, два получих отговори и на двете от различни служители. Явно много отчаяна съм звучала/завърших вместо с благодаря - с хелп ми:)) Simple Smile, щото единия ми писал
Thank you for contacting PayPal.  Hello, my name is Ric. I understand that you want to inquire about the case with number
PP-820-195-838.  Don’t worry, I will be happy to assist you. и т.н. и днес са ми върнали парите. Че много им дълги сроковете ще им се не знае.
Та ако не си им писала - пиши... любезно и отчаяно. За втори път ми приключват диспута дни след като им пиша.

# 631
Hug мерси за отговора, имаме една покупка от Щатите с неприятна развръзка, за това сега искаме да сме по-наясно със случващото се

# 632
Моля за малко помощ..., ама спешно.....как разбирате това
Цитат
Have put batteries in and it blinks, moves its mouth and talks - not tested any of the other functions so sold as is

# 633
Ти писа ли им допълнително след като ескалира?...
Питам защото днес моя диспут приключи, пуснах го на 30ти, на 4.11 ескалирах. Вчера ме хванаха лудите и реших да пиша. Докато си скалъпя изреченията обаче сесията изтекла уж, та пратих вместо едно, две еднакви писма. След час, два получих отговори и на двете от различни служители. Явно много отчаяна съм звучала/завърших вместо с благодаря - с хелп ми:)) Simple Smile, щото единия ми писал
Thank you for contacting PayPal.  Hello, my name is Ric. I understand that you want to inquire about the case with number
PP-820-195-838.  Don’t worry, I will be happy to assist you. и т.н. и днес са ми върнали парите. Че много им дълги сроковете ще им се не знае.
Та ако не си им писала - пиши... любезно и отчаяно. За втори път ми приключват диспута дни след като им пиша.

Е какво да пиша - Help meeeeeee  Praynig  Може и на лични

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 00:17 от Beaa

# 634
Аз разбирам, че са били сложили батерии вътре и е светило, мърдало си устата и говорило. Не е тествана нито една от другите му функции, и го продават така. Т.е. има вероятност другите функции да не бачкат, и според мен продавача така се застрахова, да не можеш после да се оплачеш, ако има проблем. Rolling Eyes

# 635
Мда, за жалост и аз така си го превеждам Confused, та се чудя дали да бидвам. Благодаря ти, Авче Heart Eyes

# 636
Няма защо. Hug Прецени си риска, склонна ли си да дадеш сумата при възможност да работят само тия неща.

# 637
  • София
Здравейте, да ви питам, знаете ли още ли стачкуват английските пощи? Че напоръчвах от там малко коледни подаръци, а и се наложи на адреса на е., да не дойдат за Великден  Crazy

# 638
Здравейте, да ви питам, знаете ли още ли стачкуват английските пощи? Че напоръчвах от там малко коледни подаръци, а и се наложи на адреса на е., да не дойдат за Великден  Crazy

Договориха се.
Вече не стачкуват от седмица.

# 639
  • София
Алекс, хиляди благодарности  Hug

# 640
Вчера получих това http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1903442 … ame=STRK:MEWNX:IT.
Беше натъпкано в едно мааалко пакетче. Гъзовейка си е. Късичко е. Но поне си отговаря на номера, че това ме притесняваше най-вече. Пуснали ми и една бележчица, че ако им сложа положителен фиидбек, ще ми върнат 1 $.Повече пари от тези, които съм платила, не бих дала. Дъщеря ми остана леекинко разочарована, защото очакваше да е по-дебело(то и аз това очаквах де).
Иначе дойде доста бързо-за няма и 2 седмици. Аз смятах да и го подарявам на рождения ден, но след месец ще може да си го носи само вкъщи  Simple Smile
А пакетчетата от Англия започнаха да пристигат все по-бързо.

# 641
Току що обзаведох малката с ето това за коледа. Ако някой е вземал да каже как е.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2704793 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 642
Ох, и аз се натресох на един продавач от Хонк- Конг, на 14 Октомври му платих, пакета още го няма   Twisted Evil Няколко дена по- късно си поръчах други неща, пак от Хонк- Конг ( друг продавач), получих ги преди две седмици!!!
Няколко пъти го моля да ми проследи пратката, да ми даде тракинг номер, или поне някаква инфо какво става с нея. Дежурен отговор- закъснение, дължащо се на пощите. В събота пуснах диспут.
Искам да ви питам- кога евентуално да ескалирам диспута и какво да очаквам след това?

# 643
Получих 2 чифта дънки /едните Дороти Перкинс, а други май Monsoon, ама не съм сигурна/ и 12 чифта чорапи за мъжа  Mr. Green
Мн съм доволна от всичко.

# 644
  • В света на мечтите
С един китаец разваляме една сделка
Пишем си любовни писма и нито от моя нито от негова страна има сръдня .... даже си поставихме и положителни оценки
Но нито аз нито той знаем как да развалим сделката и да не виси при мен че имам да плащам 1 нещо а при него че имат да му го плащат
Ако някой е наясно какво да направим  моля за помощ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт