КГБ=Клуб на готините баби - 88

• 26 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
оффф отплеснах се пак с това желе и аз като ГАЛЕТО ....донесоха ми дюли и кашаваря от сутринта .Ама нека има ляк за дечурлигата пък и за нас деее сега ще има newsm78 че иначе все за децата го пестяхме.
ШПУНЦ Елинка е голямо съкровище  Hug да ви е жива и здрава .Батко той как е в градинката справя ли се?
МАРГИ таз не я познавам  Blush
ЖАБЧЕ стойте там че тука много лошо е положението .Как ще се кара незнам има работа а заплати няма незнам до кога ще я окрякаме и ние ...

Когато си беден , когато си слаб
когато трепериш за късчето хляб,
когато отвсякъде кой както свари,
препъва те с крак и ти удря шамари-
недей се отчайва, недей се навежда
не си позволявай да губиш надежда!
Защото макар да е жилаво злото,
в човека всепак побеждава доброто

Какво е охолство , какво са пари
пред светлата участ да бъдем добри!
Когато в сърцето ти гняв се надига
кажи си на ум кротко думата стига
и вярвай че пак ще спечели двубоя
със лошите мисли усмивката твоя
Защото макар да е жилаво злото,
в човека все пак побеждава доброто.

Недялко Йорданов

# 121
Зиче, супер е!
Много харесвам Недялко Йорданов!
Дано само да ни стигнат силичките
да побеждава в нас доброто!

# 122

Шпунц, ами нормалните хора, ходят лятото на море, а аз есента.  Laughing Ходих в Царево да видя голямата дъщеря. След това на почивка и лечение в Баня Карловско. Малко до София при малката дъщеря, и сега вече съм си у дома.
Малката бонбонка е много сладка, с тази рокля е като снежинка.  Peace Да е жива и здрава.
Страхотни сте на Софийската среща, ако знаех можеше и аз да дойда.

Георгенче, уби ме с твоето желе от буклуци. hahaha hahaha hahaha

Жабче   Hug Hug Hug

Момичета пратете малко слънце, тук е толкова мрачно и вали... Wear Umbrella

Зиче, страхотно стихотворение.
Peace

# 123
  • Пловдив
ДЖЕЙДА тука не вали но е толкова мрачно и тъмно ,че от сутринта са светнати луничките в къщи. Peace

# 124
Привет, момичета!
Прибрах се най-после у нас - след дълго хайтосване - 10 дни в Испанско, после из Родината...Ама хич не ми се прибираше  Mr. Green Сега животът ми е "объркан", защото все правя сравнение с хубавото  Mr. Green,  а тук те завърта реалността...

Честит празник на всички, имали повод през изминалите дни!
Здраве, щастие, благополучие и по-добър и спокоен живот!

Зиче, адмирации за новата тема и за страхотните стихотворения  Hug Hug

Шпунц, видях Бубата - малей колко е пораснала!

Дано да няма вече болнички, тая истерия с гриповете май само тука я има  newsm78

Прочетох по диагонал, сега ще се върна да погледна по-задълбочено.

Приятен ден и спокойна вечер!

# 125
  • Кубрат/ Пишурка
 Ето ме и мен!
Съветът мина, вече станахме Старши, полага ни се един Главен и ме кандардисват да подам молба,ама аз реших,че на тези години ми се иска по-спокоен живот и не ми трябва таралеж в гащите.Още повече,че шефът предупреди,че Главния ще го спукат от проверки през следващите три месеца!
Благодаря за загрижеността за Анжелка! По-добре е .Даже вчера лакарката казала,че от вторник може да бъде вече на градина.Мелчето каза,че нощем все още е неспокойна,но и това ще отмине.
Марги, тази  я слушах снощи на Вип денс.Има мощен глас,наричат я царицата на циганската песен,но честно казано на мен Софито повече ми харесва!
Шпунц, много  Hug Hug Hug за малката буболинка! Много е пораснала и прилича вече на човече! А баткото как е?
Зиче, много на място го е написал Недялко Йорданов, ама като тръгне надолу и май други думички ми идват на уста Joy
Жабчееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тук беше един прекрасен слънчев и топъл ден.Чак сега започна нещо да се облачи,но те нали го дават надвечер и тук да завали!

Аз днес свърших доста работа в Кубрат и като капак майка и тя се сети,че иска камбета,та накупих продукти и до 14 ч правих и там буркани. Утре ще ходя уж в Исперих да се опитам да продам едни 4 декара на майка земя,че да й погасим дълга към ЕОН.Иначе може да й изключат тока,а на нея сега само това й липсва. Така че ще се върна към 16,30.Дано успея!

# 126

Янче - стискам палци - да се осъществи продажбата! Hug Hug

Шпунц - Елинка е - думи нямам Grinning Hug Hug Hug Усмихнато и чаровно бебе е от раждането си.Нагушкай я и от мене! Hug Hug Hug

Джейда ,Доби - добре завърнали  се Hug Hug Hug

Зиче - и аз харесвам Недялко Йорданов
Гери - и моята баба така правеше едно време желето - от боклуци и пак ставаше вкусноооо Grinning Grinning Hug Hug

При нас както си печеше слънцето се затумри ,изпраска един силен дъжд все едно е лято  Crazy

# 127
Доби, добре завърнала се и ти от хайтосване, като мен. Hug Hug Hug
Янче, стискам палци да се осъществи сделката.  fingerscrossed
Гъбче  :
Hug Hug Hug

# 128
Мерси за посрещането - Джейда, Гъбка  Hug Hug

Колко задачки ме чакат сега  #Crazy
Само аз ли съм толкова "луда" - не че къщата ми е с "краката нагоре", но аз сама да пипна всичко, да изпера, да изчистя, да прибера кое-където аз си знам.... Чак ми се сърдят у дома  ooooh!
Малеееей, каква ли свекърва ще бъда някога  Mr. Green

Я да пийнем по едно кафенце, пък работата после
и по една голяма близалка за всички

# 129
  • София
Джейда заповядай на следващата софийска среща, Hug
 Доби много обичам оправни булки като тебе,но на мен на даден етап ми писна и му изтървах края. Peace
Зиче мерси.  bouquet

# 130
  • Видин
Джейда, Доби, добре завърнали се! Hug
Хубаво сте направили че сте се разходили из родина и извън нея Peace

Жабче, поздрави на цялата група в Испания Hug

Шпунц, Елинка все по сладка става!Нацелувай я от всички нас Heart Eyes

Гале, и аз се глася да правя желето, ама все не стигам до него Crazy

Зиче, как си душко?Децата как са? HugСтихотворението е страхотно Peace

Янче, успех в продажбата! Peace Ха, честито ти "страши"!Само файда незнам дали ще има Flutter

# 131
  • Пловдив
ЖАКИ децата са при мен и двамата нали Вики е в грипна и лудницата е пълна  Mr. Green Иначе са добре Здравун само бели прави преди малко бутна една тава с плодов кекс и до сега събирах ,мих  ooooh!Та така при нас е все една и съща... Hug

ЯНЕ радвам се че Анжелка е добре вече ,само да не я повтори че този грип повтаря...Пазете я ...

ШПУНЦ ама и вие нямате оздравяване ooooh!... Лекар ли им изписа антибиотиците .... newsm78  Дано вече не ви повтаря ..  Praynig и да оздравявате всички. Peace

ДОБИНКА добре се завърна от странство и от хойкане   bouquet Hug HugБлазе ти че си се разтушила по чужди земи  HugИ стига си се тормозила с това чистене аз вече дадох отбой с децата не става и да искам не се получава вече  Crazy

ДЖЕЙДА ама и ти си една хаймана малееее  Hug Hug Браво на вас ходете щом можете а ние дето не можем само ще се облизваме покрай вас  Hug Joy  bouquet

# 132
Доби, добре дошла в клуба на лудите.  Joy Joy Joy Дъщерята казва, добре че нямаш син, че каква свекърва ще си...ще има да се скубете със снахата.  Joy Joy Joy
Шпунц, стига да съм свободна, искам да кажа да не съм на работа, с удоволствие ще дойда.  Peace
Жаки  Hug Hug Hug
Зиче, ми то май вярно като помисля... newsm78 Голяма хаймана ще дойда, дяткото вика, сега ни е паднало, давай ще ходим. 
  Joy Joy Joy Ама и ти с палавника Здравун спирка нямаш, добре се грижи за линията ти. Hug  bouquet

# 133
  • Кубрат/ Пишурка

Доби,Джейда, поне снимки нямате ли? Ами я ни направете съпричастни!

# 134

Уффф, добре, не съм само аз значи  Flutter
Добре че щерката не ми обръща внимание, мъжо и той, а като дойде снахата - тагава шЪ му мислим  Laughing

Янче, и снимки има, ама още не са обработени /при мене хубавите работи бавно стават  Joy Joy Joy/
Да си призная аз повече с камерата работих, но и с фотото щракахме  hahaha - тъй че ще показвам

Общи условия

Активация на акаунт