коя частна детска кухня в София?

• 267 290
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Може би въпросът е дискутиран, но нямам възможност да чета цялата тема. Има ли кухня, която да няма месечен/седмичен абонамент, т.е. да има възможност да се поръчва само уийкендите и празниците примерно?
Доколкото ми е известно, нито една кухня не те обвързва непременно с абонамент. Можеш да поръчваш ден за ден  Peace

# 151
Може би въпросът е дискутиран, но нямам възможност да чета цялата тема. Има ли кухня, която да няма месечен/седмичен абонамент, т.е. да има възможност да се поръчва само уийкендите и празниците примерно?

Вълшебник работят И В неделя. За други кухни в неделя не знам.

# 152
Доколкото ми е известно, нито една кухня не те обвързва непременно с абонамент. Можеш да поръчваш ден за ден  Peace
Peace Така е, да, но ако вземаш пакет за цял месец ти излиза по- евтино, отколкото ако плащаш ден за ден за целия месец.
В твоя случай можеш да поръчваш от която и да е кухня. Друг е въпросът, че не всички кухни работят на всички празници, но и това лесно можеш да го провериш на сайтовете им.

# 153
  • София
Ян Бибиян работят през великденските празници  Peace

# 154
Пробвах Ози - много ми харесва, но ми излиза малко скъпичко 5.30лв с доставката до дома защото наблизо нямаме пункт, плюс неудобството да седя и да чакам куриера !

От Беборани също съм доволна! Не е лоша храната, е да слагат малко повече нишесте, но става за ядене! По-евтина е от Ози и имам пункт точно до блока, така че не плащам доставка! Още се чудя, но май засега ще сме на Беборани ! Все пак тя е и млечна и май 1гр. е най-подходяща за нас !

# 155
Някой знае ли какво се случва с детската кухня на Токуда - "Токуда бебе"?
Миналата година като отвориха, им звънях, доставяха само в южните райони, не в цяла София.
Някой пробвал ли ги е наскоро?

# 156
Някой знае ли какво се случва с детската кухня на Токуда - "Токуда бебе"?
Миналата година като отвориха, им звънях, доставяха само в южните райони, не в цяла София.
Някой пробвал ли ги е наскоро?

Не знаех, че съществува, ще следя  Peace
Аз съм МНОГО доволна от Вълшебник засега  Sunglasses

# 157
  • София
И аз да се включа че съм на такава вълна  Laughing
Тук пишете хубави неща за Ози. Аз тази седмица я пробвах и не съм доволна. Десертите са много сладки, основното два пъти беше по ряко от супата, а са и май най-скъпите. Не мисля да повторя. Ако другите кухни са по-зле и от това.....май ще си готвя сама. Сега поръчах от Ян Бибиян за следващата седмица пък да видим.

# 158
Аз съм доволна от Хер Бебе. Храната е вкусна, малката я яде, стига й за целия ден, че понякога остава и за закуска. Но тя като цяло не е от най-ящните. В интерес на истината, понякога и аз дояждам манджичките и доста ми харесват на вкус. Добавям си подправки и става чудно.
Не съм пробвала други кухни, засега от тази сме доволни и аз, и детето.

# 159
Май ще се отказвам от Беборани, защото прекаляват вече с това нишесте и царевично брашно ! Днес  спанака беше наблъскан с царевично брашно, не се ядеше направо !!! Ужас !!!
Засега ще взимам от Ози пък да видим докога !!!

# 160
  • София
За мен това че детето яде храната не е критерий, защото тя и десерта от Ози който е бъкан със захар ще яде ако и го дам...По-важно е какво има в храната и какво му даваш на детето.

# 161
За мен това че детето яде храната не е критерий, защото тя и десерта от Ози който е бъкан със захар ще яде ако и го дам...По-важно е какво има в храната и какво му даваш на детето.
Да, наистина най-важното е какво точно има в храната  Peace С една забележка : ако детето я яде  Wink

# 162
  • софия
Цитат
Май ще се отказвам от Беборани, защото прекаляват вече с това нишесте и царевично брашно !
Наистина злоупотребяват с него,във всичко го слагат дори и в тиквичките с грис. ooooh!

# 163
За мамите, които харесват Ян Бибиян, могат да се възползват от тази промоция:

http://grabo.bazar.bg/sofia/ednodnevno-detsko-meniu-na-polovin-tzena-0uu4q

# 164
  • София
Искам да ви попитам, ако има някакъв проблем с храната за който смятате, че е инцидентен обаждате ли се в кухнята да съобщите?
Взимам храна от Ози и съм доволна като цяло, но днес десертчето е Кекс с моркови и количеството е направо смешно - 15-20 гр. мижаво парченце  Shocked Като вдигнах кутийката дори помислих, че е празна. Мисля (и се надявам), че е просто случайна грешка и се чудя да се обаждам ли или не...

Общи условия

Активация на акаунт