коя частна детска кухня в София?

• 267 317
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 165
Точно същото си помислих и аз,като видях десерта.Поизложили са се.В момента точно не ми се разправя,но предполагам какво ще отговорят дори и да им се обадиш-това е обедно меню и се предполага че мижавото кексче е достатъчно за десерт.Но ако продължат да го предлагат редовно в менюто,ще им звънна.

# 166
  • София
Таря, не съм звъняла, но съм писала в сайта на ОЗИ по повод на основно ястие. И си взимат бележки.

# 167
  • София
Благодаря  Simple Smile Ще взима да им пиша.
Достатъчно или не за десерт - на кутията пише 180 - 250 гр в зависимост от плътността, а то тежи 20 гр. (премерих го).
Имам подозрения, че са сменили готвача или нещо подобно, защото се промени стила на ястията от известно време. Дано да не съм права, защото детето ми е с претенции и само тях яде...

# 168
  • София
Достатъчно или не за десерт - на кутията пише 180 - 250 гр в зависимост от плътността, а то тежи 20 гр. (премерих го).

20 гр. !!! - е то трябва да е големината на бонбон. Обади им се, особено като си имала възможност да го мериш. В нашата кухня правят кексчетата в алуминиеви форми за мъфини (т.е някъде 8 см в диаметър горе е формата), но пък някой път са им клисавки.

# 169
  • София
Поръчах храна от Ян Бибиян онлайн за една седмица да пробвам. Реших повече да не поръчвам, но доставчика им вече втори понеделник звъни и ми носи храна  Shocked Laughing
Не я взимам естествено.....

# 170
  • Germany
Благодаря  Simple Smile Ще взима да им пиша.
Имам подозрения, че са сменили готвача или нещо подобно, защото се промени стила на ястията от известно време. Дано да не съм права, защото детето ми е с претенции и само тях яде...

Мдааа, аз днес реших да поръчам и десерт по изключение и това кексче с размери на бонбон ме потресе. На мен също ми прави впечатление различното меню напоследък...

# 171
  • София
Ами писах им. Върнаха ми отговор с извинения. Дано си вземат бележка и дано не развалят хубавата кухня.

# 172
И ние имахме такова малко кексче ! Да ви кажа, че има резултат от забележките ви, защото на другия дем ни компенсираха с още един десерт бонус ! Днес обаче млечната супа с булгур изобщо не ми хареса  Sad !

# 173
Не съм фен на кухните, но реших да поръчам - хем за малко разнообразие, че нещо се изчерпах, хем за малко улеснение.
До момента синът ми не е консумирал храна от ДК, само домашна, а в самото начало на захранването и готови пюрета.
Два дни вече ми носят от Хер бебе, доволна съм, храната е вкусна, синът ми си изяжда всичко.

Дано и за напред съм така доволна.

# 174
  • София
Аз поръчвам вече 9 мес.от Хер бебе, но сега реших да я сменя и минахме към Ян бибиян и да ви кажа, определено  храната повече ми харесва Peace Дано и за напред е така хубава.

# 175
  • София
Да, и ние имахме десерт - бонус на следващия ден Simple Smile

# 176
Вчера от ДК имаше заешко и малкия повърна 2 часа след като го консумира. Не е болен,  нещо не му понесе.
Случвало ли ви се е децата ви да повръщат от храна от ДК?
Сега се чудя да спирам ли да поръчвам от там или да продължа с друга кухня?
Иначе хапва с голям апетит и му харесва определено.
До момента беше на домашна храна и сега реших да разнообразя менюто му с готова храна от кухнята, но ...

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 20:52 от Нежна

# 177
  • София
Не ми е повръщал засега от детската кухня или друга храна. Аз на твое място не бих спирала да поръчвам, може някакво моментно неразположение да е.

# 178
  • София/Севлиево
Ползвам Ози вече 2 години и съм много доволна от тях.Даже когато малкия ходеше на ясла там му я носеха, т.к. той е с АБКМ и нямаше от къде да му  взимат храна само за  него. Peace

# 179
А цените на ОЗИ какви са, в сайта нещо не мога да се ориентирам и не ги откривам.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт