коя частна детска кухня в София?

• 267 342
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 180
Нежна заповядай http://ozi-food.com/bg/menu-standard/?action=12&id=7 . Нещо се е бъгнал сайтът им, но по спомени на очевидци с доставка идваше между 4 и 5 лева на ден  Wink

# 181
Не откривам цени с доставка на ОЗИ.

# 182
  • София
Оправил се е сайта им.
Доставката беше 1лв за София.

# 183
Е, не е ок сайта, нито излизат цени, като отвориш опцията Цени и доставка, нито пък излизват съставките на храната.

# 184
  • София
Има цени на менютата. Доставката е 1лв.
За състава не помня дали преди го имаше.

# 185
  • София/Севлиево
Ястието с месо е 2.30, десерта 0.65, а безмесното ястие е 1.80, ако си поричаш 1-во,2-ро и 3-то е 4.28, ако искаш доставка до вкъщи се добавя още левче.

# 186
  • София
Аз след няколко проби и грешки се спрях на ДК Беборани.
Въпросът ми е къде трябва да подам оплакването си срещу въпросните кухни, към РИОКОЗ ли?
Защото извинявайте, ама пресолени, загорели манджи, с прекалено много захар или лук и подправки, колкото и в кръчмите не слагат, вероятно, за да се опитат да докарат някакъв вкус на буламачите, ми се струват абсолютно недопустими за бебешка храна.
То ясно, че и гласността по форумите дава някакъв ефект, но все пак е редно да се сигнализира някъде. Close

# 187
Първо пробвах Ян Бибиян - е не ми хареса, после и Вълшебника отврат ,само ми хареса Бебораните, но и те в менюто имат пенгасиус и за един месец слънцето вече не искаше да ги яде.Все кусури им намирах, за това - решението дойде да си му готвя в къщи, хем знам какво готвя ,хем прясно ,хем вкусно, измислих му меню и си го спазваме , като от неговата храна и ние си хапваме , лека, вкусна ,хранителна....
И кухнята е добър вариант ,
но по-вкусно от домашната храна  си няма Simple Smile

# 188
Подкрепям напълно, че от домашната храна по-вкусна, хранителна и достъпна няма.
И аз пробвах за 1 седмица една кухня, преди това друга за 3 дни, не се харесаха и двете. Само си давах парите и изхвърлях в коша след поредния отказ.
Така продължих да му готвя - и той доволен и аз.

И като чета колко много майки са недоволни, я от лъжене в грамажа, я от меню, я от съставки и консистенции още повече се убеждавам в ползвата от домашно приготвената храна.  Peace

# 189
В момента сме на Ози (след като сменихме няколко). Дали съм доволна - ами и да, и не, обаче съм направила този компромис за известен период от време. А когато вкъщи има топла храна - винаги предлагам и на малкия.

# 190
Първо пробвах Ян Бибиян - е не ми хареса, после и Вълшебника отврат ,само ми хареса Бебораните, но и те в менюто имат пенгасиус и за един месец слънцето вече не искаше да ги яде.Все кусури им намирах, за това - решението дойде да си му готвя в къщи, хем знам какво готвя ,хем прясно ,хем вкусно, измислих му меню и си го спазваме , като от неговата храна и ние си хапваме , лека, вкусна ,хранителна....
но по-вкусно от домашната храна  си няма Simple Smile

сподели повече за Вълшебник ...

# 191
но по-вкусно от домашната храна  си няма Simple Smile

Пробвала съм Вълшеник за седмица - не съм доволна, честно казано... Но все пак деца и вкусове всякакви. Пробвай за няколко дни и ако не допадне на бебока - търси друга. Поне избор на частни детски кухни има достатъчен  Peace

# 192
но по-вкусно от домашната храна  си няма Simple Smile

Пробвала съм Вълшеник за седмица - не съм доволна, честно казано... Но все пак деца и вкусове всякакви. Пробвай за няколко дни и ако не допадне на бебока - търси друга. Поне избор на частни детски кухни има достатъчен  Peace

Моят въпрос беше от какво точно не сте доволни, защото от няколко седмици сме на Вълшебник. Моята единствена забележка е, че готвят много мазно и редовно трябва да отстранявам с лъжичка горния слой. За момента това е най-малкото зло, защото пък менюто е разнообразно и достааатъчно количество (което за ящно дете е много важно условие!) и ако съдя по съдържанието на етикета, не прекаляват с нишестета както се оплакахте от Беборани, а не е и рядка водица, както се случваше при Хер бебе и ян бибиян...
Така че искам да разбера кое вие направило лошо впечатление и какво пропускам...

# 193
  • София
Да, доста мазно е на Вълшебник, с прекалено много подправки за бебешки вкус, че и за моя. Два пъти и откровено пресолено, един път загоряло, прекалено много захар в десертите, които за 2 седмици бяха основно нишестени клемове, по принцип не ги ядем. Както и да е де, те могат и да се преживеят. Неприятен дъх на манджите с месо, особено заешкото и агнешкото, отврат миризма.
И преминаха на опаковки с найлоново фолио, които няма как да затвориш и прибереш в хладилник, трябва да миеш кутийки и бурканчета. Храната, както и на останалите в 9 сутринта е студена, вероятно от предния ден...

Не мисля, че Беборани слагат нишесте в манджите, ако това имаш предвид. С брашно ми се струва, че ги сгъстяват, за мен е по-приемливо от воднистите... Десертите им, за разлика от горните, включват и мляко с грис, с макарони. И те имаха леки издънки де, като нишестян крем от розовите. Но както казах, ще ги преживея, само манджичките да стават за ядене. Лично на мен са ми вкусни, а и детето ги яде. Първата кухня, от която не хвърлям половината, че и повече от някои. Но споменаха и по-горе - вкусове всякакви, пък и моята госпо'ица много капризна и специална...
Количествата със сигурност са по-големи или ктолкото на Вълшебник.

# 194
Ние пробвахме Вълшебник, Ян Бибиян и Ози.
Сравнително доволна съм от Вълшебник, Ян Бибиян е отвратителна /ужасно много лук и кофти миризми/, а Ози - средна работа. И от трите десертите детето не ги одобри.
Накрая взех от държавната кухня - и тя засега е най-добра - вкусна, че дори и топла. Даже кремчетата за десерт са хубави. Peace

Общи условия

Активация на акаунт