Ако на някой му е интересно, направих си списък с интернет и "обикновени" магазини за дървени и други интересни играчки. Мога да го пратя по мейл.

Дребосъчко спеше, но лекарката се наложи да го побутне повечко, за да го видим в акция. Малко ми се измести термина и вече не е за 15-ти, а по-скоро за 21-ви август. Разгледахме мозъка, сърцето, ръце, крака, пръстчета. Още е много рано да ми кажат пола, но ще очаквам това да се случи на първия редовен ехограф, който ще бъде на 31-ви март (тъй като този беше част от изследването за синдром на Даун и не беше задължителен). Дадоха ми и снимки
Още в началото докторката каза, че нямало близнаци, едно било само бебето
Плацентата ми била задна, което означавало, че ще започна да усещам бебето по-рано от нормалното
Ами това е. Гледам за торти сте се разбъбрили. Досега и за двата рождени дни на Флоранс аз правих тортата и мисля и този път аз да я направя. Още не знам с форма на какво животно ще е, ама ще го измисля, нали сме чак на опашката, мога и от вашите торти да черпя идеи
Флоранс много се кефи на снимките с тортата-калинка за първия й рожден ден, и каза че пак искала торта-калинка, ама много ще се изтърка тематиката, трябва да е нещо различно
Малко кофти се пада рождения й ден - в понеделник след Великден. Единственото хубаво нещо е, че тук по Великден се почива 4 дни (петък, събота, неделя и понеделник)
Тъй че засега плана е да си празнуваме точно на датата

Киара скоро не съм я питала каква торта иска, изказвала е някакви желания, според мен продиктувани от това какви са били тортите на рождените дни в детската градина 
(пишем в нея 3!!! месеца)? 

http://www.100gr-sladki.com/bg/dekoratorski_torti.html
Момченце ми се привижда,но не съм пророк,така че това е само във фантазиите ми 
В самостоятелна ясла сме,но ще пиша до където намеря
Макар че нашата директорка е толкова независима,че дори и да й пуснат заповед от парламента,пак ще си направи каквото иска
Поне така ми се струва,не ми вдъхва много доверие,че подлежи на преговори.

Препоръчани теми