Вчера отидохме на едн вила и всичко беше просто прекрасно, докато не я изпуснахме от поглед за малко и тя падна от четвъртото стъпало на дървената стълба за втория етаж. Изтъркаля се и на пода дрънна главата. Има малка цицина от дясно на челото, но това е най-малкото. Случи се към 19,30 ч., плака, плака, след което й се доспа, което въобще не ми хареса. Говорихме с личната лекарка по телефона и тя каза да тръгваме към Пирогов. Повърна точно, когато се качвахме в колата (слава Богу еднократно). Към 21 ч. бяхме в Пирогов, снимка на главата и т. н. и ни пуснаха да си я наблюдаваме в къщи. Два пъти през нощта трябваше да я будим и да проверяваме дали е адекватна - слава Богу всичко беше наред. От сутринта се чувства добре, закуси много добре, казва, че нищо не я боли и е игрива - дори се опитва да тича, което ме ужасява.Стискайте ни палци всичко да е наред. После ще пиша пак.
Само че киното беше препълнено и едва си намерихме места 

Направо се притесних, докато четох! Като се замисля, как понякога гласуваме на Кика повече доверие, отколкото би трябвало да се гласува на едно 3-годишно дете... Но има моменто, в коитоколкото и неотлъчно да ги следиш, белята се случва
; нещо от рода на чин или масичка със столче също ми се струва удачен вариант. Ох, май имах още идеи, ама ми излетяха от главата.

от следобяда е една суха лаеща кашлица 
Много да ви радва и да расте много здравичка 
)