Вълшебни празници ни предстоят - МАРТенски очички пак блестят!

• 29 961
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мини, благодаря Hug тази Пневмо23 май ми я е споменавала лекарката newsm78
Дано с нормализират нещата при Стефи....

Мити ме шашка за 2ра вечер с Т над 23 град  #Crazy ... давам панадол, мажа с оцет... ако и утре е така ще искам АБ

# 676

За всеки според вкуса..

Деси, аз ли нещо не разбрах, как температура над 23 градуса?
Дано вече Мити е по-добре и да не се стига до АБ Hug
Мини, радвам се че Стефи вече е по-добре и че се разбират с баба ти, а ти няма как ще опъваш на тръстиката Grinning

# 677
Хей, момичета, къде се загубихте? Два дена никой не пише.
Надявам се, че всички сте добре и сте здрави.
Я, да ви разсъня с едно кафенце...

# 678
  • София
Дакра, 39 град ... мога да кажа, че е една идея по-добре. снощи бе само 38,4, но 3 бечери бе 39,2-39,5-39,3
За другата седмица баща ми ще го гледа, бабите няма да могат.

# 679
Привет, момичета  Grinning  Grinning  Grinning   bouquet
Минавам да се похваля, че на 03.02. родих втората си дъщеричка Моника  Heart Eyes И двете сме добре и се надявам, че днес ще ни изпишат  Peace
  bouquet Поздрави на всички и доскоро!

# 680
  • Пловдив
Честито, Джу! Да е жива и здрава госпожицата и чакаме снимки  Laughing
За болничките дечица една голяяяма прегръдка  Hug

# 681
Честита радост, Джу! Пожелавам малката Моника да расте здрава, весела и щастлива! Голяма прегръдка и за кака Ния!

# 682
Честита розова радост на Джу, безоблачно детство и безброй палави забавления с кака. Да расте здрава и много щастлива малката принцеса!

# 683
  Честито,ДЖУ!Нека малката расте ЗДРАВА и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 684
Честито Джу!!! Да ви е жива , здрава и много палава(защото знам че палавите деца са здрави и енергични)!!!

# 685
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ех, че хубави новини!!! Честита ти радост, Джу!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 686
  • София
Ех, че хубави новини!!! Честита ти радост, Джу!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Hug

# 687
Джу, честито! Да е жива и здрава малката Моника, да радва вас и кака Ния, да й върви в живота и двете с кака си да бъдат най-страхотния тандем!
Много се зарадвах на новината, наистина Hug Ще се радвам, ако имаш време и за нас сега като си вкъщи, макар че със сигурност свободното време няма да е много Simple Smile И, разбира се, с нетърпение чакаме снимки както ан Моника, така и на Ния Simple Smile

Деси, надявам се Митето вече е по-добре.

Мини, дано лечението на Стефи даде очакваните положителни резултати! Да ти върви леко работата и баба ти все така да се разбира с двете госпожици!

ni hao, пиши как си, вкъщи ли си вече?

Забравих вече какво друго съм чела тези дни  Blush Ние двете с Киара бяхме болни, тя с висока температура, аз просто се чувствах доста кофти 3 дни, за съжаление все още не съм напълно здрава, а и Кика все още покашлюква, но от понеделник - пак на тръстиката Mr. Green, няма начин.

Лека нощ на всички и наистина трябва да изписваме тази тема, защото след по-малко от 10 дни започват рождените дни Simple Smile

# 688
Честита втора принцеса на Джу. Пожелаваме ви преди всичко здраве и много щастие!   bouquet
ni hao, радваме с за вас!  Hug Всичко да е безпроблемно и по вода.
Деси, бързо оздравяване на Мити!  Hug
Мини, моля се Стефи бързо да израсте тази алергия, дори преди 5г.  Heart Eyes

На мен нещо не ми остава време да пиша, ногледам да наваксвам поне с четенето. Иначе ние сме сред първите празнуващи и почти всичко е уредено, остават някои подробности. Като си спомня миналата година какви вълнения бяха месеци преди рождения ден, сега още не мога да се почувствам празнично. Но и този момент ще дойде, та се стягаме. Ако имате идеи за подаръци, ще се радвам да ги споделите.   Simple Smile

# 689
Джу, честита втора рожба!   bouquet Да е жива и здрава, да има много късмет и да се радва на много весели игри с прекрасаната си кака!

Общи условия

Активация на акаунт