Вълшебни празници ни предстоят - МАРТенски очички пак блестят!

• 29 967
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Мини, и от мен стиснати палци за оздравяване на сладурките и успешен старт в работата!
Дакра, хубаво,че е бил малкия дявол и няма сериозни рани при юнака ти! На мен също ми харесва предложеното заглавие.
Уини, на мен също ми харесва леглото, идейно е с място за книжки и чаша, нали не е пластмасово. Изглежда обаче не много дълго, но може да е от снимката.
Танча, стискам палци и при вас да е отминал вируса и да няма повече проблеми.
Като пишете за Превенара, това ли е новата ваксина, която е задължителна от април и е срещу пневмококи. Защото на Ния сме слагали Пентаксим, но тя мисля, че е без такава защита.
Амели, успешно пренасяне и много щастие в новата квартира.
Муцуна,  Laughing, страхотен сладур този Муцун. Мисля, че е период на игра с тип кукла и ще отмине. Ния пък е на различни моменти и се вживява, че все е някой друг - Мини от Мики Маус, Тротро от детското или друга играчка, напоследък често се прави на кукла -бебе / Бейби борн/ и повтаря натисни ми това копче, за да се смея.

# 661
  • Лондон/Пловдив
Здравейте ,ох много лошо Мини с твойта Стефания така дано да го израсте по бързо този проблем не е ли добре да се тестува може алергия да има към нещо и от там да се раболява така .Аз съм била така та накрая астма съм развила от алергия към възглавница пълна с пух .Уини леглото е страхотно направо се размечтах за едно момиченце ,но скоро няма да ме огрее .
Муцуна и моя Алекс от скоро откри че,, патоната е кокълче „ така казва ,но интересно на него хич не му е приятно като е в такова положение .Я да се включат и другите мъжки майки да споделят ,че съм в невидение как да му обяснявам защо става така .

# 662
Мини,много силно стиснати палци от мен и за двете ти принцеси,най-вече за Стефи да отминат бързо болестите  Praynig Не мога да си представя как се чувстваш,и двечките да са болни!Силна прегръдка за теб  Hug
Амели,честита нова квартира   bouquet  - да сте по-щастливи и само хубави новини да посрещате в нея!
По другите въпроси за момченцата-петленца,нищо не мога да кажа  Simple Smile
Муци,кой го научи на тия думи Ал?  Laughing Леле,страшен! Mr. Green

# 663
Ох,Мини, дано подейства новата схема на лечение и да нямате повече сериозни проблеми Hug Нека са здрави и много да палуват двете кукли Simple Smile
Според детските психолози е абсолютно нормално  момченца да си играят с мъжките си атрибути Grinning и не трябва да им се прави забележка,че така не се прави и т.н. защото може да им се създаде погрешно впечатление, че това е нещо срамно и нередно. Мисля,че всяко малко момче преминава през тази фаза. Вкъщи дори не отделям на това специално внимание. Митито редовно ми казава: "Виж, голяма буба",на което аз му се усмихвам и му казвам:"Така и трябва да бъде" LaughingПонякога и той заявява ,че му пречела ама след години няма да се оплакват Joy
Амели, нека имате много поводи за усмивки в новата квартира Grinning
Муци, значи сега си многодетна майка Laughing

# 664
Днес по новому е Трифонов ден!
Да са живи и здрави всички именници  bouquet
На 14 пак ще честитя, защото лично аз този празник го свързвам с тази дата Grinning
Мила, забравих да кажа,че много ме впечатли съботното кафе, което си ни поднесла Hug

# 665
  • София
Мини за мое щастие не съм запозната с това, което се случва при твоята сладурана. Дано бързо се оправя и да не повтаря  Hug
Амели, късмет с новото място.
Танча, каква е тази ваксина?

Както може да се досетите аз пак съм си в къщи - снощи Мити се разповръща и разкашля и мислех си че ще се размине но през нощта пак го направи сутринта отново, цяла нощ пуфтя и пъшка. Има и Т около 37,8-38,0.
Елица пък ни шашна като в 3 и нещо стана от леглото и хукна към вратата в тъмното  #Crazy

# 666
Десем, това е на кратко за ваксината - Prevenar е пневмококова ваксина. Prevenar спомага да се предпази детето Ви от болести като:
менингит, сепсис или бактериемия (бактерии в кръвта), пневмония и ушна инфекция,
причинени от седем типа бактерии Streptococcus pneumoniae.
Ваксината действа, като помага на организма да изработи свои собствени антитела, които
защитават детето Ви от тези болести.
На нас ни я препоръчаха след ужасната гнойна ангина, която Криси изкара лятото. По другите държави тази ваксина е задължителна.
Дано Мити оздравее бързо!
След повръщането и температурата сега Криси е с разстройство.
Уини, леглото и на мен ми хареса много Peace.
Забравих да кажа, че стискам палци на Мира за инвитрото Hug!
Тук снега ни затрупа отново ooooh!, чакам с нетърпение пролетта.

# 667
Малеее, какъв сняг вали в Русе  Nature Snowman
Как ще се прибирам довечера не знам, че и днес реших да се правя на мадама и съм се обула с едни токчета  Flutter Да ми се чуди човек на акъла Crazy
Танча, Деси, пращам много оздравителни прегръдки  Hug Hug и забранявам всякакви болести Naughty

# 668
  • София
Танча, има ли ограничение до каква възраст да се слага.
Дакра, как стигна?  Mr. Green

# 669
  • Лондон/Пловдив
Десем има ограничение до към 5 години се слага .Като дозите са различни според възраста на детето четох ,че над 2 години е само 1 доза от ваксината .Аз съм в чуденка за тази ваксина  newsm78

# 670
Добро утро!

Аз не бих казала, че съм се оправила напълно - все нещо не ми е както трябва, но от вчера съм на работа, а тя така ме завъртя, че свят ми се изви ...  Crazy

Мини, съжалявам да разбера, че пак имате неприятности със Стефи. Ще се моля и ще стискам палци всичко да е наред и с двете сестрички  Praynig

Силни прегръдки за всички, които ги мъчат болести Hug и много бързо да се оправят и отново да лудеят  Simple Smile

Нищо не съм чела за тази ваксина, но сега ще взема да се образовам, та да съм в час и да решавам дали да я ползвам.

Пожелавам ви лек и приятен ден (моя не се очертава такъв, за съжаление)  Hug

# 671
Добро утро и от мен  Grinning
Мила, грабвам си веднага от кафето,че тази сутрин се успах и не съм пила.
Деси, излезе,че тези, които вчера си тръгнаха по-рано се прибираха пеша, а аз с градския транспорт.Снегът спря към 16.30 и до 18 бяха разчистили основните пътища и тролеите и автобусите вървяха.
Лек ден и от мен Hug

# 672
Добро утро! Лили, благодаря за кафето Hug.
Деси, до 5 г се слага ваксината. Чела съм, че на новородени бебета и по-малки деца, до 2 г. се слага по-често, за бебета до 6 месеца е 3 пъти всеки месец, за деца над 2 г. е еднократно. Една позната мама я постави, каза, че е доволна, единствено след поставянето детенцето се е разболяло за кратко, повръщало е, незнам дали е от ваксината Rolling Eyes.
Намерих листовка за потребителя - http://www.ema.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/emea-combined-h323bg.pdf.
Мини, как е работата?

# 673
  • София
Cherry Mam, tan4a, благодаря ви аз заради Мити попитах. ТОй сега е на 5 г и 1 месец та ще обсъдя лекарката.
На нас края на другия месец ни предстои реимунизация срещу хепатит (доброволна)

# 674
Деси, над 5 години мисля Пневмо23 е добър избор
Превенар се поставя по същия начин както Пентаксим, търпи естествено отклонения в зависимост от здравословното състояние на детето
Ако се почне с Пентаксима се поставя с 1 седмица разстояние между двете ваксини, ако се поставя преди годината трябва да са три приема+реваксинация до 24 месеца, ако се поставя над 12 месеца- две ваксинации с минимум месец отстояние една от друга и реваксинация до 24 месеца, ако се поставя в периода 24- 60 месеца е еднократно
Стефи вече диша добре, ще е на терапия поне 3 месеца Флексотайд, впръскване в Бейбихалер
след това всичко зависи от състоянието й, според лекарите това е алергична реакция, която се израства до 5-6 годишна възраст, просто ако не вземем мерки може да прерастне в астма.
Поздрави на всички и мерси за загрижеността, аз вече втори ден на тръстиката, баба ми гледа децата и за сега се слушат взаимно

Общи условия

Активация на акаунт