Вълшебни празници ни предстоят - МАРТенски очички пак блестят!

• 29 964
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
ДАКРА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Нали и Елизабет е родена на 13-то число,но вторник,това ми е любимо число!  Wink
Да си много щастлива и обичана от най-готините 3 момчета в живота ти!
Да не се отървеш от здраве и много верни приятели!
НАЗДРАВЕ!

Уини,спокойно мила!Ето,бебчо е наред!Сега ще чакаме до 11 януари да видим ще има ли пишонка или дунда! Joy

# 76
... и аз съм богата Grinning Богата със семейството си, богата с приятелите около мен, богата с приятели като вас. Дай боже всекиму Hug

Дакра, ти сама си го казала толкова добре - пожелавам ти
винаги да си все така богата и да сте много здрави!

# 77
Сипвам по едно кафе ...

... и отивам да правя баница.

Муци
, снощи реших да ти поразгледам снимките и потънах в тях до късни доби. Страхотни неща правиш, а синовете ти са истински бонбони. И наистина наминавай при нас по-често  Praynig И не на последно място много искам да те поздравя, за това че си се включила да помагаш на Анджи  Hug

Уини, много се радвам за прегледа. Ще стискаме палци и за следващия, а ти се пази и да не ти пука от нищо, което не е чак толкова важно.  Hug

Галя, по-добре жената да се консултира с лекар. Аз давам клеева тинктура на децата, но за бременни не смея да давам съвети.

Хубав почивен ден на всички  Hug

# 78
Лили,добре че ме подсети за баницата.Обещах на Бети днес да й правя! Peace
Не знам дали писах,но Муцуна е страхотна мама на двама - при това красавци страшни!И Ру и Ал са много готини,а мама ги е хванала перфектно в кадри,както винаги! Heart Eyes
Наминавай по-често наистина,Муцуна! Hug

# 79
  • Лондон/Пловдив
Здравейте ,първо да честитя на Василена малката Никол да вие жива и здрава кукличката.
На Winnie  честита първа среща с малкото бебче  Grinning да си седи на топличко до май месец и да те слушка много .
На бременната мама която е в болницата  Praynig дано всичко се  оправи
Аз забравих за темата не съм получавала известия незнайно защо newsm78
Доста бях изпуснала ,но всичко изчетох.

# 80
защото свършихме старата и започнахме нова тема

# 81
  • Лондон/Пловдив
защото свършихме старата и започнахме нова тема

Ами не е това причината още от старата спях да получавам известия нещо стана  ама сега се оправи . Hug

# 82
Светли,аз като пиша в един друг форум,ако не пусна отговор по някоя тема след 1-2 страници спират да ми пращат съобщения по мейла! Rolling Eyes

# 83
Момичета, благодаря за пожеланията! Да ви се връща ( когато и ако си пожелаете  Mr. Green )

Муцунка, много ме развесели!  Joy Да са ти живи и здрави малчуганите  Heart Eyes

Иве  Joy децата са големи образи вече  Peace  Да нацелуваш принцесата!

# 84
Уини, поздравления за срещата с бебчо!
ДАКРА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА! Пожелавам ти да си все така обичана от твоите прекрасни мъже!
Не съм се включвала скоро, но редовно чета, като остане време от работа, а то почти не остава.
Ния за съжаление пак е болна, направи рецидив на бактериалната инфекция. Първо лекарката реши, че е гнойна ангина и заради налепите веднага й изписа антибиотик, но като остана заден секрет пуснахме пак изследване и пак стафилококи, сега я мажем с Бактрубан в носа, което ни се удава с общи усилия страшно трудно и пие имуностимулатор.
На всички сладурчета - мартенчета и прекрасните им мами - лека и успешна седмица.

# 85
  • София
Мира, успешно лекуване.
Днес Мити е една идея по-добре, но утре може би ще поискам да го снимат.

# 86
Десем, бързо оздравяване!
Сега видях, че съм пропуснала да се включа по темите.
За английския - и аз мисля, че й е рано, макар че има детски компютър, подарен й, който е на английски и вече знае няколко думи - куче, ябълка - като натиска буквата се появява и картинка, но мисля чак след 3 и нещо да я пробвам.
Гери, дай повече инфо за това, на което водиш Киара, какви са групите, от колко часа и доволна ли си?
За п..шките още не сме обяснявали нищо, на другото сме общия термин - д..пенце.
А иначе Ива е права, много се впечатли и моята като видя едно момченце да го прави, слава богу бързо й отмина мерака и тя така права, че ....
последно да не пропусна, че се радвам, че при Галя всичко е наред и болката е минала. Между другото при проблем с тръбите боли много силно и то почти където е апендисита, та една приятелка без малко да я срежат в "Пирогов", добре че първо решили да я консултират и с гинеколог. Дано всичко е било еднократно и отминало при теб.

# 87
Хей, този понеделник май е много натоварен...  Simple Smile
Успешна седмица на всички!

# 88
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Да натоварен беше пусти понеделник. Wink Все по-малко време ми остава да чета във форума, а да пиша хич даже.

Хайде кафето днес да е от мен

# 89
  • София
Добро утро,
при мен не е особено и Ели е с Т от днес...

Общи условия

Активация на акаунт