ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Зизуу, здравей !  Как си и аз се затъжих за теб - една пловдивска прегръдка лети към тебе  !   Hug Hug Hug

Голям пробив в къщи стана - никой не гледа сериали,само аз,всички заети,телевизорът е мой по принцип - обаче вчера баба ми  ме гледа че съм се лепнала да гледам сериала и казва " ООО, тука има едно много сексапилно момче - едно тъмничко такова ''
МОжете да си представите каква беше изненадата ми да чуя това ..... просто съм в почуда !

# 421
  • Варна и...духом на Босфора
  Hug HugМерхабааа Саруханки! Ади бакалъм на Новото начало!!!! Heart Eyes От 30 ноември Фокс тв започва излъчването на нов сериал с Есмерсито- `Ново Начало`-Йени Баштан. Сарухан Хюнел ще бъде Мурат Ебру Акел- Деря Шенай Гюрлер- Елиф и други. Тематиката -новото начало в живота на турските емигранти в Америка. Режисьор- Абдуллах  Йооуз. От 20 часа. Информация от Шеф от другия форум от тази сутрин. Ама дали по нашия фокс или по турския не разбрах... newsm78

# 422
                          На тая май ни гол ни облечен ще й направи дете.Страстоубийца отвсякъде.Ащом има и диабет ако изобщо роди то няма да е съвсем наред.Язък му за гените на човеко.

# 423
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизуу, здравей !  Как си и аз се затъжих за теб - една пловдивска прегръдка лети към тебе  !   Hug Hug Hug

Голям пробив в къщи стана - никой не гледа сериали,само аз,всички заети,телевизорът е мой по принцип - обаче вчера баба ми  ме гледа че съм се лепнала да гледам сериала и казва " ООО, тука има едно много сексапилно момче - едно тъмничко такова ''
МОжете да си представите каква беше изненадата ми да чуя това ..... просто съм в почуда !
Тонкаа, чеки да ти пратим и аз една Софийска прегръдка  Hug Hug Hug А иначе как да съм...БЕСНА на Алито...Цел ден ми у телевизора....как вика Галка направо се е пренесъл у нас...сега мислим да си го запишем у домовата книга...!!!  hahaha hahaha hahaha
Ще ти прата на лични джесемето ми та кат дойдеш към София при Вуйчо да дръннеш да пиеме по кафе!!!!   Peace Peace Peace

# 424
Здравейте и от мен, скоро не съм се включвала в дебатите, но ви чета редовно. Заинтригува ме новия филм, в който ще участва наш Есмерчо ако някой разбере нещо повече веднага да пише. Моляяяяяяяя Cry

# 425

# 426
 Hug Hug HugЕй го на с новата партньорка в `Ново начало`! Сладуранчо!

# 427
Цитат
Индираа, туряй железни гащи за Стамбула, че е опасно....да не се прибереш със Сарухански подарък от там!!!      

НЕма лошо,Че си го гледаме всички по редО си !
Ама да вземе да прилича на баща си  Naughty/не искам да обидя Индирчето,ама по-Ша са кефиме ,ако му е удрало кожата/.
В края на миналата серия като си направих теста,какво дете може да имаме с Него,доста добре се получи  Laughing
Беличко ,с кръгло личице,малко чипо носле,косичката тъмно кестенява,само очичиките му бяха клепнали /като на татко му Mr. Green/ и имаше много любопитен и изучаващ поглед.
То погледа му такъв,Щото аз съм ЕнтелЕгентна,а явно и той е умен мъж/абе хората са го казали - хубост при хубост ,ум при ум ходят  Joy/
Абе направо добре си беше  Mr. Green

# 428
Ебру Акел ще играе Деря във новия филм със нашто момче.Доколкото си преведох с моя турски действието се развива в Ню Иорк и описва живота на три сестри. Едната е адвокат другата ще открива ресторант.

Индирке- направо ти завиждам за Истанбул! Варненки айде в събота да се видиме давайте предложения докато не е застудяло
Айде Морско бризче и Магьоснице и ти ! Hug Hug

# 429
  На тая май ни гол ни облечен ще й направи дете.Страстоубийца отвсякъде.Ащом има и диабет ако изобщо роди то няма да е съвсем наред.Язък му за гените на човеко.

Много грозно изказване.

# 430
# 431
# 432
# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт