ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
Аз пък друго се размислих. Нали са сгодени скублата и Есмер, па покрай пуканките се назландисваха да се целунат, или не ThinkingСе си мисля, че до годеж се стига не само с гледане в очите. Той Есмер не смее с ръка да я пипне ама иначе ще се женят. Доста лицемерно ми се видя, щото тя му събу панталона без да му мисли много много, а иначе се гледат срамежливо Laughing
А Ендер с новата прическа изглежда много добре. Направо ми хареса. Simple Smile
А къде смотаха децата на Тимур и жена му?
А Алито дето се води умрял се набута точно в полицията, където ама никой не може да го разпознае. А онзи само мръдна мишката на компютъра и хоп- ето го батко newsm78

# 407
Опитах се да ви почерпя с нещо виртуално ,но май не стана.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:01 от nikoleta_11

# 408
Пак не стана.Е,аз като не мога,ще чакам кафето вие да го пуснете.

# 409
# 410
Добро утро и от мен  Hug
mar_tomova ,добре,че си ти да плакнеме окото още от сутринта  Peace
Относно пристрастяването към Есмер - Сурхан.
Прави ми впечатление,че досега в гледаните от мен сериали,нито Онур,нито Керем,нито Есмер,нито Демир са красавци в пълния смисъл на думата,но ..... са много магнетични и притежават ЧАР /както казваха в "В херцогинята и мръсната лисица" -шааар./
Добре подбраната роля,добрия стайлинг,запленяващите погледи и чаровните усмивки,правят актьорите да ни се хареса до такава степен,че и бабичките да се захластват по тях.
Като деца много обичаме приказките,е,тези филми са си приказки ,но за по-големи деца.
Явно човек на каквито и години да е ,винаги си остава дете/което според мен не е лошо/.

# 411
Добро утро на всички!
Те правилата на годежа Есмер ги определя,нали цял филм го раздава законотворец.Но Ниран каза,че не са сгодени.Първо ще си забъркам истинско кафе и отивам да се зверя на момента с пуканките и копчетата на ризата/мерна се и ръбче от колан/
А снимката на Али ми те всички полицаи си я имат на desktop-а да не би като го срещнат да не го познаят.Един вид да си скатаят жените и приятелките,че да не им се навлече в къщите.

# 412
Добро утро,дами !!!   smile3525

Мар-Томова,жава да си ,стопли ми сърцето!  smile3501
НА тебе и на Велеса ви пращам по една прегръдка  за добро утро !!!!  Hug

На всички саруханки - как сте ,мадамиии?   Hug   Дойде ли Есмер тази вечер по "килоти" или както казва Зизу ( за което ще трябва да и платя такса -патент) "по организъм" ????

# 413

Дано да съм успяла този път да ви почерпя.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 11:21 от nikoleta_11

# 414

здравейте и от мен.
Аз сега съм на 29-та серия. Тамън ги бяха заровили под земята и сега се спасиха.
Не чета постингите, че... ми издават съдържанието напред.
Просто исках да ви поздравя

лек ден

# 415
Добро утро и от мен  Hug
mar_tomova ,добре,че си ти да плакнеме окото още от сутринта  Peace
Относно пристрастяването към Есмер - Сурхан.
Прави ми впечатление,че досега в гледаните от мен сериали,нито Онур,нито Керем,нито Есмер,нито Демир са красавци в пълния смисъл на думата,но ..... са много магнетични и притежават ЧАР /както казваха в "В херцогинята и мръсната лисица" -шааар./
Добре подбраната роля,добрия стайлинг,запленяващите погледи и чаровните усмивки,правят актьорите да ни се хареса до такава степен,че и бабичките да се захластват по тях.
Като деца много обичаме приказките,е,тези филми са си приказки ,но за по-големи деца.
Явно човек на каквито и години да е ,винаги си остава дете/което според мен не е лошо/.

Някъде прочетох(не в нашата тема),че Демир бил много секси направо припадат по него ,а(онзи със скубаните вежди нито го знам, нито искам да го знам.....................едва ли някоя ще легне с такъв).                                                           Скубан- не скубан,но отдавна не се бях зарибявала по сериал само заради главния герой ,още повече ,че не си падам по брадясали.Макар,че според техните разбирания не е мъж този, който няма с какво да прежули женска буза Wink........................за това ли Есмер и Езел само се душат и потриват?Може би  като ескимосите така се целуват и правят виртуален секс????????????????

# 416
  • София
  Как гледате бе хора, Езел изглежда по-проскубана от хубавата коса на Мелек.Вярно, на Мелек ролята и е гадна, но изобщо не изглежда  скубла?

# 417
Бе той хубаво си я праща при бабето.....ма тая е катил и не вдева..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ама тя бабиткината я е въвела в заблуждение, че Есмерсито си е нейн.....дъртата си верва, че го е накарала да обещае да се жени за нея....пък тва че той не ще кой го пита завалията.
Ама след тая случка дет сам се нахендри....сигурно вече нема да вкуси алкохол!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
                                            Сигурно кака ви Сергин е описала как си е опекла тя работата.

# 418
  Как гледате бе хора, Езел изглежда по-проскубана от хубавата коса на Мелек.Вярно, на Мелек ролята и е гадна, но изобщо не изглежда  скубла?
                          Жената главата и пуши,че са й отвлекли детето ,очите й на яйца на очи са станали от рев не мисли как да се гиздирдисва и мъже да сваля.Ако беше иначе тогава нямаше да изглежда естествено.Тя красотата идва от това чистото и измъченото ,не си спомням героинята да е навредила с думи и действия на някой освен на себе си.Вие как мислите???????????????????

# 419
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС....тукя!!! Добро утро Есмерситкииии!!!! smile3525 newsm51
Желая слънчев и успешен ден!!! Hug Hug Hug
Тонка, Къде одиш бе джанъм...зе да ми става мъчничко за тебе!!!  bouquet

Сега да зема и аз да се изходя по темата.... Thinking Thinking Thinking
ПАРЦАЛЕСАТА...както казвате с много опит се оказа.....как съблече пияния Есмер за норматив... ooooh! ooooh! ooooh! ми тя директно си го изнасили... #Crazy #Crazy
Аз зех да си мисля, ако от облечен секс Есмерсито така ги опложда....кво ли би станало ако ни задуха ветър от юг.... newsm78 newsm78 newsm78 май всички може да се окажеме бременни!!! preggo preggo preggo
Сару едвам че се види у деца... hahaha hahaha hahaha
Индираа, туряй железни гащи за Стамбула, че е опасно....да не се прибереш със Сарухански подарък от там!!! Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт