ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 058
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

Радва се ,че отново ще бъде с нас. Разбрах,че костюмите се шият от негова фирма.Онзи ден не бях много сигурна ,но днес прочетох след филма фирмите ,които субсидират продукцията и една от тях е неговата.
Добра вечер Саруханки-мацоранки HugПавлинче незнам коя фирма го облича,НО знам кой би го събличал Joy Joy NaughtyНека всички Саруханки да се преройм и за Истамбул при Сарухан да отлетим travel
Като свърши филма др.седмица далище е възможно тук въвТемтада сваляте сериите от новия филм с Саруан newsm78 Praynig

# 526
Indira не знам защо така се получава, пробвах и при мен се теглят, ей сега ще ги кача и в 4storing.  Party

П.п Може ли някой да напише дали Али узнава, че Есмер стреля по Назлъ? С ББ

# 527
Velesa, и аз това се чудех на злобаря Али.На него изобщо не му пука за детето,просто се изяжда отвътре,че не е той обичания.Човека си е превъртял от злоба,ума му е зает само как да ги раздели ,не може да разбере,че любов насила няма.Мен повече ме дразни предателството му към Есмер ,той чак започна да го мрази ,че той е бащата.Най-подлото нещо на света е да не кажеш на приятеля си,че има детенце,а да правиш всичко възможно той да не разбере,да го гледаш в очите и да го лъжеш.Това е моят "идеал" за отрицателен герой.

# 528
Давам линк за нов тракер.Само там е качена днешната серия,в момента я тегля.Вимавайте при регистрацията,когато изписвате цифрите и буквите за сигурност, ги пишете без интервал и използвайте капс лока.Може регистрацията да стане от 2-3 пъти опити,но си струва.

http://www.nitrobg.org/details.php?id=90

По-горния линк е за серията , а самия сайт е
http://www.nitrobg.org/
Жива да сииии  bouquet  bouquet  bouquet
За 2 минут се регнах и свалам със 100 км в час!
Давай Галке дърпай! Никво лягане! Ако искаш да ти дам мойта парола и ника и да сваляш
да се не пОтиш да се регистрирашSimple Smile

# 529
http://www.vbox7.com/play:ccd11632  ето я първата част за по - нетърпеливите ! Лека нощ ,дами,че Есмер ме чака !

# 530
# 531
  • Варна
omen ne omen не се обиждай, мила, едва ли някой иска да те засегне.Съжалявам и за всичко, което си преживяла. но ноистина, скъпа- не казвай "вие не знаете". Крайно е това, мила-ти, както и аз, както и всеки тук, едва ли има представа кой с какво се е сблъсквал и дали наистина не му се е налагало да прави поне нещо от това, което си описала. Съвсем лекичко ще открехна моята вратичка:почти целия ми съзнателен живот е минал сред деца, които по документи имат родители, но никога не са ги познавали- те са по-зле дори, от тези които са настанени в домове за сираци- за тях няма дори пари за лекарства. А  знаеш ли как съм се чувствала, когато някое ме погледне и каже "Мамо, мамичко.. боли!" няма да утежнявам повече тягостното чувство в темата. Тук съм за да ми е весело и със стихчетата си мисля че го показвам!
Моля те не ми се сърди - не те критикувам- приеми го като съвет- не бъди крайна. И за да завърша и без това дългия си пост: Не са му отишли гените напразно. Всичко си им е наред на хората.  А ти ако можеш ела и на срещата на варненки- на една ръка разстояние ти е!   bouquet

# 532
  • при най-добрия мъж...
И аз се регнах за секунди и си тегля епизод на другия сериал,който изтървах днес.
Това момче Красимир,който си играе да записва и качва всички турски сериали,да е жив и здрав.
Голямо благодаря Hug  bouquet

# 533
Indira не знам защо така се получава, пробвах и при мен се теглят, ей сега ще ги кача и в 4storing.  Party

П.п Може ли някой да напише дали Али узнава, че Есмер стреля по Назлъ? С ББ

ББ Когато Есмер и Езел се събират,той отново се захваща с това да разбере кой е стрелял.Почти е сигурен,че това е Есмер,и макър че му се пише приятел продължава да иска да му навреди.Но Есмер искаше да му каже,но не му каза.

Дами,започвам сега да гледам серията на български.Ако всички сте легнали после,ще си пишем утре.Засега чао.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 22:44 от nikoleta_11

# 534
Аз продължавам да си мисля за Мелек,толкова много го обича, пък ББ накрая отиде пир Българина и му даде открадната от нея папка с документи за Есмер  Close
 Ами и Есмер - седи в болницата и й слуша глупостите дето говори,а му казаха че само 6 часа остават и живота на детето е застрашен  ooooh!

# 535
  • София
Давам линк за нов тракер.Само там е качена днешната серия,в момента я тегля.Вимавайте при регистрацията,когато изписвате цифрите и буквите за сигурност, ги пишете без интервал и използвайте капс лока.Може регистрацията да стане от 2-3 пъти опити,но си струва.

http://www.nitrobg.org/details.php?id=90

По-горния линк е за серията , а самия сайт е
http://www.nitrobg.org/
Жива да сииии  bouquet  bouquet  bouquet
За 2 минут се регнах и свалам със 100 км в час!
Давай Галке дърпай! Никво лягане! Ако искаш да ти дам мойта парола и ника и да сваляш
да се не пОтиш да се регистрираш:)

Чили, ще съм ти вечно благодарна за помощта  bouquet  bouquet  bouquet

# 536
Onur Akın - Mavi Uçurtma
Bolahenk - Karanlik Gece
Dizi Müzikleri - Biraz Ağlasam Olmaz
Kaybolan Yillar - Soundtrack
Индира и другите момичета, заповядайте.
Дано не обърках линковете.  Praynig

# 537
  • София
Ани, мерси  bouquet  bouquet

аз само пак да избеснея
ми Есмер требваше да се сети, че бебето не е на Али-той нали не му каза че е негов син, когато се тепаха Thinking
ако беше негов, щеше да пие тъпана до Измири обратно ooooh!
пък и Езо рече че като си намери сина ще им бие дузпата и на двамата, трябваше да му светна лампата че тя говори само - Моят син newsm78 newsm78
ама мъжка му работа #Cussing out #Cussing out

# 538
Ами и Есмер - седи в болницата и й слуша глупостите дето говори,а му казаха че само 6 часа остават и живота на детето е застрашен  ooooh![/i]

Той, така или иначе, още в самото начало, не се зае лично, а изпрати други хора. Поне е предприел някакви мерки, за разлика от Али, който не само, че не помага ами и вреди в случая.
Аз обаче не разбрах, как Ендер отвлече детето. От къщата ли го взе, от Мерал ли го взе  newsm78 Мерал дали знае нещо, но не си спомня  newsm78 Понеже, когато дадоха детето за последно в къщата, Мерал беше при него, аз си мислех, че тя просто го е извела и ни шашкат, а Ендер ще го отвлече на по-късен етап. Направо паднах, когато я дадоха с оная котка.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт