ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
“Yeni Baştan Моля някой да ми преведе името на новия филм newsm78

# 541
Епизодите вече се качват и тук

Регистрацията става за 30 сек.

Който прави следващата тема, нека сложи и този торент линк за епизодите

# 542
  • София
БГпапа, мерси много  bouquet  bouquet

# 543
BGpapa ще дадеш ли малко информация за новия филм във който играе Сарухан ,ако имаш такава Praynig Praynig

# 544
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галкее, на финала да питам....кога ще е акцията по въдворяване на аблите? hahaha hahaha hahaha
Кат нема ризи, че шиеме палатки...само желание требва!!!!  hahaha hahaha hahaha

# 545
BGpapa ще дадеш ли малко информация за новия филм във който играе Сарухан ,ако имаш такава Praynig Praynig

мммне, нямам. Между другото, не чета предишните постинги, защото съм назад със сериите и не искам да чета коментари около сюжета. Затова се включвам само да ви пусна линка и за поздрав чат-пат. Нещо започна много да ме поттиска този сериал. От всичките, които дават сега по Нова и бТВ, само този ми влияе скапващо

# 546
  • София
Зизке, язе викам да е на 13-ти петък, датата е супер hahaha hahaha
тамън е ден за жълтите книжки hahaha hahaha

# 547
Оооо какво височайшо посещение Mr. Green BGpapa добре завърнал се Hug Надявам се в добро разположение на духа и крепко здраве, те посрещаме Grinning
По темата:
Изгледах днешната серия .... и съм не обострена ами....направо готова за път да удуша собственоръчно онуй - Али-то #2gunfire
Езелито - ако я мерна ше и изплюща два на терсене да и наместя малко приоритетите Close
Мелек директно я Фащам за косата и колкото и да ме гледа с тез' големи очи като балтонски копчета я засилвам при бабетката да си гледа дъртото и да не с меси дето не и е работа #Cussing out
А Есмер....малиии ако първо видя Есмер другите ще са късметлии...хич няма да стиган до тях Joy Joy Joy

Ауу малко ми стана гадно за Ясеминката - направо тоя път си го получи тъпкано Rolling Eyes

# 548

мммне, нямам. Между другото, не чета предишните постинги, защото съм назад със сериите и не искам да чета коментари около сюжета. Затова се включвам само да ви пусна линка и за поздрав чат-пат. Нещо започна много да ме поттиска този сериал. От всичките, които дават сега по Нова и бТВ, само този ми влияе скапващо
Все пак за вниманието  bouquet
И аз кът теб съм скапано настроение заради гадничките епизоди  Tired Peace

# 549
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизке, язе викам да е на 13-ти петък, датата е супер hahaha hahaha
тамън е ден за жълтите книжки hahaha hahaha
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Там сме ....идвам да помагам!!! Ако зависи от мен....незнам, не у палатки ....у иглени уши ще ги навра ...ама и трите абли !!!!Много съм обострена да знайш... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 550
“Yeni Baştan Моля някой да ми преведе името на новия филм newsm78

Пак отначало, Отново отначало
само "йени" е НОВ/А/О

# 551
  Hug HugМерхабааа Саруханки! Ади бакалъм на Новото начало!!!! Heart Eyes От 30 ноември Фокс тв започва излъчването на нов сериал с Есмерсито- `Ново Начало`-Йени Баштан. Сарухан Хюнел ще бъде Мурат Ебру Акел- Деря Шенай Гюрлер- Елиф и други. Тематиката -новото начало в живота на турските емигранти в Америка. Режисьор- Абдуллах  Йооуз. От 20 часа. Информация от Шеф от другия форум от тази сутрин. Ама дали по нашия фокс или по турския не разбрах... newsm78

# 552
  • София
Чили ше ти помагам в кютека hahaha hahaha
викам да ги почваме сичките
аз тая мелек се чудя за толкоз време как не й изтече кръвта Rolling Eyes
и що не се гаджосат с Алито-лика прилика са си-ше си страдат и вайкат взаимно, единия ше си реже вените при семейните скандали, другия ше играе на руска ролетка #Crazy #Crazy
ама Есмерсито толкоз тъпоглав и плиткоумен го дадоха, че още повече набирам на Аблите, как му изкелиферчиха образа на печен и опитен баш мафиот.  Thinking
напрао не може да върже две и две, се едно са го оперирарали него от мозък #Cussing out #Cussing out

Зизке, ако не стигнат палатки, ше земеме парашути, техния плат ше стигне за ризи и за трите #2gunfire #2gunfire

Ниранката се оказа май най-печена, пипето й щрака на 6 newsm78

# 553
аз тая мелек се чудя за толкоз време как не й изтече кръвта Rolling Eyes
Мани като видех какво мазало напрай, викам ако  требе туй аз да го чистя...по доре да беше умрЕла, щото ако я докопам...То голямо влачене беше голямо нещо...къде я събра 'сичката тая кръв тая кощрамба ooooh!
ама Есмерсито толкоз тъпоглав и плиткоумен го дадоха, че още повече набирам на Аблите, как му изкелиферчиха образа на печен и опитен баш мафиот.  Thinking
напрао не може да върже две и две, се едно са го оперирарали него от мозък #Cussing out #Cussing out
А ей туй ме побърква...'начи аблите....да не забрайте да ги обесите на вървите на парашутите Naughty

# 554
Аз затова мисля,че Ниран пише бележките,въпреки ,че отначало не знае кой е отвлякъл бебето. Тя само чу ,че е отвлечен и веднага разбра кой е бащата. Есмер толкова спокоен стои при Мелек ,а се кълне че винаги ще помага на Езел.

Общи условия

Активация на акаунт