ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 015
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Отначало дадоха,че си сряза едната ръка . После бяха и двете. Луда работа.

# 556
 BGpapa, на всички ни вече тези епизоди ни влияят скапващо.Но като цяло си заслужава,хем ни скапват,хем гледаме.
 Момичета, изгледахте ли серията.Много тежка,много отчайваща,необнадеждаваща.Поне в Алито се видя нещо човешко,ама не му вярвайте.На думи той всичко може,ама мислите му........по лицето му ще личи колко му е гадно,а пък Езото сама си го прави,да ви кажа вече преставам да я съжалявам.Да криеш детето от баща му и то когато бащата е Есмер, това е непочтено , подло , непристойно.Това на нищо не прилича- ако Есмер обича друга какво пречи да знае,че има дете.Защо той сам да не направи избора си.Лудост,много лудост се събра напоследък,не знам как ще издържа и утре.Аблите и на мен ми се иска да ги гътна,ама айде от мен да мине.А сега лека нощ и дано укротим страстите поне докато спим.

# 557

Лека нощ!

# 558
При мен 11 част на финалния епизод е без субтитри.И при Вас ли е така?

# 559
  • Plovdiv

Нов клип за Есмер и Езел!

http://vbox7.com/play:058fc067

# 560
Общо взето детайлите на сериала мн куцат. Като например винаги съм се чудела, защо когато Българина остане да размишлява сам говори на турски, нали е българин, да се бяха постарали малко повече. newsm78 newsm78 ooooh!

Цитат
При мен 11 част на финалния епизод е без субтитри.И при Вас ли е така?
Не при всички е така.

Момичета, как не искам да свършва.  Weary Weary smile3518 smile3518 smile3518

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 02:40 от anna mari miller

# 561
  Hug HugМерхабааа Саруханки! Ади бакалъм на Новото начало!!!! Heart Eyes От 30 ноември Фокс тв започва излъчването на нов сериал с Есмерсито- `Ново Начало`-Йени Баштан. Сарухан Хюнел ще бъде Мурат Ебру Акел- Деря Шенай Гюрлер- Елиф и други. Тематиката -новото начало в живота на турските емигранти в Америка. Режисьор- Абдуллах  Йооуз. От 20 часа. Информация от Шеф от другия форум от тази сутрин. Ама дали по нашия фокс или по турския не разбрах... newsm78

bouquetизвиниме но май требва да сменя Shocked
БГпапа и на теб Ти благодаря за превода,надявам се да го намерите /новия филм/ 
 newsm78 Hug

# 562
Сега по спокойно ще smile3524
  bouquetза теб и нощните птици

# 563
Общо взето детайлите на сериала мн куцат. Като например винаги съм се чудела, защо когато Българина остане да размишлява сам говори на турски, нали е българин, да се бяха постарали малко повече. newsm78 newsm78 ooooh!

ами в БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ където основната тема е национализмът... гърците в сериала си говорят на турски, казвайки колко много мразят турци, даже като останат насаме или като си мислят на глас... пак е на турски, хаха. Недоизмислена работа.
Чат пат пускат по някоя гръцка дума като "Калимера" ...айде опа пат всичко на турски. На масата гръцкото семейство в Атина вечеря и си говори на турски, хаха
баба Ефтеля дето нарича снаха си "туркофилка" продължава на турски да говори

# 564
С риск да ме одюкате ще Ви припомня един епизод.В болницата какъв поглед хвърли Есмер на Али като го видя,че държи ръката на Пепеляшка.Спомнете си и Али какво си мислеше-Няма да му позволя да изгори и Мелек.Представете си какво му е било когато е гледал 9месеца страданието на Езел,а е бил и болен. .Оман тук се събираме заради филма и да си оставим ежедневието настрана.Всеки има своите проблеми,но този форум е за това ,за да ги загърбим за час-два.Не приемай нищо лично.
Omen  е мила не оман  Wink

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 05:24 от omen ne omen

# 565
Добро утро! Днеска съм ранобудна, че имам работа, но после се връщам да ви чета. Лек ден на всички!

Отначало дадоха,че си сряза едната ръка . После бяха и двете. Луда работа.
Ми той много се забави. Може да го е решила в последствие. Ей така, да има какво да прави, докато го чака да я спаси  Mr. Green

Мани като видех какво мазало напрай, викам ако  требе туй аз да го чистя...по доре да беше умрЕла, щото ако я докопам...То голямо влачене беше голямо нещо...къде я събра 'сичката тая кръв тая кощрамба ooooh!
И аз това си го помислих. Определението за очите и също е много точно  tooth

# 566
Добро утро и от мен! Дано пуснат някой филм с наш Есмерчо иначе незнам какво ще правим???????????????
Много ще ми липсва

# 567
Минавам само да ви кажа добро утро.Пожелавам ви хубав и приятен ден и здрави нерви за следобед.

# 568
Добро утро на всички!
Слънчев и усмихнат ден ви желая!

Ох едва дочаках да дойда на работа да догледам пропуснатите моменти от вчерашната серия.
Моите мъже в къщи по-нощни птици от мен,никой си не дава компютъра и снощи не можах да догледам на пропуснатото.Рано-рано ме изритаха от виртуалното пространство.
Съдба.

# 569
  • при най-добрия мъж...
Добро утро и от мен!
Днес ще ми е доста напечено,но няма да пропускам да се включвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт