ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 018
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Добър вечер момичета. Ето малко песнички благодарение на nikoleta_11  Hug

Dizi Müzikleri - Biraz Ağlasam Olmaz 128 kbps
Onur Akın - Mavi Uçurtma  128 kbps
Bolahenk - Karanlik Gece 128 kbps
Kaybolan Yillar - Soundtrack 128 kbps

Защо не мога да ги отварям?

# 511
Привет, момичета! Да кажа на варненки, че този път чакаме снимки и от вашата среща. Да питам и софиянки, вие няма ли да се съберете, че да ни пратите по едно кадро. Няма да излагате столицата, ей.

Както казах, аз визуално харесвам Мелек, но не мога да се съглася, че  не сме имали повод да я критикуваме, както каза някой по-напред в темата. Точно вчера, когато видя, че Есмер се е напил, тя се възползва от него с ясното съзнание, че той обича друга. Направи го, само за да го върже. Не от любов, не от страст. Иначе това щеше да се случи много по-рано.
Аз се чудя, къде изчезна майка Фатош. Защо не се появи от някъде да си го прибере тоя мухльо Алито  newsm78

omen ne omen, много съжалявам за това, което си преживяла. Нямам намерение да те критикувам. Просто се чудя, как човек, който е преживял подобни работи, може да направи такъв коментар:
На тая май ни гол ни облечен ще й направи дете.Страстоубийца отвсякъде.Ащом има и диабет ако изобщо роди то няма да е съвсем наред.Язък му за гените на човеко.
Не смятах да го коментирам, но аз пиша в темата за Изгубени години още от самото начало и честно казано, никога, ничий  коментар, не ми е правил толкова лошо впечатление.

# 512
Добър вечер момичета. Ето малко песнички благодарение на nikoleta_11  Hug

Onur Akın - Mavi Uçurtma  128 kbps

Благодаря ти скъпа,че си цитирала името ми.Аз не държех на това,важното е повече хора да ги слушат,но останах много поласкана от жеста.Да си жива и здрава.

# 513
Здравейте, момичета! Всеки ден чета коментарите ви и се възхищавам от реалните ви преценки за филма и моментите в него. Аз се въздържам от коментар, защото напоследък много станаха изцепките в сценария, имам чувството че от средата на филма сценария е писан серия за серия.От друга страна артистите са върха. А пък Сарухан бих го гледала във всеки един филм, дори и да е отрицателен персонаж                                                                                                                                                                                     

# 514
Забравих да поздравя  плодивските съзаклятнички! Привет, майна  Hug Тони, викам да те командироваме малко при твоите роднини в София, че да ги организираш за среща тамошните саруханки. То в столицата се подвизават възлови личности за нашия план, а една среща не са спретнали да го обсъдят на 4 очи.
mar tomova, одеве бяхме във вашия вилает, но го решихме спонтанно. Все пак се надявам, скоро да се организираме за една срещичка там.

# 515
omen ne omen, съжалявам за миналото ти.Не се обиждай мила,тук всички са добри хора,никой няма намерение да те засегне лично.Не оставай с лоши чувства,продължавай да ни правиш компания в сайта.Пишем си понякога и глупости,ако някой ни направи забележка не се сърдим.Така че,споко,аз лично ще се радвам ако никой на никой не се обижда.

Добре дошла на biankaneve6262

# 516
  bouquet Аз ти благодаря за хубавите песнички.   bouquet

# 517
Относно " дебата " който водите ще си повзволя най - нахално да се намеся. Наистина има мн по - сериозни неща, но това е форум в който идваш за да се повеселиш, да изкажеш мнение и да се забавляваш. Аз лично нямам търпение да дойде време за сериала и да отворя темата, за да мога да съм със всички момичета тук. Макар и с голяма липса на време ми харесва да вляза и да чета. На всеки от нас се е случвало нещо неприятно, да едни повече на други по - малко. Точно за това тук оставяме всичко това и се забавляваме.   Hug

# 518
С риск да ме одюкате ще Ви припомня един епизод.В болницата какъв поглед хвърли Есмер на Али като го видя,че държи ръката на Пепеляшка.Спомнете си и Али какво си мислеше-Няма да му позволя да изгори и Мелек.Представете си какво му е било когато е гледал 9месеца страданието на Езел,а е бил и болен. .Оман тук се събираме заради филма и да си оставим ежедневието настрана.Всеки има своите проблеми,но този форум е за това ,за да ги загърбим за час-два.Не приемай нищо лично.

# 519
Omen ne omen - не знам какъв ти е сериала, ама не ти беше на място коментара. Просто опитай да се изразиш по- ясно Hug Добре си дошла и имаш добри постове (мерси за клипчето  bouquet).
 Ади сега някой да каже къде да търся днешнат серия...в Лапачето няма да я пуснат днес, бананата е....да го е...а в сайта....в Бокса го няма.... #2gunfire #2gunfire #2gunfireаз 'ся как да си легна ooooh!

# 520
# 521
Днеска имаше вероятност да изтърва серията и направо щях да се ядосвам много, като гледам как чакате да я качат някъде. Хубаво, че ми се размина ангажимента.
За сцената в болницата и изобщо за отношението на Али към Мелек, останах малко озадачена. То е ясно, че той я познава задочно, но в разговора му с Есмер, а и след това, в болницата, го представиха едва ли не, че са си много близки. При положение, че "сина" му е отвлечен, той седи да и стиска ръцете и да си мисли, как нямал да позволи на Есмер, да остава още отломки след себе си /май нещо такова беше/

# 522
Давам линк за нов тракер.Само там е качена днешната серия,в момента я тегля.Вимавайте при регистрацията,когато изписвате цифрите и буквите за сигурност, ги пишете без интервал и използвайте капс лока.Може регистрацията да стане от 2-3 пъти опити,но си струва.

http://www.nitrobg.org/details.php?id=90

По-горния линк е за серията , а самия сайт е
http://www.nitrobg.org/

# 523
  • София
Чилиии, и аз нема да легам-никъде я нема днешната серия, освен на турски, пък аз имам пропуски #Cussing out #Cussing out

относно опита за самоубийство-ми това си е чиста манипулация, също като Али дето щеше да се гърми, пък да мре и кво ли не-само и само да го съжаляват #2gunfire #2gunfire
чудя се как Езото не й хрумна когато Есмер я натирваше и  тя да спретне некой номер-я вени да си реже, я да се метне от некой мост-той нали Есмерсито си я следваше-щеше да я спаси Wink
С риск да ме одюкате ще Ви припомня един епизод.В болницата какъв поглед хвърли Есмер на Али като го видя,че държи ръката на Пепеляшка.Спомнете си и Али какво си мислеше-Няма да му позволя да изгори и Мелек.Представете си какво му е било когато е гледал 9месеца страданието на Езел,а е бил и болен. .Оман тук се събираме заради филма и да си оставим ежедневието настрана.Всеки има своите проблеми,но този форум е за това ,за да ги загърбим за час-два.Не приемай нищо лично.

Павлинка, аз мисля че Есмер знае що за стока е Али-иска всичко негово-нали той се натискаше и на ф. Езо newsm78

а това че гледал 9м Езо да страда-ми той си е виновен, можеше да не приеме саможертвата й-да не говорим че е видял че е бременна и изоставена от любимия, далеч от близки и от страната си, да дойде да се грижи за него, докато сърцето й е другаде. Да не говорим за малоумните опити да се представя за баща на детето, да черни Есмер и т.н #2gunfire #2gunfire
Може би ако й оказваше подкрепа и се грижеше всеотдайно, тя рано или късно щеше да го приеме не само за брат, но той я отблъсква с подлостта и зависста си, пък и непрестанното му хленчене може да докара човек да иде да се метне у Босфора #Crazy #Crazy

айде и аз задълбах hahaha hahaha

# 524
  • при най-добрия мъж...
Добър вечер момичета. Ето малко песнички благодарение на nikoleta_11  Hug

Onur Akın - Mavi Uçurtma  128 kbps

Защо не мога да ги отварям?

Аз ги отварям,но не ми дава да тегля.Може ли само първата да я качите във 4storring Praynig

Общи условия

Активация на акаунт