ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
pavlinaio ,ама аз говоря за истинския  баща на Али,а не за полицая който го е отгледал.

Това е за Есмер-Сарухан:
В сериала кръстоносец е той,
но в живота за нас е герой,
толкова години как търпи
разни каки и абли  ooooh!

Hug  Hands Clap  Hands Thumbsup  261uu smile3501 smile3501 smile3501

# 76
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ - ЕСМЕРИТКИ! С ПЪРВИЯ  КЛИП ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ toni 01 i luffy, които ми помогнаха с превода. А след доста лутане в турско-английско-българските речници , преведох и втория и  С НАЙ-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ поздравявам всички вас - почитателки на силната и истинска любов !!!    http://www.vbox7.com/play:877548dd  
                                 http://www.vbox7.com/play:466b49c6

# 77
# 78
Yoda, много са хубави ! Много благодаря ! Чудесни са !     bouquet  bouquet  bouquet Hug smile3501

# 79
  • Варна
В интервюто за арабската тв казва съвсем ясно,че има деца.Друг е въпроса,че може би не иска да се шуми около тях.А и е възможно манията по Сарухан в Турция да не е толкова голяма колкото при нас.Пък и при положение,че кака Ни е близка приятелка с жената на премиера е възможно инфото за тях в пресата да е прецизирано.
според един турски сайт от м. август до октомври е скочил в класацията от 9 на 3 място  по популярност, а пета седмица е на 3-то място/доколкото разбрах без да съм 100% сигурна класацията се формира само от турски почитатели/ Rolling Eyes

# 80
YODA,мноооого хубави клипчета   bouquet

# 81
Чак сега загрях какво съм направила - поставила съм в подписа си снимката Му,а на аватара -бутилки  ooooh!
Той нали не употребява алкохол и държи на морала.
Като казах морал ,та ми хрумна това:

И колкото е той морален,
за морала му краят ще бъде фатален,
ще забрави той всички задръжки
и ще се справи мъжки
с толкова много мадами
и форума пълен с мами.

# 82
  • Plovdiv

ЛИНА1313    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !                   НАЗДРАВЕ!

# 83
http://ts4.mm.bing.net/images/thumbnail.aspx?q=1315620457271& … files%2f18602.jpg

малко голо.....от Сарухан.Съжалям,че и снимката е малка.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 22:50 от nikoleta_11

# 84
  • София
Пиколо, разби ме от смях hahaha hahaha
страхотни са ти и аватара и подписа Hug
YODA , страхотни клипчета  bouquet Hug

аз мисля че ако Сару се кандидатира вместо Аблата, успеха му със сигурност е гарантиран Laughing Sunglasses

# 85
galia2007 ,важно е да става купон в темата  Wink
А сега малко по-сериозно.Сетих се за една реплика казана от Стъкларя - "Любов е когато Господ е създал човека.Страстта на мъжа към жената,не е любов" /не цитирам дословно,но смисълът беше същия/.
Много ще ми бъде интересно да прочета вашия коментар ./между другото забелязали ли сте,че във всеки турски сериал има по един персонаж, чийто реплики са много вярни истини,за които понякога не се сещаме или не им обръщаме внимание,защото ги смятаме за даденост. /

# 86
  • София
на мен Стъкларя много ми харесва-той има страхотни реплики относно любовта и живота и какво ли още не Peace
затова хич не възприемам крайния финал който са треснали, въобще няма никаква логика по отношение на неговия образ Thinking

# 87
За образа на Стъкларя съм съгласна с теб,не може да има толкова различни и несъвместими личности в един човек.
По-скоро исках да прочета какво мислите за репликата на стъкларя.
Интересни са ми различни тълкувания.
Оставям го за домашно  Wink/много бавно ми се зареждат страниците и се изнервих от чакане/.
Така,че "Лека нощ и Есмерови сънища" Ви пожелавам  Hug

# 88
Nelly.es  Честит Имен Ден  на баща ти!!! Да му е живо и здраво името!!!

mar_tomova Благодаря    bouquet    Hug  !!!

YODA   моите поздравления  smile3501  , страхотни, много въздействащи клипове!!!

Стъкларят и аз много го харесвам и не ми се искам да вярвам за по нататък . Честно казано е един от любимите ми герои.   Аз също не намирам логика в развитието на образа му   Whistling  .  Всичко, което е казал до сега ми е направило много силно впечатление.   Имам  чувството , че е предсказател направо.  За мен също страстта между мъжа и жената не е любов. Страстта просто е едно много важно допълнение към любовта . Защото страст може да изпитваш към какво ли не , но ЛЮБОВТА е нещо съвсем различно, поне за мен.

# 89
  • София
Да не ви загубя, да се запиша и аз!

Общи условия

Активация на акаунт