ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 012
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна

Добро утро! Хубав ден!
И макар, че е студен
радост да ви донесе
и целувки от сърце!

# 571
Добро утро и слънчево настроение!
Дано вече облаците започнат да се разсейват над Езо и Есмер !
Май само Есмер не се сеща,че детето е негово.
То в прав текст му го написаха,тя му говори с недомлъвки,от които той трябваше да си направи изводите и пак "мое ли е детето?".
Ами да беше пресметнал като месеци.Знае,че тя го обича много и как може да предположи,че тя моментално е легнала с Али/както някой беше писал,едва ли не в самолета/.
Как може да допусне,че тя на следващия ден ще го забрави и ще се утешава с Али  ooooh!
Абе мъжка му работа,няма си на него доверие,камо ли на любимата си  Crossing Arms

# 572
Добро утро и слънчев ден!

Снощи не издържах и гледах половината от финалната серия, а днес смятам да догледам и другата половина. Добре, че последната 11 част не е преведена, нея няма да я гледам. Embarassed
Надявам се този новия филм-Ново начало, да го качат в youtube, че поне оттам да го гледаме, макар и без субтитири. Peace
Ниранката мислех, че по-рано ще зацепи за бебето, още като каза "миришеш ми на бебешка пудра", но явно и тя нещо не е във форма. Ча-а-ак след разговора със Сюлейман й просветна.
При положение, че нито Али, нито Езел посмяха в прав текст да кажат, че детето не е негово, не виждам какво още умува. Явно ревността пак е по-силна от всичко. Crazy

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 10:02 от vanny_76

# 573
Здравейте момичета, не можах да си изтегля последната серия, но сигурно довечера ще успея. Днес съм развълнувана имам рожденничка, дъщеря ми Вероника. Дайте някое свежо клипче като за по-голямо момиче.

# 574
  • Варна и...духом на Босфора
Добро утро и от мен,момичета и Папулинчо! Варненки ,за събота готови ли сте ? Вили ,Индирке, Бризче ,и Латинското момиче,е го дей Добрич,Магьосницата и тя,дане отърва някой. Предлагам към 11-11.30 ама да не е в Мола този път,предложете вий нещо, в Пъблика дали има заведения,давайте идеи.
Софиянки ,имам конгрес в София на 28 ноември и ако искате може да се видим,нищо че филма ще е свършил Wink Hug

Може ли да помоля за песничката от началото на филма със субтитри,това също ми помага за учене на езика! Praynig Heart Eyes Hug
 Желая на всички приятен ден със снимка от Истиклял джадеси и носталгичния трамвай на който и аз се возих!  bouquet Hug Hug

# 575
  • Варна и...духом на Босфора
Явно ,много е голяма,айде от моста!

# 576
Редеми,де е трамвая джанъм?
Как сте Есмеритки?Как върви диетката?Аз се справям доста добре-вече съм за нови дрехи  ooooh!  Mr. Green

# 577
MIka9 ,  да ти е жива и здрава рожденничката и да ти доведе някой ден зет като Сарухан - убавец !  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро,момичета ! Хубав ден на всички !
Пловдивчанки  Hug Hug Hug Как сте ,сладуранкиии   bouquet

# 578
Здравейте момичета, не можах да си изтегля последната серия, но сигурно довечера ще успея. Днес съм развълнувана имам рожденничка, дъщеря ми Вероника. Дайте някое свежо клипче като за по-голямо момиче.
Да ти и жива,здрава и щастлива щерката.
На колко е години ако не е тайна?

# 579
Благодаря ви момичета. Много я обичам. Искам само да е здрава и щастлива. За зетя тя ще каже. Аз винаги ще я подкрепям. Още малко и това трябва да стане. Чакам клипче

# 580
Що се отнася до срещата няма да мога,че със сина сме още под карантина ,а и чакам моя Есмер да се върне тия дни.Много за малко си идва Спиди Светкавицата докато каже,че е тук и вече го няма.

# 581
Благодаря ви момичета. Много я обичам. Искам само да е здрава и щастлива. За зетя тя ще каже. Аз винаги ще я подкрепям. Още малко и това трябва да стане. Навърши 22. Чакам клипче

# 582
Искам да ви питам нещо-от 16 в колко чеса ще дават филма.Предварително благодаря

# 583
Какво обича да слуша?Гонят ме вече ще ставам,но това е от мен:
http://www.vbox7.com/play:fc019289
http://www.vbox7.com/play:a7525a38  На мен много ми харесва втората ,но и двете имат хубав текст ако това все още значи нещо.Усили,затвори очи   и на музиката се наслади.  bouquet

# 584

Общи условия

Активация на акаунт