ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Е, па те си мислят че сме като тях. Ама ние сме:

http://www.vbox7.com/play:9a453614

Дами това е специално за всички вас!
Това е вярно,но както казваше баща ми Бог да го прости:     И най-умния мъж е по-прост от най-простата жена.

# 646
Леле,тия от НОВА пак ме съсипаха.Спряха там където не трябва.Видяхте ли гадинката,щял да се бори за любовта си.Да бе,ще се бори на куково лято.Пълна съм с емоции и в момента не мога даже да се изразявам правилно.Толко подлост ми идва в повече.Търсел бебето,горкия с отровения си мозък мисли само как да ги раздели,правилно се изрази"тази отровна любов".Той самият си е отровен червей.Съсипва всички.
А на българина верно му мязаше детето.Най-после имаше нещо човешко в очите му.Крайно време беше да разбере,че това му е внук.

Чак ми стана симпатичен.Онова изражение а`ла Анибал Лектър изчезна и се появи такова умиление както би погледнал всеки нормален дядо.

# 647
Да, българина се разчуства. Ами нали стана дядо и малкия Мехмед му е внуче, то понякога отвътре напира на човек, а и като видя този белег на ръката, наследствено май.

# 648

Лаф да няма .Само това ,че ги ги избират ту със сини -ту с кафяви очи ме дразни.Сякаш се променят като хемелеончета :без коса с коса, без коса.......а  след 20 г гледаш Българина на млади години.
И това показва какво?
 Ами,че българската семка е много силна.

# 649
http://www.vbox7.com/play:1dd5058c&start=72
Боже ,Боже! Тази Ниран ще ми липсва Blush
Може да е арогантна,интигантка,хладнокръвна убийца и много други кусури да има ама внася цвят на тъжния фон.

# 650
Ами то само Роза се държи най-нормално от всички герои и нейните реплики са винаги на място. Приемам го за комплимент на аблите към българската жена.

# 651
Али не е луд,прилага максимата"Разделяй и владей".И той манипулира Мелек-ти се бори за Есмер,наливай вода в мелницата пък аз ще се навъртам около Езел.Много йезоитска тактика,нищо,че римляните са я измислили.

# 652
Али не е луд,прилага максимата"Разделяй и владей".И той манипулира Мелек-ти се бори за Есмер,наливай вода в мелницата пък аз ще се навъртам около Езел.Много йезоитска тактика,нищо,че римляните са я измислили.

Типична римска тактика. А йезуитите са я взаимствали.

# 653
Здравейте,
Може ли да питам,колко епизода са?

# 654
И аз вече да отприщя емоциите предизвикани от днешната серия.
С много слаба психика всичките тез хора,бе  ooooh!
Кой от кой по-луд  Thinking
За Ниранката-и на мен ми е симпатична,щото е умна жена.
Алито-ами съжалявам го,все пак някой си е решил да му програмира живота и да си прави с него каквото иска.Доста трудно е човек да знае,че не е нужен на никой и че живота му е подарен,пък и все да му се припомня и натяква това.
Но човещината у него не е заличена напълно.Когато видя отворената врата и кръвта/на Мелек/ помисли,че на Есмер му се е случило нещо/имаше и др. подобни сцени/.
За Българина,аз си го кльопам.Харесвам умните и безстрашни хора/верно,че е престъпник,но такава му е съдбата/
И това е за него
Българино,помисли
и в добрия път свърни
и не ползвай груб език
и не се прави велик.
Само Господ опрощава
и на свойте чеда дава
радост,сила и късмет
за сега и за напред.

Най-много ме кефи Роза,щом може така да подчини такъв безмилостен човек като Българина.

# 655
vania_61,страхотно клипче за жената.Нямам думи да изразя колко ми хареса.Браво,че си го открила ,а на момчето дето го е пуснало в бокса,евала,евала.Прекрасно е.
Как не съм го видяла досега.
Момичета,като гледам нещо сме кротнали тая вечер.Дайте малко раздвижване.За Али- не знам дали е лудост или не ,но на мен тоя ми е ПРОТИВЕН.И в Мелодията не го приех и тук кипя само като го видя.Дори българина днес ме омилостиви,Мелек ми стана безразлична,но Али........и вчера написах,мразя предателството,мразя подлостта.Тия качества са единствените,които не мога да понеса.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 20:33 от nikoleta_11

# 656
pikolo,като прочетох поста ти се замислих.Вярно е,много е трудно да не си нужен на никого.Обаче дори бабето каза:"Няма любов насила".Всъщност той най-изпати от всичко,но така и не разбра,че с подлост и манипулации не се печели.Не знам дали не е доста трудно да се изиграе такава роля,но аз просто не го понасям и това си е.Пиколо,стихчето ти е точно на място.

п.п. Давате ли си сметка,че акъла ни е зает с отрицателните герои и дори не се сещаме за Есмер тая вечер.Усещате ли,че аблите всъщност все пак ни въздействаха на психиката.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 20:22 от nikoleta_11

# 657
Новият сериал ще започне в петък 20.11.,а до тогава ще си дават Изгубени години.
nikoleta_11 ,има хора ,които обстоятелствата са ги направили толкова неприятни за нас /винаги съм си мислила,че всичко е предначертано на човек при неговото раждане/.

# 658
Предполагам че за актьра ще бъде голям комплимент да чуе,защото това означава ,че си е свършил работата.

Обаче искам да видя Есмер как ще реагира ,ако прочете какво му мислим  smile3508

# 659
Забравих за Ендер да напиша - еми гадно копеле  #2gunfire /даже от Али е по-гаден/,пък и отмъстителен.
Хич не ми беше жал за него,даже малко ми се стори,това,което Есмер му направи.
Получи си заслуженото,но не достатъчно.Много извратен трябва да си за да посегнеш на едно дете.
Дори и Българинът се преобрази при вида на бебето/без да знае или подозира,че му е внук/.

Общи условия

Активация на акаунт