Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

  • 146 709
  • 531
  •   1
Отговори
# 420
  • Мнения: 2 342
Имам гъба за подаряване! Който иска да му изпратя да ми пише на лични!

# 421
  • Мнения: 115
Имам гъба за даване в София !

# 422
  • Мнения: 204
Аз съм от Стара Загора и също имам вече за подаряване, ако някои желае да пише на лични

# 423
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 10
И аз бих искала да опитам от 4аената гъба Комбу4а,ако някои има от София моля да пише .

# 424
  • София
  • Мнения: 84
Здравейте, аз съм кандидат за гъба, ако има някой, който има за даване, моля, пишете ми.
Благодаря предварително!   bouquet

# 425
  • Мнения: 115
Давам на всеки, който иска от София пишете на лични . Хайде, че се заринах  Flutter

# 426
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 10
каква е разликата между тибетската и чаената гъба

# 427
  • Бургас
  • Мнения: 382
каква е разликата между тибетската и чаената гъба
тибетската ферментира в прясно мляко, а чаената - в чай.

# 428
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 10
А като действие на организма ?

# 429
  • Ямбол
  • Мнения: 1 610
zori-123,чаената гъба е позната още с името "комбоча"аз лично не успях да я възприема,бе като вкиснало вино за мен,за действие не мога да кажа.

# 430
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 10
Благодаря за отговора .

# 431
  • Велико Търново
  • Мнения: 12
никид ,сега си изпих първото мляко от гъбката ти!Супер е още от първия път newsm10!
24 часа на топло да се подкваси с 3%мляко фибела и после 24 ч в хладилника без гъбата.В хладилника не плътно затворено(не знам дали сбърках с това)Не е газирано , иначе гъсто и вкусно!
Благодаря също и на Vali:) ,Мира:) и ana-mari(от моя град),че се отзовахте на молбата ми.
Много сте мили мсички тук Hug!

# 432
  • Ямбол
  • Мнения: 1 610
jvpetkova ,да си го пиеш с наслада и за много здраве Simple Smile

# 433
  • София
  • Мнения: 3 855
Защо 24ч. в хладилник?Аз прецеждам и направо го пия.Защо да отлежава?

# 434
  • Ямбол
  • Мнения: 1 610
Магиказа да узрее като престои без гъбата.

Общи условия

Активация на акаунт