Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 715
  • 531
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета! Много искам да си намеря чаена гъба Комбуча и тибетска гъба.
 От Пловдив съм. Ако някой има и от двете, моля да ми пише ЛС.
Благодаря.

# 406
И аз ще се радвам ако някой от Пловдив може да сподели дете гъби. Пишете ми на лично.

# 407
  • София
Здравейте момичета! Аз също бих искала да помоля за тибетска гъба. От София съм.
Благодаря предварително.  bouquet

# 408
Здравейте момичета! Аз също бих искала да помоля за тибетска гъба. От София съм.
Благодаря предварително.  bouquet

и аз се нареждам Simple Smile за София

# 409
  • Ямбол
мога да заделя и пратя на някой желаещ,който ми пише.

# 410
  • София, Младост 2
Мен ме интересува чаената гъба - макар че и от другата не бих отказала. Ако някой в София има, с удоволствие ще взема и от двете.

Единственият ефект, който гъбата има, е подобряване на чревната флора - което не е малко, естествено, но ако няма промяна в начина на хранене и начина на живот, голяма файда от нея няма да има. Освен това, за оправяне на флората след едно по-сериозно антибиотично лечение примерно, са необходими поне 6 месеца, така че бързи резултати не е много реалистично да се очакват.

Ако човек има голямо разрастване на разни патогенни микроорганизми (напр. кандида) и започне да приема голямо количество пробиотични бактерии, е напълно възможно да му стане много, много лошо заради масовото измиране на кандидата и съответните токсини - в такива случаи се приема много малко количество от направения кефир и се увеличава бавно и постепенно. Има и други неща, които могат да се правят за улесняване на детоксикацията, но това е друга тема вече.

# 411
  • При децата ми
Здравеѝте, получих гъбата от Никид, за което и благодаря!  bouquet Много моля някоѝ да ми каже какво точно трябва да направя сега? Blush

# 412
  • Ямбол

Hrispa76 поставяш я в буркан с хладко прясно мляко,престоява извън хладилника за 1 денонощие,след което прецеждаш и кефира оставяш да престои още 1 денонощие в хладилника ,за да узрее,след което пиеш,а прецедената гъба заливаш с ново мляко.

Ако има др.желаещи,мога да пратя,пишете ми на лични.

# 413
  • TX
Въпреки реанимационните процедури си уморих гъбата и се нареждам на опашката, отглеждайте ги с любов и като се делят ме имайте предвид за пращане  Hug
ако някой има за даване нека се уговорим на ЛС

# 414
  • Ямбол
имам за ДАВАНЕ

# 415

Писах на лични, дано да имаш все още.

# 416
Благодарение на никид, вече имам и аз. Сега правя първия опит чакам с нетърпение резултата.

# 417
  • TX
Благодарение на никид, вече имам и аз. Сега правя първия опит чакам с нетърпение резултата.
и аз изказвам благодарност на никид   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 418
  • Ямбол
Моля,моля с радост ви пращам,ако има още желаещи да дадат знак  Simple Smile

# 419
  • Бургас
имам за подаряване, бургас

Общи условия

Активация на акаунт