Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 717
  • 531
  •   1
Отговори
# 390
  • TX
penkaforte   bouquet

# 391
  • От липите до сините камъни
Здравейте момичета,много бих искала да се снабдя и аз с тази гъба,така че някой ако може нека да ми я прати.Аз живея в Сливен.

# 392
Здравейте, някой знае е ли дали тибетската гъба в суха състояние ще издържи пътуване от 48 часа с автомобил (автомобила го уточнявам за да се ориентирате за температурата). Аз живея в чужбина и искам да си намеря от тибетската гъба, но тук няма. Какво мислите по въпроса?

# 393
  • България
преди година пиех такава гъба и се чувствах много добре
сега пак ще се опитам да си намеря и искам да ви питам някой пил ли я за диабет и имали подобрение

# 394
 wavey Искам  и аз да се сдобия с такава гъба. Ако има някой от Бургас нека ми пише   bouquet

# 395
Привет приятели,
прочетох доста за тази гъба и смятам,че би могла да помогне и на мен! И аз както всички хора имам здравословни проблеми и проблемчета и бих искала да опитам с кефир Simple Smile.

Живея в София и съм с автомобил. Някой мил гражданин/ка, би ли желал/а да ми даде гъбка за разплод? Ще бъда много благодарна!

Поздрави!

# 396
вчера при Гала е обсъждана темата за гъбата. Някой има ли линк към предаването, понеже го изтървах, а би ми било интересно

# 397
вчера при Гала е обсъждана темата за гъбата. Някой има ли линк към предаването, понеже го изтървах, а би ми било интересно

http://play.novatv.bg/play/287482/?autostart=true от 14мин нататък  Peace

# 398
  • София
Майка ми я пиеше,но я умори.Трябва да я накарам пак да вземе и да започнеме да я пиеме

# 399
Бих искала да помоля някой в Пловдив да ми подари ако е удобно.

# 400

http://play.novatv.bg/play/287482/?autostart=true от 14мин нататък  Peace

Да, за това предаване ставаше на въпрос, мисля, че ще е полезно за всички в темата

# 401
  • Ямбол
Арвена аз съм от Ямбол и имам,но в момента ми е съвсем малко количеството,за да отделя,както и на другите желаещи.
Oceanbornаз също съм транспортирала гъба до чужбина,не е проблем,просто сложи повече мляко,а може за самия път да е и чиста вода,за да не префтаса бързо.

От предаването "На кафе",обаче имаха сериозна грешка,това ,което показаха,че е във вода със сушен плод,не е тибетска гъба,а индийски ориз http://laskas.com/obiava/gyba-indiiski-oriz-hranitelni-dobavki-z … a-orqhovica/43735 , нищо общо няма с гъбата.

# 402
никид, значи ако я сложа с чиста минерална вода ще може да издържи пътя, много ти благодаря.
Някой близо до Котел или Казанлък да има от гъбата за подаряване, ако се наложи ползването на куриерска фирма, разходите естествено са за моя сметка  Simple Smile

# 403
  • От липите до сините камъни

никид
Благодаря,но аз вече се сдобих с въпросната гъба,благодарение на една мила мама от другата тема за кефира Grinning

# 404
Ако не можете да я намерите под името Тибетска гъба, опитайте с Кефирена гъба. Ние я бяхме намерили в някакъв сайт, откъдето я купихме за около десетина лева. 

Общи условия

Активация на акаунт