Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 16

• 68 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Меричери, и аз се възмутих от отношението на госпожата.Аз също съм учителка, но никога не съм спирала дете да ходи до тоалетна.Важното е, че като е разбрала проблема и вече са се оправили нещата.Защото има много злобни деца, които само чакат повод за подигравка.Надявам се всичко да върви към подобрение при вас и стискам силно палци.Ние още се борим, но ще стане/рано или късно/Успех на всички дечица и по-малко проблеми!

# 661
И при нас учителката ме гледаше доста странно, като се обяснявах, че позивитке не са измислица, а отражение на реален здравословен проблем. Все пак не го е спряла, но определено се усещаше дистанция и не знам как да го определя, някакво неприятно, студено-неразбиращо, полупрезрително, дявол знае... Май и аз съм била много лесно ранима по тоя мазол, та съм го възприела така тогава? Thinking

# 662
  • shumen
Момичета благодаря Ви за милите думи.
Ина за сега съм добре с Фуролина,нямам проблеми с бъбреците.Сега като бях в болницата за пневмонията ми бяха пуснали пълна кръвна картина и обикновена и стерилна урина и всичко беше ОК,само СУЕ беше 25,но лекарите казаха,че е нормално-имало възпалителен процес все пак.Аз Аулин пия само в краен случай,че от него пада кръвното много,а и сега скоро по ТВ казаха,че е опасен.
Dgidgo,за д-р Загорчев и от другаде съм чувала,но все не се наканвам да отида.За него записва ли се час предварително?Искаш ли да се видим някога и да се запознаем,да си поговорим повече,ако може разбира се?Вие ходили ли сте при някой добър лекар нефролог или уролог в Шумен,че аз все се чудя къде да отида?

# 663
Благодаря ви момичета за милите думи. Аз не се ядосвам от неразбирането на хората, по цял ден работя с много хора, и да ви кажа, виждам с очите си как правиш на някой компромис и услуга, а той после се обръща срещу теб. Камо ли да те разберат и да влезнат в положението на друг. Иначе слава богу сме добре наистина. Аз съм много доволна от д-р Мирчов и като внимание, и като отношение . Толкова грижи положи човека за Мария че мога само да го хваля. dgidgo идете си и при доц. Кънчев, ако решиш и при д-р Мирчов си запази час. Там работи и д-р Такова, тя е детски уролог от Пирогов, и при нея можеш да заведеш детето. Нашият доктор често се консултира с нея за нас. Успех желая от сърце, решение има, аз виждам подобрението при моето дете. А преди това все мислех че така ще си кара до пубертета. Важното е да се намери проблема и да се лекува защото иначе нещата водят до усложнения
Момичета много ми е драго че я има тази тема и че може да си говориме разбирайки се за какво става въпрос.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 18:57 от marychery

# 664
Danaeka в Шумен няма детски уролог и не мога да ти препоръчам никого всички са се специализирали с възрастни а при децата е по особенно Ходили сме при д-р Атанасов чувала съм много добри мнения за него може би той ще ти помогне , а нефролог мисля че има само един ако не бъркам е арменец но не зная името му Телефони на д-р Загорчев са в кабинета 871712 моб.0889917506 кабинета му е на улицата от 3-то РПУ към Гривица след зъболекарски кабинети Искрови Ще се радвам ако съм ти помогнала с инфо.
Merychery благодаря за подкрепата и аз се надявам  да се подобрим , че толкова време мина а нямаме промяна всеки лекар е с различно мнение Утре ще ходим във Варна при доц Хинев  ще пиша какви са ми впечатленията
Късмет момичета

# 665
dgidgo ,успех и на вас!
страхотен е доц.хинев-и като специалист,и като човек.страшно достоен медик е.ако няма решение на проблема ти,не те мота и губи времето ,а и парите.

# 666
Все още очаквам предложения за обновяваве на кординатите на уролозите. Моя пращайте вашите предложения на електронен адрес urology@delyanvasilev.org

# 667
  • shumen
Dgidgo,благодаря ти за информацията.На мене ми трябва добър уролог за възрастен,а не за дете.За д-р Атаносов знам,но не съм ходила при него.А за нефролог арменеца е д-р Аведисян,но той не работи по Здравана каса.
Другата седмица мисля да запиша и час за д-р Загорчев,да пробвам и с хомеопатия,да видим какво ще стане.
При вас как мина прегледа във Варна днес?Как е детенце?

# 668
Здравейте момичета Вчера минахме на преглед при доц. Хинев Показах му уродинамиките и уретрографията Каза че щом нямаме бактерии значи не е стеноза на шийката на мехура заради което ми предлагаха в София цистоскопия. Според него имаме супер активен мехур а доц Кънчев го определя като проблем с мускулатурата на мехура което мисля че е различно Доц Хинев ни изписа VEZICARE по 1/4 на дена когато има позиви за пишане Този продукт ме предупреди че не е тестван върху деца но той го е изписвал и са се повлияли добре Каза че Дриптана който пихме преди това е по стар препарат и че има по нови като VEZICARE Когато се прибрахме четох за супер активния мехур  Симптомите са чести позиви за пишане,ставане често през нощта нужда веднага да отидеш до тоалетна При нас няма никой от тези симптоми само след пишане има нов позив за пишане но почти не изпишва нищо или малко Дали имаме супер активен мехур или проблем с детрузора на мехура не знам но четейки в интернет мисля че е различно Ако някой е давал на детето си VEZICARE моля Ви пишете как е повлиял Имало странични действия като сухота в устата,замъгление на погледа,запек Извинете ме за дългия пост
Приятен уикенд момичета

# 669
а на мен в"токуда"ми изписаха везикаре-също като по нов препарат-аз съм с някакви объркани симптоми,взаимно изключващи се и по тази причина се водя с неврогенен мехур.тя активността или пасивността на мехура си е проблем на мускулатурата и детрузора като част от нея.
за везикарето трябва няколко седмици(ако не се лъжа 6,за да се усети ефекта)и се пие системно.препарата и в/у възрастни не е особено тестван.всъщност аз не го понесах,но съм с полимедикаментозна алергия.не понесах дриптан,калимин и баклофен.и цената на везикарето хич не е малка,може би вече знаеш.
личното ми мнение е,че доц.хинев търси по безобидни методи,не се нахвърля веднага на операции и ако с нещо не е наясно,не се занимава.той доста поработи във франция и налагаше техните методи.аз имам впечатление само за остатъчната урина.на мен ми предлагаше с еднократни катетри да я евакуирам,аз предприех дълго хирургично лечение,което още не е довело до ефект.не знам дали той не е бил по-прав...

# 670
Здравейте момичета Hug

Може ли да ми кажете точния адрес на частния кабинет на доц.Кънчев. Както и работното му време. Досега все съм водила Маги в Пирогов. А дали ще го намеря? Ако може и да ми обясните дали е близо до хотел Хилтън.
На 05.03. съм в София на работна среща. Иска ми се да съчетая нещата. Има къде да я оставя да спи за вечерта. Но дали няма да закъснея за срещата, ако отидем в Пирогов на преглед. А ако изчакам да свърши срещата. Незнам колко часа ще продължи. И тогава да я заведа на преглед в частния кабинет.
Много не познавам София Embarassed Надявам се да са близо хотела Praynig

И ние имахме такъв проблем с госпожите, но от детската градина. Затова не я оставях да спи там на обяд, а я прибирахме. Госпожата не я пускаше да ходи до тоалетна, въпреки че я бях предупредила, че има урологичен проблем. Как така й се ходило толкова често до тоалетна и не я пускаше. Сега е първокласничка. Още преди да започне училище говорих с госпожата. Влезе ни в положение, много добра жена. Когато й се приходи, излиза от час. Не е нужно, дори да пита дали може.

# 671
Черешка, не  е далече, но не е за пеша само. Трябва да стигнеш до Руски паметник. Може би от хитлън, през градинката на НДК до тролея на Патриарх Евтимий, оттам  №1 или 5, слизаш на третата спирка. Оттам вървиш по тротоара, на който си слязла по посока на движението на тролея, от който си слязла. Първата или втората пряка вдясно, май се казваше ул. Даме Груев Thinking, срещу МВР болница. "Зелената къща", хем наистина е ярко зелена, не можеш да я сбъркаш, навътре на десния тротоар, преди края на първото каре къщи. За дните не помня как беше, хем даже ще трябва да ходим пак, а не помня в кои дни приемаше....
Мисля, петъка  ходеше в кабинета в зелената къща, следобед от 2,30-3

# 672
chere6ka РА ти е обяснила доста подробно как да стигнеш. Ще питаш - за МВР Болница, улицата беше Дамян Груев май номер 29. Но за по сигурно ето ти и тел. 851 00 99 най сигурно е да се обадиш и да попиташ кои дни доцента преглежда. Знам че идва към 3, защото и на нас казаха 2,30, но той доста се забави когато водих Мария, съоветно, тя не можа да го дочака, ходи да пишка и после трябваше да повториме процедурата с водата. Според мен най - лесно ще ти е да си вземеш такси от Хилтън до Зелкената къща ако имаш възможност, за да не се объркаш. Успех и после да пишеш резултата.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 14:32 от marychery

# 673
Ра и Маричери, много ви благодаря за бързите за отговори Hug
Още умувам дали ще мога да ги съчетая и двете неща. Ако не мога ще го оставя за следващия петък. До Пирогов вече добре се ориентирам Simple Smile
От септември е на Калимин. Уж при следващото ходене /януари/ щяхме да го спираме. Но незнам какво стана. Всъщност от уродинамиката, доколкото разбирам - графиката не беше хубава. Кънчев ни каза, че сме добре. Но, защо продължава да се изспуска като й се допишка. Както и когато е настинала, почти цяла седмица се опикаваше цялата през нощта Sad

# 674
chere6ka ако няма физиологичен проблем, напикаването нощем ще го израстне в съзрастта. И Мария все още се напикава нощем - на периоди е, сухи , после мокри... Но иначе изследванията и са много добри и доктора каза че с времето ще се възстанови и нормалната функция на мехура и ще спреме и лекарствата след около половин година. Така че си трябва време, и тренировки на мехура - пишкане на 2 часа, да не стиска в училище, и т.н Успех.

Общи условия

Активация на акаунт